Emre Ozansoy
Moderatör
Evet evet ben de şaşırdım... Hangi kurumlar ? Bahadır Özdener hocam ne yazdın yine"Kurum ve kuruluşlar hayal ürünüdür" yazısı bu bölüm eklenmiş galiba.
Derinleşiyoruz artık... Bahadır Özdener hocam deniyor bir şeyler diye düşünüyorum.Evet evet ben de şaşırdım... Hangi kurumlar ? Bahadır Özdener hocam ne yazdın yine
Sonunda artık zamanı geldi beDerinleşiyoruz artık... Bahadır Özdener hocam deniyor bir şeyler diye düşünüyorum.
Bölüm iyi'de umarım aksiyonu olur sonlara doğruZeynep işletir diyorduk ama Edanur'a verdiler Davut'un yerini, şaşırdım.@ömer karataş
"Kurum ve kuruluşlar hayal ürünüdür" yazısı bu bölüm eklenmiş galiba.
Mecnun Binbaşı'nın yolunu boşuna gözlemedik, adam olay be.
ceylan işi bitince zeynep sema ile yardım'a gider edanur'aZeynep işletir diyorduk ama Edanur'a verdiler Davut'un yerini, şaşırdım.@ömer karataş
Fikret Damla aşkı olmaz yaFikret & Damla aşkı olacağını bilmeyen yoktur. Artık önlerinde kimse duramaz. Ayşe'ye geri dönüş kapısı da güzel kapandı..
Yılmaz Marten defteri de sanırım tamamen kapanmak üzere. Bakalım kim gelecek ☺️
Olur neden olmasın ?Fikret Damla aşkı olmaz ya
bir kahve bir ambülans tam alfa çıktı mecnun binbaşıOlur neden olmasın ?
Nedime-Asiye savaşı neden ? Asiye'yi kuma olarak getirmedi mi Rızvan Leto ? Evet getirdi
Ayşecik Nedime'ye "ben sen değilim anne" dedi ama Ayşe Nedime'nin yaşadığını yaşayacak, Damla kuma olarak gelmiş olacak sonuçta Fikret onu eve getirdi, ki Ayşe 'Fikret'ten boşanmicam' demişken. Bu da tezimi doğruluyor.
Yani Rızvan'ın Nedime'ye yaptığını, Fikret Ayşe'ye yapacak, ve Ayşe yediği lafı yutacak, Nedime gibi olacak
Bahadır Özdener gerçekten ilmek ilmek işledi senaryoyu nerelere çekti be...
@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar @Angelica @Hobbit
Ayşe, Damlayı alt edemez. Damla istediğini döner dolaşır bir şekilde ulaşır. Tıpkı Zeynep'e dediği gibi; Hakan'dan kurtulmak için Fikret'i yaktı. Gerçekten seversede Ayşe'ye geçmiş olsun. Ki kuma olayını takacağını sanmıyorum Damlanın.Olur neden olmasın ?
Nedime-Asiye savaşı neden ? Asiye'yi kuma olarak getirmedi mi Rızvan Leto ? Evet getirdi
Ayşecik Nedime'ye "ben sen değilim anne" dedi ama Ayşe Nedime'nin yaşadığını yaşayacak, Damla kuma olarak gelmiş olacak sonuçta Fikret onu eve getirdi, ki Ayşe 'Fikret'ten boşanmicam' demişken. Bu da tezimi doğruluyor.
Yani Rızvan'ın Nedime'ye yaptığını, Fikret Ayşe'ye yapacak, ve Ayşe yediği lafı yutacak, Nedime gibi olacak
Bahadır Özdener gerçekten ilmek ilmek işledi senaryoyu nerelere çekti be...
@Emre Ozansoy @ömer karataş @batuhankaralar @Angelica @Hobbit
belkide tersi olacak ayşe asiyeleşecek yollu dedi hemen zeynebe çünkü damla'da nedmeleşebilirAyşe, Damlayı alt edemez. Damla istediğini döner dolaşır bir şekilde ulaşır. Tıpkı Zeynep'e dediği gibi; Hakan'dan kurtulmak için Fikret'i yaktı. Gerçekten seversede Ayşe'ye geçmiş olsun. Ki kuma olayını takacağını sanmıyorum Damlanın.
Yerim ben o binbaşı'yı ya... harbi Mecnun çıktıbir kahve bir ambülans tam alfa çıktı mecnun binbaşı
Tabi orası öyle Damla yer Ayşe'yi ama ortada bir kuma tarzı hikaye olacağı belli sonuçta Ayşe Fiko'dan boşanmicak ama evden ayrıldı, Fiko Damla'ya yeni gelin olarak getirdiAyşe, Damlayı alt edemez. Damla istediğini döner dolaşır bir şekilde ulaşır. Tıpkı Zeynep'e dediği gibi; Hakan'dan kurtulmak için Fikret'i yaktı. Gerçekten seversede Ayşe'ye geçmiş olsun. Ki kuma olayını takacağını sanmıyorum Damlanın.
Damla Nedimeleşir ise işte evlenmiş olur zaten.belkide tersi olacak ayşe asiyeleşecek yollu dedi hemen zeynebe çünkü damla'da nedmeleşebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?