- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
alsa bile bu diziye iyi bir kenan bir bergüzar lazım aşağaısı kurtarmazMedyapım'ın uyarlarlamaları iyi oluyor ama sonradan kendilerini paraya kaptırdıklari için senaryodan sapıyorlarKvp Show'a geçerse atv'de alabilir. Sonuçta ikiside vatan-millet ilişkisi içeren diziler
Fatih'in yerine de Kanal D'de alabilir
Bilemedim. @xemrexxx
Carrie'nin karakteri Berguzar'a olmazalsa bile bu diziye iyi bir kenan bir bergüzar lazım aşağaısı kurtarmaz![]()
bilemicem fatih dizisi gib mankenleri toplamasınlae da med yapım olunca insan kuşkuya düşüyorCarrie'nin karakteri Berguzar'a olmazKenan'a rol uyar ama tip olarak Halit Ergenç daha iyi gibi
![]()
Uyarlamalari hiç fena değil. Ama para için uzatmasınlarbilemicem fatih dizisi gib mankenleri toplamasınlae da med yapım olunca insan kuşkuya düşüyor![]()
Aklımda isim yoktu ama Halit Ergenç'e bi an yeşil işik yaktimSence başrola kim yakışır @Forumdash
öteki uyarlamalır türkiye de tutacak şeylerdi şimdi işi zorUyarlamalari hiç fena değil. Ama para için uzatmasınlar
Aklımda isim yoktu ama Halit Ergenç'e bi an yeşil işik yaktimHalit olur olur
![]()
O adamın yerine kimse yakişmaz ama elimizdeki en iyi mal buöteki uyarlamalır türkiye de tutacak şeylerdi şimdi işi zorhalit ergenç o kızıl kafalı adamı nyeri ne mi yakışmaz bence
m.akif alakurt olsunO adamın yerine kimse yakişmaz ama elimizdeki en iyi mal bu![]()
Uyarlamalari hiç fena değil. Ama para için uzatmasınlar
Aklımda isim yoktu ama Halit Ergenç'e bi an yeşil işik yaktimHalit olur olur
![]()
Haberde zaten zamanını söylememişHalit bence 1 sene ara verir
Birilerinin artık şunları durdurması lazım
Keşke böyle bişey mümkün olsa. Dünyaya dizi satsak da yine onlarin ürünlerini satıyoruz. Medyapım uyarlamalarda iyi olsa dahi, ucundaki paraya bakan yapım şirketiBirilerinin artık şunları durdurması lazımUyarlaya uyarlaya yabancı dizi bırakmayacaklar
![]()
atv ve Medyapım'ı unut. Medyapım ve atv anlaşamıyor. Daha öncede demiştim ama Kanal D olabilir.Medyapım'ın uyarlarlamaları iyi oluyor ama sonradan kendilerini paraya kaptırdıklari için senaryodan sapıyorlarKvp Show'a geçerse atv'de alabilir. Sonuçta ikiside vatan-millet ilişkisi içeren diziler
Fatih'in yerine de Kanal D'de alabilir
Bilemedim. @xemrexxx
Sanmıyorum...Showda olur bence bu
Halit oluyorda kızı bulamadim. Orjinalindeki kadın muhteşem oyunculuk sergiliyor. Hele bi hastaliği var ki, gösterdiği oyunculuk muhteşemSanmıyorum...
Bu arada @Forumdash dizinin afişlerine baktım da başroller Ece Uslu - Halit Ergenç süper olurdu.![]()
atv ile niye anlaşamıyorMedyapım'ın uyarlamaları başarılı. Bkz : Doktorlar, Umutsuz Ev Kadınları...
Bu dizi hakkında bir fikrim yok. Konusu nedir ne değildir bilmiyorum ama umarım ilgi çekicidir. İzler miyim bilemiyorum, tanıtımlarını, senaryosunu ve oyuncularını görmeden bir şey demek doğru değil.
atv ve Medyapım'ı unut. Medyapım ve atv anlaşamıyor. Daha öncede demiştim ama Kanal D olabilir.
KVP'de Show'a geçmeyecek.![]()
Ece Uslu'Da çok başarılı. Hatta profosyönel. Çok usta bir performans sergiliyor.Halit oluyorda kızı bulamadim. Orjinalindeki kadın muhteşem oyunculuk sergiliyor. Hele bi hastaliği var ki, gösterdiği oyunculuk muhteşem(alkiş gifi olsaydı kadını alkışlayacaktim
)
atv ile niye anlaşamıyorEn son birlikte günlüklük dizi yapmişlardi
![]()