Homeland'in Uyarlaması Geliyor

Medyapım'ın uyarlarlamaları iyi oluyor ama sonradan kendilerini paraya kaptırdıklari için senaryodan sapıyorlar:( Kvp Show'a geçerse atv'de alabilir. Sonuçta ikiside vatan-millet ilişkisi içeren diziler(b) Fatih'in yerine de Kanal D'de alabilir(b) Bilemedim. @xemrexxx

Uyarlama işinde çok başarılıdır Medyapım. Örneğin Umutsuz Ev Kadınları. :)

Medyapım'ın uyarlarlamaları iyi oluyor ama sonradan kendilerini paraya kaptırdıklari için senaryodan sapıyorlar:( Kvp Show'a geçerse atv'de alabilir. Sonuçta ikiside vatan-millet ilişkisi içeren diziler(b) Fatih'in yerine de Kanal D'de alabilir(b) Bilemedim. @xemrexxx
alsa bile bu diziye iyi bir kenan bir bergüzar lazım aşağaısı kurtarmaz :F

Uyarlamalari hiç fena değil. Ama para için uzatmasınlar:(

Aklımda isim yoktu ama Halit Ergenç'e bi an yeşil işik yaktim:X Halit olur olur:X
öteki uyarlamalır türkiye de tutacak şeylerdi şimdi işi zor :Dhalit ergenç o kızıl kafalı adamı nyeri ne mi yakışmaz bence

Diziyi "hiç" edicekler Matmazel:bağır: @OzaN :T :T
Birilerinin artık şunları durdurması lazım :( Uyarlaya uyarlaya yabancı dizi bırakmayacaklar
clear.png

Birilerinin artık şunları durdurması lazım :( Uyarlaya uyarlaya yabancı dizi bırakmayacaklar
clear.png
Keşke böyle bişey mümkün olsa. Dünyaya dizi satsak da yine onlarin ürünlerini satıyoruz. Medyapım uyarlamalarda iyi olsa dahi, ucundaki paraya bakan yapım şirketi:(

Medyapım'ın uyarlamaları başarılı. Bkz : Doktorlar, Umutsuz Ev Kadınları...

Bu dizi hakkında bir fikrim yok. Konusu nedir ne değildir bilmiyorum ama umarım ilgi çekicidir. İzler miyim bilemiyorum, tanıtımlarını, senaryosunu ve oyuncularını görmeden bir şey demek doğru değil.

atv ve Medyapım'ı unut. Medyapım ve atv anlaşamıyor. Daha öncede demiştim ama Kanal D olabilir. :X

KVP'de Show'a geçmeyecek. :):)

Sanmıyorum...

Bu arada @Forumdash dizinin afişlerine baktım da başroller Ece Uslu - Halit Ergenç süper olurdu. :X
Halit oluyorda kızı bulamadim. Orjinalindeki kadın muhteşem oyunculuk sergiliyor. Hele bi hastaliği var ki, gösterdiği oyunculuk muhteşem :X (alkiş gifi olsaydı kadını alkışlayacaktim:X)

Medyapım'ın uyarlamaları başarılı. Bkz : Doktorlar, Umutsuz Ev Kadınları...

Bu dizi hakkında bir fikrim yok. Konusu nedir ne değildir bilmiyorum ama umarım ilgi çekicidir. İzler miyim bilemiyorum, tanıtımlarını, senaryosunu ve oyuncularını görmeden bir şey demek doğru değil.

atv ve Medyapım'ı unut. Medyapım ve atv anlaşamıyor. Daha öncede demiştim ama Kanal D olabilir. :X

KVP'de Show'a geçmeyecek. :):)
atv ile niye anlaşamıyor(b) En son birlikte günlüklük dizi yapmişlardi:F

Halit oluyorda kızı bulamadim. Orjinalindeki kadın muhteşem oyunculuk sergiliyor. Hele bi hastaliği var ki, gösterdiği oyunculuk muhteşem :X (alkiş gifi olsaydı kadını alkışlayacaktim:X)

atv ile niye anlaşamıyor(b) En son birlikte günlüklük dizi yapmişlardi:F
Ece Uslu'Da çok başarılı. Hatta profosyönel. Çok usta bir performans sergiliyor. :T:

Atv ile Adını Feriha Koydum'dan araları bozuk demiştim ya, unuttun sanırım. :X

Hatta hem Adını Feriha Koydum hemde Karadağlar'dan dolayı bozuk araları. O iki dizi de atv'de yayınlanacaktı ama araları bozuldu ve daha da çalışmadılar. Hatta diziler atv ile araları bozulduğu için isimde değiştirmek zorunda kaldı. Adını Feriha Koydum Artık Büyüdüm'dü, Karadağlar Kara Bulutlar'dı. Artık çalışacaklarını da sanmıyorum, el değiştirirse belki. :):)