Emre Ozansoy
Moderatör
Aman bıktım valla 😂Geliyor geliyor da oyuncu kim?
Kalkın ulan Esma Sultan devri başlıyor.. Dizinin içinden geçeceğiz. ❤️❤️🚀🚀KALK ULAN KALK GÜRCU KEMAL GELİYOR @Hobbit
ULAN İSKENDERİN GARDAŞI DA GELİYOR YETER BEEEE BÜYÜK SAVAŞKalkın ulan Esma Sultan devri başlıyor.. Dizinin içinden geçeceğiz. ❤️❤️🚀🚀
Emre'nin hoşuna gitmemiş. 😅😅 Evin yeni Hanım Ağası Esma Sultan olacak. Gelsin gelsin amca, dayı ne bulursa getirsinler 😅😅ULAN İSKENDERİN GARDAŞI DA GELİYOR YETER BEEEE BÜYÜK SAVAŞ
Esma Fikret aşkı başlasın..Emre'nin hoşuna gitmemiş. 😅😅 Evin yeni Hanım Ağası Esma Sultan olacak. Gelsin gelsin amca, dayı ne bulursa getirsinler 😅😅
Bölüm süperdi. Sonu da şok ediciydi.Kaan'ın kırık sesleri ne güzel be 😂
bence'de entrika kapanıp aksiyon'a geçilmeli"Bölüm olmasın, bir hafta daha izlemeyiz boş verin" diye boşuna demedim. Birkaç günde çekilen bölümün basitliği bir yana fragman olmayışı kötü. Entrikadan sıyrılıp tamamen aksiyon sahnelerine geçmemiz gerekiyor.
Geçilecek gibi ama burdan yine bir kez daha tebrik edelim Medyapım'ı yılbaşı arasını çekimleri kast ederek 5 gün yaparsanız böyle olur. Rezil bir yapım şirketi."Bölüm olmasın, bir hafta daha izlemeyiz boş verin" diye boşuna demedim. Birkaç günde çekilen bölümün basitliği bir yana fragman olmayışı kötü. Entrikadan sıyrılıp tamamen aksiyon sahnelerine geçmemiz gerekiyor.
Geçen bölümün son sahnesinin çekimlerini de öylece bitirmişler.Geçilecek gibi ama burdan yine bir kez daha tebrik edelim Medyapım'ı yılbaşı arasını çekimleri kast ederek 5 gün yaparsanız böyle olur. Rezil bir yapım şirketi.
Sinirlerimi zıplatma boşver kanki, BVB dururken Medyapım'la yapan Raci ile Bahadır'ın suçu hep. Biri dizileri bırakır öbürü dolandırıcı lakabı alır. Ne desek boş.Geçen bölümün son sahnesinin çekimlerini de öylece bitirmişler.Arabayı sürerken ile düştükten sonra Deniz Can'ın saç ve sakalı farklı.
Başrole bir şey olmaz mantığı ile Halil İbrahim öldü gösterilip yer altına inmeliydi KİKA'lar gibi, en azından İskender ve Kaan'dan kurtulana kadar. Sonrasında da tekrar ortaya çıkar gürcü Kemal yada Ferhat'ın babası gelirdi hikaye aksiyondan devam ederdi.Emre haklı. Dizide şimdi niye kaza olmuş oldu. Hiçbir şey değişmedi ki. Değişen tek şey Fikret'in sevgisinin Esmada da karşılığının olması oldu. Haksız mıyım? @Emre Ozansoy
Gürcü Kemal, dost mu olur? Düşman mı?Başrole bir şey olmaz mantığı ile Halil İbrahim öldü gösterilip yer altına inmeliydi KİKA'lar gibi, en azından İskender ve Kaan'dan kurtulana kadar. Sonrasında da tekrar ortaya çıkar gürcü Kemal yada Ferhat'ın babası gelirdi hikaye aksiyondan devam ederdi.
Dost olmalı ama nedense düşman olacak gibi.Gürcü Kemal, dost mu olur? Düşman mı?
O zaman iş bayağı bir karışır. Hele de Fikret & Damla evliliği devam ederken, Esma & Fikret aşkı da durduğu yerde durmaz ilerler gibi geliyor. Son bölümden sonra Fikret & Damla bir süre daha evli gibi kalacak sanki. Düşman olması o yüzden kötü olabilir.Dost olmalı ama nedense düşman olacak gibi.
İçeride öldürmezseler devam eder de ben onun da öleceğini düşünüyorum.O zaman iş bayağı bir karışır. Hele de Fikret & Damla evliliği devam ederken, Esma & Fikret aşkı da durduğu yerde durmaz ilerler gibi geliyor. Son bölümden sonra Fikret & Damla bir süre daha evli gibi kalacak sanki. Düşman olması o yüzden kötü olabilir.
Harcanıyor hâlâ bence ama. Benim elimde olan bir şey değil.İçeride öldürmezseler devam eder de ben onun da öleceğini düşünüyorum.
Agalar 48 bölümdür diziye tez sunuyoruz hiçbiri işlemiyor, salın.Başrole bir şey olmaz mantığı ile Halil İbrahim öldü gösterilip yer altına inmeliydi KİKA'lar gibi, en azından İskender ve Kaan'dan kurtulana kadar. Sonrasında da tekrar ortaya çıkar gürcü Kemal yada Ferhat'ın babası gelirdi hikaye aksiyondan devam ederdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?