Kurt Konseyi abimizin dediğine göre, yeni sezonda yeni oyuncu kadrosuyla yeni hikaye ile devam edecek Hudutsuz Sevda. Yeni hikaye sezon finalinde başlicak.
Tahminleriniz nelerdir ? @Angelica @Emre Ozansoy @Hobbit @ömer karataş @batuhankaralar
istanbul'a geçilecek dizide'de muhtemelenKurt Konseyi abimizin dediğine göre, yeni sezonda yeni oyuncu kadrosuyla yeni hikaye ile devam edecek Hudutsuz Sevda. Yeni hikaye sezon finalinde başlicak.
Tahminleriniz nelerdir ? @Angelica @Emre Ozansoy @Hobbit @ömer karataş @batuhankaralar
Hazır mısın Zeynep ve Halil A.Ş'nin Letoları bitirmesine.NOLUYO LA
ben hazırımHazır mısın Zeynep ve Halil A.Ş'nin Letoları bitirmesine.
Bonylen Klayt olacaklar 😅ben hazırım
aynen öyle olabilir bebek olayı ve tuncay'ın ölümü değiştirecek zeynebi baya artık karınca incitmeyen zeynep olmayacak gibi gözüküyorBonylen Klayt olacaklar 😅
Tuncay çıkacak 8'linin içinde kesin var. Ama ne zaman çıkar göreceğiz. Letolara birileri haber versin, artık kimse emniyette değil. Zeynep Karasu geliyor. 😎😂aynen öyle olabilir bebek olayı ve tuncay'ın ölümü değiştirecek zeynebi baya artık karınca incitmeyen zeynep olmayacak gibi gözüküyor
evet geliyor tuncay 30'da öldü denir ters köşe yoksaTuncay çıkacak 8'linin içinde kesin var. Ama ne zaman çıkar göreceğiz. Letolara birileri haber versin, artık kimse emniyette değil. Zeynep Karasu geliyor. 😎😂
Hazır mısın Zeynep ve Halil A.Ş'nin Letoları bitirmesine.
Yes vurulan Tuncay, 8 ayrılıktan biri de Tuncayben hazırım
karışacaklar gibi zaten karadeniz operasyonu hızlanacaktır sezon finali veya yeni sezonda'da mucize olabilir bebek konusu ile ilgiliYes vurulan Tuncay, 8 ayrılıktan biri de Tuncay
Evet arkadaşlar eğer Halo baba olamayacaksa Zeynep'ten, Zeynep karakteri Hudutsuz'un finaline kadar kalmicaktır ya da bir mucize gerçekleşecektir
Ama kaybedicek bir şeyi kalmayan Zeynep ve Halo artık aksiyona karışsa mı ?
Nihat Marten olayı ile sezon kapanacak ama asıl bomba yeni konu nerede patlayacak, sezon finalinin hangi kısmında 🫡karışacaklar gibi zaten karadeniz operasyonu hızlanacaktır sezon finali veya yeni sezonda'da mucize olabilir bebek konusu ile ilgili
işte bu olayları duyan biri birileri büyük bir hamle yapacak bu çocuk olmama işi olmasaydı bebek kaçırılır derdim ama şimdi zeynep kaçırılıp rehin tutulup halil ibrahim yeni sezon'da kurtarabilir diyorumNihat Marten olayı ile sezon kapanacak ama asıl bomba yeni konu nerede patlayacak, sezon finalinin hangi kısmında 🫡
Sezon Finali; Kumarhane baskını. Halil İbrahim ve Zeynep herkesi kurşuna dizer ve sahne kararır.işte bu olayları duyan biri birileri büyük bir hamle yapacak bu çocuk olmama işi olmasaydı bebek kaçırılır derdim ama şimdi zeynep kaçırılıp rehin tutulup halil ibrahim yeni sezon'da kurtarabilir diyorum
yok o temel'in ölümünde oldu zeynep kaçırılıp halo düşmanlara hizmet ediyormuş gibi yapabilir yeni sezonda zeynebi kurtarmak içinSezon Finali; Kumarhane baskını. Halil İbrahim ve Zeynep herkesi kurşuna dizer ve sahne kararır.
BAK BUNA TAMAM DERİM 😍Sezon Finali; Kumarhane baskını. Halil İbrahim ve Zeynep herkesi kurşuna dizer ve sahne kararır.
Bir flood yapim mi Hudutsuz ve Bahadır hakkında ?Birden fazla bıçak darbesi almasına rağmen hemen ayağa kalkması biraz saçma olsa da devamında Halil İbrahim'in ne için orada olduğunu öğrenmesi ile güzel toparlamış Bahadır Özdener. Sezon finaline bir kala ortaya çıkar diye düşünmüştüm, demek ki başka planları var.
Asiye'nin ölümü bir başlangıç demiştim, hikaye yeni sezona hazırlanmaya başladı. Sezon finalinde işlerin arkasındaki yurt dışı ayağı ortaya çıkar ve İstanbul'a geçer gibi ekip (böyle olmalı). Tuncay'dan önce Tamer öleydi iyiydi bu arada.
Olabilir.Bir flood yapim mi Hudutsuz ve Bahadır hakkında ?
Miray Daner Hudutsuz Sevda'nın finalinde olmayacak diyim şimdilik susayım 😂Olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?