NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

"Bölüm olmasın, bir hafta daha izlemeyiz boş verin" diye boşuna demedim. Birkaç günde çekilen bölümün basitliği bir yana fragman olmayışı kötü. Entrikadan sıyrılıp tamamen aksiyon sahnelerine geçmemiz gerekiyor.

Reactions: ömer karataş
bence'de entrika kapanıp aksiyon'a geçilmeli

Geçilecek gibi ama burdan yine bir kez daha tebrik edelim Medyapım'ı yılbaşı arasını çekimleri kast ederek 5 gün yaparsanız böyle olur. Rezil bir yapım şirketi.

Geçilecek gibi ama burdan yine bir kez daha tebrik edelim Medyapım'ı yılbaşı arasını çekimleri kast ederek 5 gün yaparsanız böyle olur. Rezil bir yapım şirketi.
Geçen bölümün son sahnesinin çekimlerini de öylece bitirmişler.
Arabayı sürerken ile düştükten sonra Deniz Can'ın saç ve sakalı farklı.

Geçen bölümün son sahnesinin çekimlerini de öylece bitirmişler.
Arabayı sürerken ile düştükten sonra Deniz Can'ın saç ve sakalı farklı.
Sinirlerimi zıplatma boşver kanki, BVB dururken Medyapım'la yapan Raci ile Bahadır'ın suçu hep. Biri dizileri bırakır öbürü dolandırıcı lakabı alır. Ne desek boş.

26 Aralık 2024 : Hudutsuz Sevda'da uçurumdan düşen bir araba

9 Ocak 2025 : Siyah Kalp'te uçuruma sürüklenen araba

Bu kadar da olmayın 😂😂😂😂

Emre haklı. Dizide şimdi niye kaza olmuş oldu. Hiçbir şey değişmedi ki. Değişen tek şey Fikret'in sevgisinin Esmada da karşılığının olması oldu. Haksız mıyım? @Emre Ozansoy
Başrole bir şey olmaz mantığı ile Halil İbrahim öldü gösterilip yer altına inmeliydi KİKA'lar gibi, en azından İskender ve Kaan'dan kurtulana kadar. Sonrasında da tekrar ortaya çıkar gürcü Kemal yada Ferhat'ın babası gelirdi hikaye aksiyondan devam ederdi.

Gürcü Kemal, dost mu olur? Düşman mı?

Dost olmalı ama nedense düşman olacak gibi.
O zaman iş bayağı bir karışır. Hele de Fikret & Damla evliliği devam ederken, Esma & Fikret aşkı da durduğu yerde durmaz ilerler gibi geliyor. Son bölümden sonra Fikret & Damla bir süre daha evli gibi kalacak sanki. Düşman olması o yüzden kötü olabilir.

İçeride öldürmezseler devam eder de ben onun da öleceğini düşünüyorum.

Agalar 48 bölümdür diziye tez sunuyoruz hiçbiri işlemiyor, salın.

Büyük yazarsın(ız), Deli Yürek ile 17-18, Kurtlar Vadisi ile 23 reytingi, EDHO ile 12-13 reytingleri gördünüz.

Söylemekten çekinmiyorum, aksiyon işinde Türkiye'de zirvedeler. Hudutsuz Sevda gibi mantık HATALARI ile dolu diziyle, YALAPŞAP yazdığınız dizi ile yine zirvedesiniz hem de NOW gibi kanalda. Büyüksünüz anladık da biraz şurada @Hobbit gibi izleyicilere önem verin de düzgün yazın şu diziyi.

Kafayı yormayın bunlar ne yazsalar tutar, reytingler düşerse de izleyiciyi geri çekmek için elinden geleni yapıp başarırlar. Öylesine izleyin geçin
Bunlar sevilecek yazarlar da değil de maalesef yılların hatırı var izliyorum halen daha