cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,182
- Puanı
- 1,060
Vay evet. Tam totallik fragman, harika oldu.
Vay evet. Tam totallik fragman, harika oldu.
Mavi Göz yine ölmedi
Az kaldı duyduğum kadarıylaMavi Göz yine ölmedi
Oradan canlı çıkmamalıydı.Az kaldı duyduğum kadarıyla
Asıl güçlü olan Şeref değil de İskenderin kardeşi Ferhatın babası gibi geliyor bana. Ferhatın babası geldiğinde işler daha da karışacak.
Halo'nun salaklığıOradan canlı çıkmamalıydı.
Şeref yem olabilir evet, hikaye nasıl düzeldi birden beAsıl güçlü olan Şeref değil de İskenderin kardeşi Ferhatın babası gibi geliyor bana. Ferhatın babası geldiğinde işler daha da karışacak.
inşallah böyle olmaz didem doğuruyor senaryosu doğru çıkar o zaman uzun atlama olup dideme birşey olmadan bu arada büyük cimbomlu bahadır özdener47. Bölüm kaza sahnesi ile biter araba denize düşer, 48. Bölüm'den itibaren de Zeynep kaybolur Halo onu bulmaya çalışır, hadi eyvallah yiyin Spoiler'i sıkıldım gizlemekten 😂
Didem o zaman sezon sonuna kadar dizide kalmış olur. Bu durumda diziye reyting getirmez.47. Bölüm kaza sahnesi ile biter araba denize düşer, 48. Bölüm'den itibaren de Zeynep kaybolur Halo onu bulmaya çalışır, hadi eyvallah yiyin Spoiler'i sıkıldım gizlemekten 😂
Didem ne alaka ? Siz çocuğun doğacağını düşünüyor musunuz ?Didem o zaman sezon sonuna kadar dizide kalmış olur. Bu durumda diziye reyting getirmez.
inşallah dediğin gibi olur aksiyon gelir hem'deDidem ne alaka ? Siz çocuğun doğacağını düşünüyor musunuz ?
Bahadır Özdener zaten muhafazakar kesimden, Allah'ın takdiri diyip HalZey'e çocuk verecek. Ben Kurtlar Vadisi zamanındaki gibi hamileliğin sonunda Didem'in kaçırılması ve karnındakiyle öldürülmesini bekliyorum