NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
aynen öyle olabilir bebek olayı ve tuncay'ın ölümü değiştirecek zeynebi baya artık karınca incitmeyen zeynep olmayacak gibi gözüküyor
Tuncay çıkacak 8'linin içinde kesin var. Ama ne zaman çıkar göreceğiz. Letolara birileri haber versin, artık kimse emniyette değil. Zeynep Karasu geliyor. 😎😂

• Harika
  • Güldürdün
Yes vurulan Tuncay, 8 ayrılıktan biri de Tuncay :)

Evet arkadaşlar eğer Halo baba olamayacaksa Zeynep'ten, Zeynep karakteri Hudutsuz'un finaline kadar kalmicaktır ya da bir mucize gerçekleşecektir :)

Ama kaybedicek bir şeyi kalmayan Zeynep ve Halo artık aksiyona karışsa mı ? :Z
karışacaklar gibi zaten karadeniz operasyonu hızlanacaktır sezon finali veya yeni sezonda'da mucize olabilir bebek konusu ile ilgili

Nihat Marten olayı ile sezon kapanacak ama asıl bomba yeni konu nerede patlayacak, sezon finalinin hangi kısmında 🫡
işte bu olayları duyan biri birileri büyük bir hamle yapacak bu çocuk olmama işi olmasaydı bebek kaçırılır derdim ama şimdi zeynep kaçırılıp rehin tutulup halil ibrahim yeni sezon'da kurtarabilir diyorum

işte bu olayları duyan biri birileri büyük bir hamle yapacak bu çocuk olmama işi olmasaydı bebek kaçırılır derdim ama şimdi zeynep kaçırılıp rehin tutulup halil ibrahim yeni sezon'da kurtarabilir diyorum
Sezon Finali; Kumarhane baskını. Halil İbrahim ve Zeynep herkesi kurşuna dizer ve sahne kararır. :)

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius