Hissikablelvuku diyelim.Tüyo mu aldın ?? YETER BEEEE
Ek olarak, "planın bir parçası mıydım" kısmı kesilmiş. Hafta boyunca tanıtımını yaptıkları kısmı yayınlamamak büyük bir hata.Bu arada, son sahne müzik ile ne kadar iyi olmuş fark ettiniz mi?Burak Sevinç'in performansı bir yana müzik ve çekimler de sahneyi bayağı geçirdi. Stoklu ilerleyince sahnelere daha bir özen gösterilir olmuş.
Bölüm süresinden mi sence ?Ek olarak, "planın bir parçası mıydım" kısmı kesilmiş. Hafta boyunca tanıtımını yaptıkları kısmı yayınlamamak büyük bir hata.
Başlatma hissinden 😂Hissikablelvuku diyelim.😅
Ben hâlâ aynı noktadayım. Sezon Finalinde esas yöneten kişinin Zeynep Leto olduğu ortaya çıkacak. Halil İbrahimden ayrılma sebebi de o yüzden. Kimliğini öğrendi o yüzden ayrılıyor. Çocuk yapamama falan bahane. Öğrendiği için ortadan kaybolmayı seçti Zeynep. Herseyin başı ve yöneten kişi Zeynep çıkacak. Sezon Finalinde görüşürüz. Rez alın. Bu mesaja sezon finalinde geri dönücem.Ek olarak, "planın bir parçası mıydım" kısmı kesilmiş. Hafta boyunca tanıtımını yaptıkları kısmı yayınlamamak büyük bir hata.
Hadi bakalım 😂Ben hâlâ aynı noktadayım. Sezon Finalinde esas yöneten kişinin Zeynep Leto olduğu ortaya çıkacak. Halil İbrahimden ayrılma sebebi de o yüzden. Kimliğini öğrendi o yüzden ayrılıyor. Çocuk yapamama falan bahane. Öğrendiği için ortadan kaybolmayı seçti Zeynep. Herseyin başı ve yöneten kişi Zeynep çıkacak. Sezon Finalinde görüşürüz. Rez alın. Bu mesaja sezon finalinde geri dönücem.
Zeynep barışma kısmı hariç diğerleri net olacak.çekirge bir zıplayacak iki zıplayacak üçüncüde mezarına sıçrayacak tamer'in sonu böyle gelecek bence: halil ibrahim ile küs diye zeynebi kolay avlarım diye düşünecek sonra halil ibrahim onu paketleyecek ve zeynep ile barışacak fikret'te tamer'i öldürecek
LEVENNTTTT 🥺🥺🥺
elbet barışacaklar bir yerde fazla ayrılık sıkar 1 ve 2 bölüm sürer ayrılık benceZeynep barışma kısmı hariç diğerleri net olacak.
hayırlı olsun bu arada 2 kadın girmiş diziye inşallah ceylan olayları olmaz geneHudutsuz Sevda 30 Mayıs Perşembe akşamı, 34. bölümü ile sezon finali yapıyor.
Nice sezonlarımız olsun@Angelica @batuhankaralar @Emre Ozansoy @Hobbit @ömer karataş
Yok bence onlar 3-4 bölümlüktürhayırlı olsun bu arada 2 kadın girmiş diziye inşallah ceylan olayları olmaz gene
inşallah öyledir o zaman biri tamer'e partner olabilir diğeri doktor veya avukat eğer kısa süreliyseYok bence onlar 3-4 bölümlüktür
Tamer de Mahmut oldu ya hayırlısıinşallah öyledir o zaman biri tamer'e partner olabilir diğeri doktor veya avukat eğer kısa süreliyse
Edho ve Bbcs gibi yaparlar ise ben ikinci sezon yokum..Hudutsuz Sevda 30 Mayıs Perşembe akşamı, 34. bölümü ile sezon finali yapıyor.
Nice sezonlarımız olsun@Angelica @batuhankaralar @Emre Ozansoy @Hobbit @ömer karataş
oldu sonu'da öyle olacak gibiTamer de Mahmut oldu ya hayırlısı
kadın sahnelerini diyorsan haklısın olmamalı iki kadınlı senaryolar ama aksiyonu diyorsan katılmıyorumEdho ve Bbcs gibi yaparlar ise ben ikinci sezon yokum..
Hudutsuz Sevda 30 Mayıs Perşembe akşamı, 34. bölümü ile sezon finali yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?