Bende öyle umuyorum şu bir işe yaramayan inci tanelerini tahtından etse keşke#HudutsuzSevda'mız yeniden yükselişe geçer, tanıtım çok beğenilmiş yine eskisi gibi.
Bende öyle umuyorum şu bir işe yaramayan inci tanelerini tahtından etse keşke#HudutsuzSevda'mız yeniden yükselişe geçer, tanıtım çok beğenilmiş yine eskisi gibi.
İnci Taneleri birkaç hafta daha iyi gider sonra senaryosuna göre durumu değişir.Bende öyle umuyorum şu bir işe yaramayan inci tanelerini tahtından etse keşke
rızvan uyumayı sevmiş tekrar uyumak istiyor@Angelica @xxAlemdarxx
Mekanın sahibi geri dönüyor! Tanıtım BOMBA! 😎
https://twitter.com/x/status/1752052027209760962
Yılmaz ve yeni gelenler yakında gidici inşallah.rızvan uyumayı sevmiş tekrar uyumak istiyoryılmaz ölmez gibi geliyor ayrıca
Damla hariç.. Onun üstünden çok olay döner.Yılmaz ve yeni gelenler yakında gidici inşallah.
Derviş Dayı nereye kayboldu? Tuzağı fark etmişti.rızvan uyumayı sevmiş tekrar uyumak istiyoryılmaz ölmez gibi geliyor ayrıca
bilmiyorum ya oğuz gelsin diye çekildiler ya başka birşey olacakDerviş Dayı nereye kayboldu? Tuzağı fark etmişti.
Onun ben o kel kafasını.....Derviş Dayı nereye kayboldu? Tuzağı fark etmişti.
Zeynep dışarıda duruyor, büyük ihtimalle geldiler Halil İbrahim çıkın dedi gibi bir şey olabilir de o da saçma olur.bilmiyorum ya oğuz gelsin diye çekildiler ya başka birşey olacak
Adam kendisine doğru düzgün sahne yazmak istemiyor galiba.Onun ben o kel kafasını.....
Anca nasihat versin keltoş 😂
Fragman güzelALLAHUEKBER. 😱 @xxAlemdarxx @batuhankaralar @Hobbit @Angelica @ömer karataş
https://twitter.com/x/status/1752740271698108578------
Şimdi haterlar ve Balon Taneleri düşünsün.
Ne olacaktı peki? 😱Yılmaz'ı Halile harcattılar yazık oldu.
Sanmam, çıkarıp darağacında sallandıracak benceYılmaz'ı Halile harcattılar yazık oldu.
Bir kere çaldı ama en güzel sahnede çaldı.Bol bol "Halil İbrahim" dinleriz umarım
Heralde ilk 7 bölümün verdiği zevki aksiyon açısından bir 10-14'de bir de bu akşam aldık. Umarım devamı gelirBu akşam yayınlanan bölüm son zamanlarda izlediğim en iyi Hudutsuz Sevda bölümü değil en iyi dizi bölümü olabilir.Aksiyonu ve heyecanı bol, romantik sahneleri dozunda bir bölüm olmuş. Böyle bölümler izlemek için tepki göstermek gerekiyormuş sanırım.
Yılmaz öldü muhtemelen (belli olmaz), Hakan'ı da etkisiz hale getirip baba Marten'i getirmeleri gerekiyor hemen. Mehmet Ali ve Halil İbrahim & Fikret ittifakına karşı baba Marten sahneleri izlemek güzel olur. Rızvan Leto'nun da suyu ısındı, ölür muhtemelen.Bu arada Burak Sergen'in umarım sağlık sorunu yoktur da rol için öyle duruyordur.------Bu arada savcı da artık Oğuz & Halil İbrahim arasındaki bağı ortaya çıkarmalı. Hatta binbaşı da gelsin bir an önce. Biraz daha kuvvetlenmeli bizim taraf.
ve Levent ile Asiye'ye spin-off gelmeli bir şekilde. İkisini izlemek büyük keyif veriyor.------
Bir kere çaldı ama en güzel sahnede çaldı.Hekimoğlu da çalsa olurdu aslında.
Aynen, ilk bölümler ve 10 - 14 dışında en beğendiğim bölüm oldu. Sıralama yapacak olursam ilk 3'te yer alır ama.Heralde ilk 7 bölümün verdiği zevki aksiyon açısından bir 10-14'de bir de bu akşam aldık. Umarım devamı gelir
Halil İbrahim türküsü iyi geldi açıkçası. Dizi yarın reytinglerde yükseliş yaşar, bu bölümün etkisiyle de gelecek hafta yükselir yüksek ihtimalle.
Bahadır Özdener kalemi bu işte, herşeyin dozu demek. Burak Sergen olayı ise tamamen rol gereği kendisi 1-Sen Hanımla röportajında gayet iyidi, tiyatro turnesi sebebiyle 3 bölümdür yataklardaydı
böyle ufak hatalar olur hem zeynebin evde olumsuz karşılanmaması için lazım oldu bu diğer bölümde de savcı rızvan'ı alacak gibi geliyor ama fazla kalmaz içerde rızvan bağlantıları olduğu içinAynen, ilk bölümler ve 10 - 14 dışında en beğendiğim bölüm oldu. Sıralama yapacak olursam ilk 3'te yer alır ama.
Her şeyin dozu Demek Bahadır Özdener'in kalemi de bazen abartıyor.Neyse ki tepkiler aklını başına getirdi.
Sabah modumuz böyle olacak muhtemelen.
https://twitter.com/x/status/1753149919379005664------Bu arada bu sahneyi çekip de cümbür cemaat eve gitmeleri...Adam kendisine doğru düzgün sahne yazmayı bıraktı galiba. @xxAlemdarxx @ömer karataş
https://twitter.com/x/status/1753120701429490141
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?