Holding'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,778
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GaZkiH_WcAANt0E

ATV'nin merakla beklenen Limon Film imzalı yeni dizisi 'Holding' için geri sayım başladı.

Yönetmen koltuğuna Barış Yöş'ün oturduğu, başrollerinde Erdal Özyağcılar, Tuğba Sunguroğlu ve Caner Topçu'nun yer aldığı dizi, perşembe akşamları ekrana izleyici ile buluşacak.

Holding, ilk bölümüyle 5 Aralık Perşembe 20.00'de ATV'de başlıyor.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
haftalik listem dolu gibi , ,nasil olacak bilemiyorum(b)...
kadroda begendigim isimler yer aliyor.ozellikle tecrubeli usta aktorler basta erdal bey .

birde, sebnem'i yabani dizisinde 36 bolum izledim,
hemen ardina bu diziyle gelecek olmasi guzel bir surpriz oldu .

genclerden ise bazi oyunculari yeni goruyorum .

ilk bolume mutlak sans verecegim izledigim kimi oyuncular hatrina .

ps; tanitimi begendim .

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Neden Perşembe oldu ki erken final yapmak içinmi, ilk başta Cumartesi deniliyordu

İyi o zaman, beni yalnız bırakmaya devam et. :A
Ben seninleyim merak etme @Alemdar didemin entrikalarını izlemeye devam etsin :A
Ulan hainler siz nereden bileceksiniz 10 yıl Kurtlar Vadisi'nde yazdıklarını, 6 yıl EDHO'da yazdıklarını izledim 16 yıl boyunca bu adamları izledim halen daha potansiyel altı yazsalar da en iyi senarist olduklarını değiştirmiyor 😂😂😂 Sizi bir daha Hudutsuz Sevda yorumlarında görürsem yakarım 😂

• Güldürdün
Reactions: ahmetbey
Ulan hainler siz nereden bileceksiniz 10 yıl Kurtlar Vadisi'nde yazdıklarını, 6 yıl EDHO'da yazdıklarını izledim 16 yıl boyunca bu adamları izledim halen daha potansiyel altı yazsalar da en iyi senarist olduklarını değiştirmiyor 😂😂😂 Sizi bir daha Hudutsuz Sevda yorumlarında görürsem yakarım 😂
Bahadır Abi Medyapım ile çalışarak kariyerini batırdı Maalesef :(

Sadece Bahadır mı ? Raci de aynı ismi gizli varlığı belli ama bizim onlara sevdamız hudutsuz diziye değil :D
Umarım Yeraltı aynı kaderi yaşamaz, Edho tadında dizi izlemek istiyorum, Raci ve Bahadır iyi bir iş çıkaracaktır ortaya :)

Bide benim anlamadığım Raci'nin ismi neden gizli (b)

Eylulden beri tanitimlarini yap sonrada bitirmek icin yanlis gunu seç 😅boş gun cumartesi varken neden persembe sevgili atv ?

perşembe günü iki kastamonulu rekabetini izleyeceğiz
birde hafsanur sancaktutan'ın eski ve yeni aşkının rekabetini izliyoruz