Nedime'ye bak 😱Şirinler Köyü bitti mülteci kampı başladı, Asiye.
Nedime'ye bak 😱Şirinler Köyü bitti mülteci kampı başladı, Asiye.
Ay şu karakter başından beri şöyle yazılsa ne iyi olurdu, bir öyle bir böyle soğuttular.Nedime'ye bak 😱
Rızvan Leto ölecek mi ?Ay şu karakter başından beri şöyle yazılsa ne iyi olurdu, bir öyle bir böyle soğuttular.
Ölsün artık da baba Marten gelsin.Rızvan Leto ölecek mi ?
Nedime harbiden de salak ya cidden salak 😂 Bence Mecnun süprüz yerden çıkacahhhÖlsün artık da baba Marten gelsin.
Adam olay be!MECNUNNNN @Emre Ozansoy @ömer karataş
Ağalar bölüm sakin ama çok acayip akıyor yani, mükemmel sahneler, diyaloglar son sahne feci olacak 😱Adam olay be!
Fragman yanlış hazırlanmış her zamanki gibi.Ağalar bölüm sakin ama çok acayip akıyor yani, mükemmel sahneler, diyaloglar son sahne feci olacak 😱
Agaa nasıl kurtulcak bunlarFragman yanlış hazırlanmış her zamanki gibi.Şu Binbaşı sahneleri fragmanlarda olmalıydı.
Agaa nasıl kurtulcak bunlar
Mecnun Binbaşı boşuna gelmemiştir bence, Oğuz ile bir şeyler yapmıştırlar.Agaa nasıl kurtulcak bunlar
Nusret'in Rızvan'ı vurması teorisi iyi bir teori ama öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Vurulsa ölmesi gerekir (ikinci kez vurulan birinin yaşaması mucize olur), ölse haberi gelirdi.Yılmazın adamı Rizvani vuracak. Yılmaz yine oyun üstüne oyun kuruyor. Fikrete bir şey olmaz. Halil İbrahimin her zaman bir planı vardır. Davutun oğluna el fatiha. 🤲
Nedimenin Yılmaza gidip Rizvani öldüreceksin demesi en büyük ipucu aslında ama bilemedim.Nusret'in Rızvan'ı vurması teorisi iyi bir teori ama öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Vurulsa ölmesi gerekir, ölse haberi gelirdi. Fikret vurulur ve onun üzerinden bir dram işlenir, hatta oğlu zarar gördüğü Nedime'yi daha farklı izleyebiliriz artık.
Yılmazın adamı Rizvani vuracak. Yılmaz yine oyun üstüne oyun kuruyor. Fikrete bir şey olmaz. Halil İbrahimin her zaman bir planı vardır. Davutun oğluna el fatiha. 🤲
Evet ama o işi Halil İbrahim'in ortaya çıkaracağı kardeşi yapacak gibi, yanlış bir tahmin de yapıyor olabilirim.Nedimenin Yılmaza gidip Rizvani öldüreceksin demesi en büyük ipucu aslında ama bilemedim.
Bu arada dizinin ana amacı Yılmazın babasını ortaya çıkarmak. Halil İbrahim Askeri istihbarat 😎
Çaktırmayın ben burda yokum.Ooo Barış izliyormuydun ablam hoşgeldin aramıza
Dağda kızıl ot biter, içinde keklik öter. Eskiyadan da beter, uslan be Halil İbrahim 🤨Etraf düşman dolu, safları sıklaştırmak gerek.@xxAlemdarxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?