26 Kasım 2024 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Bahar - 26. Bölüm | Show TV

• Bir Gece Masalı - 13. Bölüm | ATV

• Mehmed: Fetihler Sultanı - 25. Bölüm | TRT 1

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Aşk Evlilik Boşanma - 2. Bölüm | NOW

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Dizi sarmıyor zaten uzun süredir ben ses olsun diye açıyorum :A Akşamları sese ihtiyaç duyuyor insan. Bu reytingleri de boşluktan alıyor.

Uzak Şehir gibi ekrana kilitleneceğimiz bir dizi gelir inşallah bugüne :A
Salı günleri Burcu Cavrar görmek güzel olurdu. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Bully
Dizi sarmıyor zaten uzun süredir ben ses olsun diye açıyorum :A Akşamları sese ihtiyaç duyuyor insan. Bu reytingleri de boşluktan alıyor.

Uzak Şehir gibi ekrana kilitleneceğimiz bir dizi gelir inşallah bugüne :A
Aynen bosluktan nasil aliyorsa nowun 2 dizisin sepetledi o 2 dizidende once dizi sepetlenmisdi unutdum simdi ismini bosluktan deilde Demet Evgar icin izleniyor usta oyuncu olunca tum diziyi tek basina sirtlaya cok iddali dizi gelse bile en dusuk 6 reytingle devam eder

Dizileriniz tutmuyor tutan islerede parmak uzatiyorsunuz bos gunse neden
Gece masali 2 reyting aliyor bos gunde o reyting alinmamali
Bos gunde fatih sultan neden 4 reyting aliyor ? Bos konusmayi biliyorsunuz neyse
Baharin 3 sezonunda konusuruz bosu doluyu

• Olmamış
Reactions: Dante
Aynen bosluktan nasil aliyorsa nowun 2 dizisin sepetledi o 2 dizidende once dizi sepetlenmisdi unutdum simdi ismini bosluktan deilde Demet Evgar icin izleniyor usta oyuncu olunca tum diziyi tek basina sirtlaya cok iddali dizi gelse bile en dusuk 6 reytingle devam eder

Bos gunde fatih sultan neden 4 reyting aliyor ? Bos konusmayi biliyorsunuz neyse
Seni ciddiye alıp uzun cevap vermeyeceğim.

Ben boşluk diyorsam sen de düzgün bir dille benim tezimi çürütebilirsin. Ama amacın sadece ortalık karıştırmak belli ki. Sana iyi nefret ve öfke kusmalar.

Bahar senaryo açısından eski tadını vermese bile şiddet, aşiret, tarikat dizilerinin arasında güneş gibi parlamaya devam ettiği için başarıyı hak ediyor. Sonunda düşüş trendine dur deyip güzel bir yükselişe geçmeyi başarmış. Total'de zirve kılpayı kaçmış ama öyle kazalar olur arada. :A

Bir Gece Masalı Total'de rakibe diş geçirse de AB ve ABC1'de tozunu yutmuş küçükler böyle haddini bilsin işte. :A

Aşk Evlilik Boşanma kanalın 5-6. bölümde biten dizilerinden bile kısa sürüp hepsine rahmet okutacak gibi. İlk bölüm fena değildi ama reyting aslanın ağzındayken fena değil olmak yetmiyor. Bu tarz işler daha dinamik bir anlatım diliyle izleniyor ama bu dizi daha önceki başarılı örneklerin yanında mıymıy kaldığı için çekici bir tarafı yoktu. Pazar günü olsaydı da muhtemelen bekleneni veremeyecekti ama en azından 21. sıraya kadar düşmezdi. Durum böyleyken Şakir Paşa Ailesi'nin salıya gelme ihtimali çok yükseldi diyebiliriz.

Mehmed yine coşmuş artık İstanbul'u fethetseler de rahatlasak. :A

• Olmamış
Bahar senaryo açısından eski tadını vermese bile şiddet, aşiret, tarikat dizilerinin arasında güneş gibi parlamaya devam ettiği için başarıyı hak ediyor. Sonunda düşüş trendine dur deyip güzel bir yükselişe geçmeyi başarmış. Total'de zirve kılpayı kaçmış ama öyle kazalar olur arada. :A

Bir Gece Masalı Total'de rakibe diş geçirse de AB ve ABC1'de tozunu yutmuş küçükler böyle haddini bilsin işte. :A

Aşk Evlilik Boşanma kanalın 5-6. bölümde biten dizilerinden bile kısa sürüp hepsine rahmet okutacak gibi. İlk bölüm fena değildi ama reyting aslanın ağzındayken fena değil olmak yetmiyor. Bu tarz işler daha dinamik bir anlatım diliyle izleniyor ama bu dizi daha önceki başarılı örneklerin yanında mıymıy kaldığı için çekici bir tarafı yoktu. Pazar günü olsaydı da muhtemelen bekleneni veremeyecekti ama en azından 21. sıraya kadar düşmezdi. Durum böyleyken Şakir Paşa Ailesi'nin salıya gelme ihtimali çok yükseldi diyebiliriz.

Mehmed yine coşmuş artık İstanbul'u fethetseler de rahatlasak. :A
@Aserat 'cığım şiddet dizileri, tarikat dizileri, aşiret arasında parlayan demişsin. Belli ki tasvip etmediğin tarz projeler arasındalar.

Peki bunlar olmazsa hep aynı şeyi mi izleyeceğiz ? Nasıl yapacağız ?

Sen neden kavgacı bir şekilde yazılar yazıyorsun. Bu hızda gidersen ömrün kısa olur.

• Aynen
Bahar sallanan senaryoya rağmen iyi direniyor. Helal olsun. Komedi ve dram dengesini iyi tutturduklarını düşünüyorum. En azından şu sıra ekranlarda muadili olmayan bi tür. Tebrikler.

Bir Gece Masalı total de Güzel oranlar almış ona da tebrikler ama nedense bu dizi oranlarını sezon sonuna kadar koruyamayacak gibi hissediyorum. Kısa sürede diğer kategorilerde bile ciddi kan kaybetti. Total reytingleri de çok sağlam gelmiyor.

Fetihler Sultanı da gayet emin adımlarla hiç bi işten etkilenmeden yoluna devam ediyor.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Aşk Evlilik Boşanma dizisi için final kararı alındı. Karga Seven Pictures imzalı dizi 4. bölümde ekrana veda edecek.

NE GÜZEL HABER 💥

Gule gule 👏👏😅😅

Sen neden kavgacı bir şekilde yazılar yazıyorsun. Bu hızda gidersen ömrün kısa olur.
cok rahatsiz edici bir uslup bencede.

zaten o tur -asagilayici/ukela/kirici uslupla ''yazanlar'' yuzunden-
guzelim forumumuza mesaj yazmaya elimiz gitmiyor resmen .
bu gidisle de temelli yazmayiz o olur biter ,,

{ forumu bir kac arkadasa onermistim, uye olmuslardi, sonra bu tur mesajlar yuzunden sogudular biraktilar . mahcup olmak degilde, pismanlik hissettim. gelsinler beraber dizilerimizi,filmlerimizi vs yorumlayalim ,foruma nitelik nicelikli kendimizce katki yapalm guzelde vakit gecirelim mantigiyla uye olup yazalim dusuncesindeydik .
iyimser dusundum. zaten onlarda birer birer gittiler.} velhasil ,simdilik ben kaldim.

tek kelime ile - yazik .

illa kendilerinin dedigi diziler izlenmeli , yoksa geri kalan tu ka ka dir .

Son düzenleme:
cok rahatsiz edici bir uslup bencede.

zaten o tur -asagilayici/ukela/kirici uslupla ''yazanlar'' yuzunden-
guzelim forumumuza mesaj yazmaya elimiz gitmiyor resmen .

yazik .

illa kendilerinin dedigi diziler izlenmeli , yoksa geri kalan tu ka ka dir .
Bu forumda olmak bile istemiyorum rahat yazarsiniz