Aga yalnız Bahadır Özdener bu ya ! Bak adam 1 ayda döndü diziye nerelerden döndük ulan optikçi batır gözüme girdin yineOğlum Yahya, yaz oraya 2+ reyting haftaya.
Aga yalnız Bahadır Özdener bu ya ! Bak adam 1 ayda döndü diziye nerelerden döndük ulan optikçi batır gözüme girdin yineOğlum Yahya, yaz oraya 2+ reyting haftaya.
Şu araba sahnesini bekliyordum fragmanda. Hadi bunu verdiler bari arkaya koy Halil İbrahim. Çok yanlış taktikler.İŞTE FRAGMAN BU DUR İŞTE HUDUTSUZ SEVDA BU ULAN
BAHADIR İKİ DAKİKA KENDİNİ DİZİYE VERDİN NELER YAZDIN BE ADAM
Medyapım'la buna da şükür kankaŞu araba sahnesini bekliyordum fragmanda. Hadi bunu verdiler bari arkaya koy Halil İbrahim. Çok yanlış taktikler.
Kötünün iyisi. Şöyle bir şey var, hem Total kitleyi hem de sosyal medyadan takip eden kitleyi çekmek iyi bir fragmana bakar. İyi bir fragman da şarkı ile desteklendiğinde çıkıyor ortaya Hudutsuz Sevda'da.Medyapım'la buna da şükür kanka
Bizim Total bölüme göre geliyor, AB ise fragman ve sosyal medyadan. ABC1'in ztn en dengesiz dizisi Hudutsuz SevdaKötünün iyisi. Şöyle bir şey var, hem Total kitleyi hem de sosyal medyadan takip eden kitleyi çekmek iyi bir fragmana bakar. İyi bir fragman da şarkı ile desteklendiğinde çıkıyor ortaya Hudutsuz Sevda'da.
Haftaya maç var mı? Yılın son bölümü olacağından bir aksiyon dolu fragman daha şart.Bizim Total bölüme göre geliyor, AB ise fragman ve sosyal medyadan. ABC1'in ztn en dengesiz dizisi Hudutsuz Sevda
Ama ben gelecek bölüm 7+ diyorum artık, 6+ gelir bu akşam yarın zirvedeyizSon 4 bölümdür hikaye iyi yere gitti, Karadeniz operasyonu bitmeli, Oğuz, Mecnun ve Halo ise devletten atılmalı. Al sana yeni hikaye, ve 3. Sezon yolu
MAÇ YOK 7 REYTİNG GE LE CEKHaftaya maç var mı? Yılın son bölümü olacağından bir aksiyon dolu fragman daha şart.
Mecnun bu bölüm atılma mevzusunu açtı bence de öyle olacak, gelme amaçları açığa çıkacak. Hatta soruşturma falan da yesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?