NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Eceline susamış turşu suratlı. .ss

Geldiiimmm geldiim

Aboww Ali ne yapsak @xemrexxx i susturamayız susmaz buu

aaaa aynı rahmetsiz @Çiğdem in hayalleri


 
Zeynep haricî herşeyi kabul ediyorum dediklerinin. Zeynep karekterinin değişmesinin sebebi Bahadır Özdener. Hatırlarsan ilk bölümlerde Zeynep iyi karekterdi ama bir psikopat tarafının olabileceği de izleyiciye sezdirilmisti. Ondan başka örnek olarak, gerektiği zaman Silah kullanmayı da bilirim. Zamanı geldiğinde görürsünüz demisligi var kan kardeşlere. Ama zaman içinde kayboldu gitti bu tarz yazmalar. Benim ilgimi çeken bu tarz ters köşe sahnelerdi. Şimdi tam tersi Zeynep'i ilk bölümlerde nasıl cevval gördüysek bu bölümlerde de Edanur o pozisyona geçti. Ama o da ilk bölümlerde pısırıktı. Şimdi Edanur cevval oldu. Zeynep pısırık..

Gelelim fragman kısmına, yine ve yine bölümden sadece bir sahneyi almışlar bize fragman diye yutturmuşlar. (Zeynep'in rüya sahnesi) Bölüm ile alakalı hiçbir ipucu diğer sahneler adına olmuyor. Bir insan sadece Ceylan sahnesine bakıp neden koca bir bölümü izleyecek bir şevk ile tv karşısında koltuğa otursun ki. Burada kızmam sadece Ceylana değil. Fragmanı yapan ve buna onay veren kişilere. Tek bir sahneden dolayı niye 140 dakika sadece o kısım için bekleyeyim. Ben herhangi bir karekterin ölümüne fanı değilim ki. Bu şekilde izleyici çekmezler. Bunu yaptıkları sürece diziden soğumaya devam edicem. Yılbaşı haftasının sonraki bölümünde de aynı şey olmuştu. Daha bir çok örnek verilebilir Hudutsuz Sevda dizisinden bu husus için.
Yılmaz'ın senaryosunu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar zaten. Adam içinden beni artık öldürselerde gitsem diyor mudur merak etmiyor değilim.
Saygılar.. İyi Seyirler
 
@ömer karataş @Hobbit @Emre Ozansoy

Toplu cevap mesajıdır


Dediklerinize katılıyorum benim amacım şöyle bir şey anlatmak idi ; Kurtlar Vadisi'nde Elif ve Leyla birer görev kadınlarıydı. EDHO'da Ceylan vardı mesela. Adanalı'da İdil değil mi ? Bu saydığım 3 karakter'de ana hikaye'de yer alıyordu, aksiyon'da da yer alıyordu.

Ben Zeynep çıksın diyorum çünkü bu saydıklarımla alakası yok. Biz Kurtlar Vadisi'ni PolEl, LeyPol ya da EDHO'yu HızCey için izlemedik değil mi ? Hudutsuz'u da HalZey için izlemiyoruz. Eğer ki karakter silah alıp vurup vurulcaksa tamamım ben
Ama resmen son 3-4 bölümdür kadın her şeye maydonoz ve her planı berbat etmekte zirvede gider Yılmaz'a yakalanır, gider Hakan'ı peşinden getirir ruhu duymaz. Ya sezon finalinde çıksın gitsin (kendi çıkmak istemez çünkü ilk defa bu kadar sükse yakaladı kendi başrolü olduğu dizide), ya da karakterler benim ve sizin de istediğiniz yöne evrilecek.

Bölüm dün güzel miydi ? Aktı gitti maşallah, Bahadır Özdener'in kalemini eleştirmek mümkün değil.

Ama yapılan (!) PR'a bakın, verilen fragmanlara bakın hocam. Sinir krizi geçiriyoz Perşembe gelene kadar
 
İlk bölümlerde Zeynep için yapılıyordu bu sahneler dedim bende. Sonra yazılımsal olarak vazgeçildi. Suçlu senarist yani. Ceylana ayıracakları vakti, yazma işine ayırsınlar. Yılmaz'ın babası sürekli konuşuluyor ama hala dizide bunun için bir adım yok. Varsa yoksa Ceylan. Hakan bile karekterin diziye oturuşu anlamında bir derli toplu geldi artık bana. Yerini bulmuş dizide yani. Saçma sapan Fragmanlar yayınlamaya devam etsinler. Bir yerde patlarlar ve sonra da geri dönüşü olmaz.
 
Reactions: ömer karataş
youtube dan - bolumun mecnun komutan,oguz ve halil ibrahim *harici *sahnelerini genel de *atlayip izledim.

malesef dizi hikaye olarak yerinde sayiyor. daha once de dedigim gibi villain bazli vs yeni konular bulmalilar.

son bolum mecnun komutan diziyi tasidi resmen. ki, kendisi yazilim olarak istedigim kivam da yazilmamasina ragmen.

iyi seyirler.
 
Son düzenleme:
çok doğru bir yorum
 
Reactions: TenTen
Siz bombaya gelin


NOW yeni sezon için Ay Yapım-Med Yapım-Gold Film-MF Yapım-NTC Medya ve O3 Medya'ya 10'a yakın dizi siparişi vermeye hazırlanıyormuş
en kötü 11 en iyi 9 dizi olduğunu düşünün

Yeni sezona kalacak işler'in ben : Kızıl Goncalar, Hudutsuz Sevda olduğunu düşünüyorum.

Gaddar, Kirli Sepeti, Korkma Ben Yanındayım ve Şahane Hayatım'ın akıbeti ise gelecek 3 bölüm reytingleri belli olur.

Yabani kesin olarak yeni sezonu göremez. Ben kendi adıma Kirli Sepeti ve Gaddar'ı da göremeyeceğimizi düşünüyorum. Şahane Hayatım yeni sezon izni alır ama final yapar yeni sezonda


@Emre Ozansoy @ömer karataş @Hobbit
 
Gaddar devam eder gibi. Şahane Hayatım duruma göre. Yabaniye kapının önü gösterilir. Kızıl Goncalar ve Kirli Sepeti net devam eder. Diğerleri muamma.
 
Ne Gaddar, ne Şahane Hayatım ne de Kirli Sepeti yeni sezonu göremez. Yeni sezonu görseler bile ömürleri kısa olur. Korkma Ben Yanındayım daha şanslı bence 3. dizi olma konusunda.
 
Reactions: ömer karataş
hayırlısı
 
Ne Gaddar, ne Şahane Hayatım ne de Kirli Sepeti yeni sezonu göremez. Yeni sezonu görseler bile ömürleri kısa olur. Korkma Ben Yanındayım daha şanslı bence 3. dizi olma konusunda.
Ben nedense Kirli Sepeti'ni de görüyorum ama bakalım
Belli olan tek şey var, Kızıl Goncalar ve Hudutsuz Sevda yeni sezonda devam.

Misal atv'nin yerinde olsam Hudutsuz Sevda'yı transfer etmeyi düşünürdüm ama Bahadır Özdener'le olan gerilim ne kadar etkileyecek bu durumu o da muamma


Hudutsuz atv'ye geçse var ya tadından yenmezdi veyahut Show Tv
 
Reactions: ömer karataş
AB kısmı bence hala sıkıntı Hudutsuz Sevda'nın. Ama devam etme olasılığını 7/10 olarak görüyorum.
O bişey olmaz canım, FOX ztn AB kanalı çok olmadı yayın hayatı boyunca misal Karagül Total'de fırtına estirir iken Ab'de zortlardı ilk 2 sezon ve son sezonu mesela yani. AB grubuna bakılırsa Kızıl Goncalar hariç hepsi biter o yüzden pek sıkıntıya vermemek lazım Ab grubunu
 
Reactions: ömer karataş
hudutsuz sevda devam etmesi şans yüksek. şahane hayatım devam edecek pek sanmıyorum baya şıkmaya başladı tüm kategori 2 bandırmada indi ciddi düsüş var. yabani şans yok gibi 1 grup 1 oradan düştü 1 gruptada 2 oradan haftaya 1 oradan iner artık zaten saçlamaya başldı millet bahara kaçtı. gaddar devam etme şans var reyting yükselişte. korkma ben yanındayım yaz sezon devam eder bence tabi iyi reyting alırsa eylül dayanır bence
 
Kızıl Goncalar ve Gaddar net devam eder bence. Çağatay Ulusoy İçerde hariç, hep 2 sezon yapmış dizilerini.