DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,491
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
@Gizmen ne oldu? 🤔Sistem gereksinimlerine bak. 😃
@Gizmen ne oldu? 🤔Sistem gereksinimlerine bak. 😃
Offff Steam'de 200tl biriktirdim CS GO sayesinde, biraz inidirme girse alabilirdim aslında. Çoook merak ediyorum ve yorumlar çok iyi.
sistem gereksinimleri zaten beni aşıyormuş ne olacak@Gizmen ne oldu? 🤔
Bugüne kadar 2 tane bilgisayarım oldu, ikisinin ramini toplayıp 7 ile çarpınca bile bu oyunun istediği seviye olan 16'ya gelemiyorum. 😃sistem gereksinimleri zaten beni aşıyormuş ne olacak
Geforce Now’a gelirse ancak oynayabiliriz. Bu sefer de internet hızının kusursuz olması gerekiyor. Her yerden darbe yiyoruzBugüne kadar 2 tane bilgisayarım oldu, ikisinin ramini toplayıp 7 ile çarpınca bile bu oyunun istediği seviye olan 16'ya gelemiyorum. 😃
NiyeBeni unutun, ben yokum bu işlerde
Vay beee hayatını karartacakmış. Ben 2. oyunu pek sevemedim bence Extreme versiyonu ile birlikte en iyisi bu.Harbi ya tekrar oynama isteğim oldu yine bak. Bazı günler okuldan kaytarıp evde strateji planları yapardım. Okul hayatımı riske atan bir oyundur kendileri . Sonra 2.oyunu çıktı ilki kadar sarmasa da onu da bir süre oynamıştım
Extreme versiyonu da gerçekten baya iyiydi seriye can getirmişti. Kalabalık savaş yapmak daha zevkli bir hale gelmişti. 2.oyuna ben de ilki kadar ısınamamıştım. Şimdi pek hatırlamıyorum ama asker çıkartmak mı ne sınırlıydı yanlış hatırlamıyorsam ve bu oyunu baltalıyordu. O oyunları yapan firmadan daha iyilerini bekliyordum. Şirket son çıkardığı oyunda 20 yıl önce çıkan crusaderden kötü grafikli bir oyun çıkarmayı başarmış. Gördün mü onu bedava olanNiye
Vay beee hayatını karartacakmış. Ben 2. oyunu pek sevemedim bence Extreme versiyonu ile birlikte en iyisi bu.
Bir bulut sistemi. Sisteminin kaldırmadığı oyunları kendi cihazın üzerinden ama aylık olarak kiraladığın başka iyi bir sistem üzerinden oyunları oynamanı sağlayan bir site. Ama her oyun olmuyor şimdilik ve aylık belli bir ücret istiyorlar. Bedava olanında sadece yarım saat oynama hakkın var ve baya bir sıra bekliyorsun.Bu ne demek?
İnternetinin de çok iyi olması gerekiyor yoksa gecikmeler ve piksel düşüklükleri yaşanabiliyorBu ne demek?
Çoluk çocuk oyunları bunlarNiye
Vay beee hayatını karartacakmış. Ben 2. oyunu pek sevemedim bence Extreme versiyonu ile birlikte en iyisi bu.
Hadsiz herif. Eren Aktan'ın oynadığı herhangi bir oyuna böyle bir laf etmeye hakkın yok. Çabuk özür dile.Çoluk çocuk oyunları bunlar
Eren Aktan kim Bu arada ben Hogwarts'tan değil CS GO'dan bahsediyorumHadsiz herif. Eren Aktan'ın oynadığı herhangi bir oyuna böyle bir laf etmeye hakkın yok. Çabuk özür dile.
Hadsizlik seviyen gittikçe artıyor. Hem Eren Aktan'ı tanımıyor hem de onun oynamış olabileceği bir başka oyuna yani CS:GO'ya laf ediyor. Kesinlikle özür dilemelisin.Eren Aktan kim Bu arada ben Hogwarts'tan değil CS GO'dan bahsediyorum
Ben tanımıyorsam önemsiz birisidir kesin. O benden özür dilesinHadsizlik seviyen gittikçe artıyor. Hem Eren Aktan'ı tanımıyor hem de onun oynamış olabileceği bir başka oyuna yani CS:GO'ya laf ediyor. Kesinlikle özür dilemelisin.
Evet Frefelly Stüdyo çok başarısız, yaptığı hiçbir oyun güzel değil Crusader hariç.Extreme versiyonu da gerçekten baya iyiydi seriye can getirmişti. Kalabalık savaş yapmak daha zevkli bir hale gelmişti. 2.oyuna ben de ilki kadar ısınamamıştım. Şimdi pek hatırlamıyorum ama asker çıkartmak mı ne sınırlıydı yanlış hatırlamıyorsam ve bu oyunu baltalıyordu. O oyunları yapan firmadan daha iyilerini bekliyordum. Şirket son çıkardığı oyunda 20 yıl önce çıkan crusaderden kötü grafikli bir oyun çıkarmayı başarmış. Gördün mü onu bedava olan
Oyun programıSteam ne odamı oyun kıyamam yaa
Çoluk çocuk oyunu olmayan neymiş acabaÇoluk çocuk oyunları bunlar
Henüz icat edilmedi öyle bir oyunEvet Frefelly Stüdyo çok başarısız, yaptığı hiçbir oyun güzel değil Crusader hariç.
------
Oyun programı
------
Çoluk çocuk oyunu olmayan neymiş acaba
Evet Frefelly Stüdyo çok başarısız, yaptığı hiçbir oyun güzel değil Crusader hariç.
------
Oyun programı
------
Eski dönem oyun piyasasında kalmış bir şirket ve maalesef eski kafalarını güncellemeye çalışmıyorlar. Kapanışlarını duymamız yakındırEvet Frefelly Stüdyo çok başarısız, yaptığı hiçbir oyun güzel değil Crusader hariç.
------
Oyun programı
------
Oyunu çok iyi hale getirebilirlerdi ama yapamadılar. Dediğin gibi eski kafalar..Eski dönem oyun piyasasında kalmış bir şirket ve maalesef eski kafalarını güncellemeye çalışmıyorlar. Kapanışlarını duymamız yakındır
Oyun oynamak artık bir spor, e spor deniyor. Çağı yakalayalım lütfenHenüz icat edilmedi öyle bir oyun