ramazan diye biri yok dizide 😀😀O zaman, Ramazan için de Doktor'u ayarlayalım. (Gebelik için Edanur'a yardım eden Zeynep'in arkadaşı.)
ramazan diye biri yok dizide 😀😀O zaman, Ramazan için de Doktor'u ayarlayalım. (Gebelik için Edanur'a yardım eden Zeynep'in arkadaşı.)
Amannn, Osman işte ya. 😅😅 Ahahaha.ramazan diye biri yok dizide 😀😀
Ömer gardaş ulan bize de yazıklar olsun EDHO varken bu kadar sayfa yazmadık 😂o da yeni birini bulur işte 😀😀
devam etseydi yazardık belkiÖmer gardaş ulan bize de yazıklar olsun EDHO varken bu kadar sayfa yazmadık 😂
Sonunda Derviş Dayı ön plana çıktı ulan turşusu kurudu herifin be, yakalayın Yılmaz'ı beHamdüsenalar olsun, Yılmaz Marten'imiz çıktı yeryüzüne.
Adam kendine sahne yazmaya korkuyor galiba.Sonunda Derviş Dayı ön plana çıktı ulan turşusu kurudu herifin be, yakalayın Yılmaz'ı be
Ulan Yılmaz bi yılmadın be ağaAdam kendine sahne yazmaya korkuyor galiba.
Yılmasın, sevdim ben bu bölüm.Ulan Yılmaz bi yılmadın be ağa
Binbaşı tekrar katılacak çekimlere denildi de ne ses var ne seda, sanırım hikaye değişti tekrardan.Mecnun Binbaşı ile Asiye 😂😂😂😂😂
abla kardeş'in ön plana çıkması ve bazı insanlarımızın pavyon sevdası yüzünden düştüBugün Bahadır Özdener'in doğum günüymüş, güzel bir hediye oldu kırmızı oklar.@xxAlemdarxx @ömer karataş
inşallah yükselir dediğin gibiYükselirizzz sen 30 kez nickname değiştiren kişilere bakma 😂
@Angelica @xxAlemdarxx16 ve 17'yi aynı günde izledim.
Lan Fikret Leto sende az değilsin hee. Damla ile hemen birşeyler birşeyler. Aga odaya girdiğinde ben neler olacağını tahmin ettim. Senin gibi biri nasıl bunu yedi. Demek ki gönlünün bir tarafında Damla vardı. Vay arkadaş bee.
#HudutsuzSevda'mız yeniden yükselişe geçer, tanıtım çok beğenilmiş yine eskisi gibi.Ya inci taneleri ya da hudutsuz sevda bakalım hangisi birinci bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?