fimde kevin spacey var jenifer aniston var hatta kısa bir rolde donald sutherland var yani var da var hepside harika oynamış.. bu kadroyu herhangi saçma bir senaryoya koy zaten mutlaka izlenecektir benim kızğınlığım yapımcıya yönetmene senariste? bu kadar güzel insanları yakalamışsın böyle bir konuyla niye çip ediyorsunKevin Spacey ve Jennifer Aninston'un oynadığı film nasıl kötü olur, kesin sen fazladan puan kırmıştırsın. Sevmediğin filmlere çok acımasız davranıyorsun.
böyle bir kadroyla süper bir film çıkardı ortaya... kendi açımdan söylüyorum beğeneni elbette çok olacaktır hatta genelde arkadaşlarımız beğenmişte hatta @OzaN a bu tarz filmlerde puanımı pas geç ortalamayı mahvediyorum diye söylemiştim günah benden gitti
absürt komediyi bir jim carrey e yakıştırıyorum birde o korkunç bir filmde oynayan vatandaşa herkeste güzel durmuyor
mantığa sığmayan şeylerin komediside hoşuma gitmiyor izle eminim beğeneceksindir ama ben sevemedim ?
durumu daha kısaca anlatayım mesela 3 yaşındaki bir çocuğun odada oyun oynarken çaktırmadan bir taraftanda altına yapması bu esnada ciddi bir şekilde yüzünün kıpkırmızı kesilmesi komik durur ama yetişkin bir vatandaşın gelip odanın içine zıçması insanı sinir eder durum bundan ibaret
bir beş dakika gözüküyor senin henry ordada adamların üstüne zıçmaya gelmişti, ama bizim başoğlanlar adama izin vermedihahaha henry morganın ne işi var bu filmde cnm rolu ne peki fragmanda göremedim galiba kendisini
Son düzenleme: