NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Şota'yı vurduğu sahnede bayağı iyiydi aslında Damla. Karakteri kullanmayı bilmiyor sadece Bahadır Özdener. :(

Ayşe hiçbir şeye hizmet etmemesine rağmen ortada dolaşan bir karakter. Boşuna yer kaplıyor, ölse bile kimsenin umurunda olmayacak. :A
Benim kendi senaryomda Damla & Kaan & Ayşe'ye ölüm fermanı hazırlandı. Esma hepsini öldürebilir benim için. Benden onay çıktı. Ama Damla'yı sadece Esma'ya öldürtürüm. Diğerleri yaparsa yavan kaçar. 👀😎

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
hudutsuz sevdayı salmış yer altına odaklanmış derim bu saçma klişeler yaşanırsa didemin gitmesi için twitterda tag açmak şart oldu artık bence :D
Ablanın oyunculuğu iyi olsa Levent gibi iyiye evirip başka birisi ile yapsın diyeceğim ama oyunculukta yok. Ismarlama senaryo izliyoruz 10 küsur bölümdür. Rezillikten başka bir şey değil. :(

• Aynen
Reactions: ömer karataş
aynen menejer ve yapım sağolsun zorla parlatmaya çalışıyorlar
Aynı menajerin Erdem Şanlı ve Atakan Özkaya gibi iki başarılı genç oyuncusu da var, parlatma yapılacaksa onlara yapılabilirdi. :( Ama Esengül ve Elçin Zehra'yı tercih etti bizimkiler. :A

• Beğendim
Bakacağız... Bir “Benden Selam Olsun Bolu Beyine” eşliğinde kız kaçırmaya da bakar. :A
Öyle olacak gibi 'bence'. Evlenmez Kaan'la hatta Kaan sıkmaya başladı vedalaşabiliriz. Şu evlilik olayı yerine Kaan Zeynep'i kaçırsa Halo basıp 5 kurşun sıksa Kaan'a ne güzel olurdu da neyse...

• Aynen
Öyle olacak gibi 'bence'. Evlenmez Kaan'la hatta Kaan sıkmaya başladı vedalaşabiliriz. Şu evlilik olayı yerine Kaan Zeynep'i kaçırsa Halo basıp 5 kurşun sıksa Kaan'a ne güzel olurdu da neyse...
Ayrılık yok dizide revize olmadığı sürece bir şeyler şu an için. Basıp kaçırsa da tekrara düşmüş olur, ben evleneceklerini düşünüyorum ama bakalım.

• Beğendim
Ayrılık yok dizide revize olmadığı sürece bir şeyler şu an için. Basıp kaçırsa da tekrara düşmüş olur, ben evleneceklerini düşünüyorum ama bakalım.
Ben bütün fantezileri Yeraltı'na bıraktım artık Hudutsuz'u öylesine izliyorum beklentisiz. Bahadırlar siyah ekran versin açarım tv'yi o kanalı bırakırım.

Ama madem öyle bir dizi yazıyorsun yap Ay Yapım'la TIMS ile :( Medyapım yapımcı mı ya ...

• Beğendim