Hollywood'un Rüya Çifti Boşanıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Hollywood'un Rüya Çifti Boşanıyor!

Hollywood'un en ünlü çiftlerinden biri olan Brad Pitt ve Angelina Jolie yollarını ayırıyor.

2004'te 'Mr. & Mrs. Smith' filminin setinde tanışan Brangelina çifti, Brad Pitt-Jennifer Aniston ikilisinin ayrılmasına neden olduğu iddialarıyla sıkça gündeme gelmişti. Ancak bugün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Jolie 12 yıllık hayat arkadaşı Pitt'ten boşanmak için mahkemeye başvurdu. Kısa zamanda gündemin tepesine oturan olaya Jolie'nin Brad Pitt-Marion Cotillard ilişkisinden şüphelenerek özel dedektif tutmasının neden olduğu iddia ediliyor.

2014'te dünya evine giren çiftin 3'ü öz, 3'ü evlatlık olmak üzere tam 6 çocuğu bulunuyor ve son iddialara göre Jolie hepsinin velayetini kendi üzerine almak istiyor.
Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
ay ben şok 😱 çok üzüldüm @Çiğdem- le @vadikızı nın büyüleri dicem de adam 50 yaşına geldi .ss

ay neyse zaten ABD'lü kullarımız Brangelina çifti yerine Taylor Swift'i pazarlamaya karar vermişti dünyaya @faruk @Forumdash ın ergen starını bol bol görücez artık basında .ss

Şaşırtıcı ama bir Jennifer Anistonsporlu olarak üzüldüğümü söyleyemeyeceğim.
Cidden şaşırtıcı bir gelişme oldu bu.
Sanırım olayın nedeni Angelina'nın Brad Pitt-Marion Cotillard ilişkisinden şüphelenerek özel dedektif tutmasıymış.

Brad Pitt ile Angelina Jolie ayrıldığına göre, bana kimse aşktan söz etmesin.

ohhh sefam olsunn
Brad sonunda kurtuldu şu kadından dünyada en çok abartılan insandır belkide sıradan bir kadını göklere çıakrtıyorlar

Aşka olan inancımın zerre kadar kaldığı şu günlerde bu haberden sonra tamamen kaybolduğunu söylemeliyim
Acaba ne kadar nafaka ödeyecek Brad kardeşim

Ben bu ikiliye hiçbir zaman inanmadım, bence başından beri reklam amaçlı bir evlilikti. Aralarında aşk olduğunu düşünmüyorum.

Yaa Angela yapılır mı bu? Benim de evliliğe dair tek umudum sizdiniz😛 hayır grup kursaydınız piyasayı altüst edereiniz grupça

Swift'tin karakter olarak şaftı kayık

Yaa Angela yapılır mı bu? Benim de evliliğe dair tek umudum sizdiniz😛 hayır grup kursaydınız piyasayı altüst edereiniz grupça

Swift'tin karakter olarak şaftı kayık
ben bilmem abd dışişleri bakanlığı yetkilileri öyle belirlemiş birkaç yıl içinde mülteci kamplarını ziyarete gelebilir kendisi

Baya şaşırtıcı bir şey olmuş, örnek çiftimiz de gitti.

Marion Cotillard evli gibi bir şey değil miydi ya?
Bu şov sektörü çok acayip.

@Çiğdem- brad gibi yakışıklı ama sürekli yeni kadına giden biriyle evlenceğine @destere veya @xemrexxx gibi biriyle evlen daha iyi .ss
Şu an brada öyle şeyler saydırıyorumki bunları buraya yazsam banlanırdım inşallah Angelina kendini toparlar ve daha güçlü bir kadın olur Piss Brad .ss

İyi olmuş. Jennifer Aniston'ını, Bizim Rachel'ımızı üzenlere iyi olmuş.