CBS How I Met Your Mother 9. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

Geçen bölüü yorumlamamiştim (S09B14) unuttum bile ama S09B015 muhteşemdi. Son sezonda uzun zamandır güldürmğyordu ama bu bölüm müthişti
Ben bu bölüme sezona göre 10 bile veririrm

Barney'nin işi muthişmiş.Eski Barney ile yeni arasındaki değişikli fena göze çarpiyordu

Marsmellow Lillypad sahneleri sıkıcıydı aralari bozulmasın

meltemle haluk gibi küsüverdiler

9*16 pek güldürmese de çok iyi bölümdü

9x16'yı izledim.

Beğendiğim bir bölüm oldu ama bu kadar tesadüf fazla olmuş gibi
Heryerden bişey çıktı hepsi birbiriyle bağlantılı
Barney'in kadına çarptığı sahne ve Ted'in bara elbiseyle girdiği sahneler güldürdü
Sondaki annenin şarkısı iyiydi.

8/10

9x16'yı izledim.

Bence son sezonların en iyi bölümlerinden biriydi. Evet fazla tesadüf vardı ama eğlenceliydi. Ted'in sınıf karıştırdığı sahne dizinin en sevdiğim sahnelerindendi ve annenin de o olaya dahil olması çok iyi olmuş.

Yalnız Max'in ölmüş olması ve evlenme teklini reddetmesi falan pek hoş olmamış ama neyse olur o kadar diyelim.

Eklemeden olmaz sondaki annenin Le vie en Rose yorumu harikaydı. Şarkı zaten muhteşem, anne de harika söylemiş.

9/10

Ekleme: Bölümün IMDb puanı 9.6 imiş 😱

Bende pek gülmedim bölüme bölüm iyiydi. Güldürmesede sıkan bölümleri bu sezon çok olmuştu keşke o sıkan bölümlerde böyle olsaydi

Bu arada Ted'in o kıyafetle bara girdiği bölüm kaçıncı bölümdü. Orda anneye evlenme teklifi eden adam varmıydı ona bakıcaktim
yada bakıcak olan resim atsın

How I Met Your Father ciddi ciddi geliyor mu ne? 😱

Bu bölüm sanki Himyf yapsak nasıl olur gibi bi deneme yapmışlar çok da iyi olmuş. Bölümü beğendim.

8.5

Son düzenleme:
9x17'yi izledim.

Geçen hafta ki anne bölümünden sonra vasat bir bölüm olmuş.

Sadece Barney ve Marshall reyizlerin sahneleri iyiydi.

6/10

9x17

Sezonun ortalamasına göre iyi sayılabilecek bir bölümdü ama geçen haftaya göre düşüktü.

@cevaa'nın aksine bence Marshall ve Barney'in sahneleri kötüydü.

Ted'in eski sevgililerinin top 5'i falan iyiydi. Bence de bir numara Victoria idi.
Zaten senaristler dizinin erken iptali durumunda Victoria'yı anne yapmayı düşünüyorlarmış.

7/10

Dizide en çok Marshall ve Barney reyizleri sevdiğim için onların sahneleri bana komik geliyor

Dizide en çok Marshall ve Barney reyizleri sevdiğim için onların sahneleri bana komik geliyor
Ben en çok Marshall'ı seviyorum en çok Barney'e gülüyorum ama saçmaydı bence ikisinin de sahneleri.

Bu arada Barney'nin eğittiği iki eleman How I Met Your Dad'de olacak elemanlar mı diye düşündürmedi de değil.

Bu arada dizinin reytingi 3.7'ye kadar yükselmiş. Herhalde bir önceki bölümün getirdiği ses üzerine büyük bir artış olmuş.

Saçma olsada güldürüyor yinede

9x17

Daha duygusal ağırlıklı bi bölümdü pek gülemedim. Barney sonda güzel konuştu...

7.5/10

9x17 pek güldürmese de iyi bölümdü özellikle genel olarak bu sezonun bölümlerine bakılınca.

9x18

Vasat bir bölümdü bence. Güldüren yerler oldu ama hikaye sıkıcıydı.

Lily ve Robin'in sahnesi iyiydi

6/10