NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Nedime'nin aklına sokmak lazım bu fikri. Geçen sezon Didem'i alacaktı az daha, ucuz yırttı.
Geçen sezon ki gibi fettan kadını iyi yazamıyorlar Damla'ya. Ben soğudum biraz çift olarak. İyice ev kızı moduna döndü. 😎
Esma gibi bir kadına yönelmeli Fikret. Ayşe çok pazarlıklı. O da olmaz. Fikret'in arkasında sapa sağlam duracak bir kadın olmalı. O da Esmanın kendisi. Kaan'a yaptığı gider yeter. 😁😎

Reactions: Emre Ozansoy
Şota'yı vurduğu sahnede bayağı iyiydi aslında Damla. Karakteri kullanmayı bilmiyor sadece Bahadır Özdener.

Ayşe hiçbir şeye hizmet etmemesine rağmen ortada dolaşan bir karakter. Boşuna yer kaplıyor, ölse bile kimsenin umurunda olmayacak.

Reactions: TenTen
Benim kendi senaryomda Damla & Kaan & Ayşe'ye ölüm fermanı hazırlandı. Esma hepsini öldürebilir benim için. Benden onay çıktı. Ama Damla'yı sadece Esma'ya öldürtürüm. Diğerleri yaparsa yavan kaçar. 👀😎

Reactions: Emre Ozansoy
Zaman atlaması olacak, Didem & Halil İbrahim, Zeynep & Kaan ile evlenecek hatta Zeynep Halil İbrahim'den hamile, çocuğu Kaan'a baba diyecek diyorlar. Umarım bu saçmalığa girmezler.

hudutsuz sevdayı salmış yer altına odaklanmış derim bu saçma klişeler yaşanırsa didemin gitmesi için twitterda tag açmak şart oldu artık bence
Ablanın oyunculuğu iyi olsa Levent gibi iyiye evirip başka birisi ile yapsın diyeceğim ama oyunculukta yok. Ismarlama senaryo izliyoruz 10 küsur bölümdür. Rezillikten başka bir şey değil.

Reactions: ömer karataş