Yemezler bu sözleriFazladan 6 maç oynayıp yorulacaklar, elenmelerinden çok daha faydalı bir senaryo bizim için.![]()
Yemezler bu sözleriFazladan 6 maç oynayıp yorulacaklar, elenmelerinden çok daha faydalı bir senaryo bizim için.![]()
Öyle. 1. ihtimal elenmesi, 2. ihtimal de yoluna devam edip yorulmasıydı. 2. ihtimal gerçekleşti. Gayet yeterli bir senaryo.Yemezler bu sözlerigeçmiş olsun
![]()
Biz de gidip Beşiktaş hakkında senin gibi karşı takımı tutmalı yorumlar atabiliriz ama yapmayacağız. Ülke puanını düşünüyoruz.Öyle. 1. ihtimal elenmesi, 2. ihtimal de yoluna devam edip yorulmasıydı. 2. ihtimal gerçekleşti. Gayet yeterli bir senaryo.![]()
Elenseydi de konferans liginde oynayacaklardı diye biliyorum.Fazladan 6 maç oynayıp yorulacaklar, elenmelerinden çok daha faydalı bir senaryo bizim için.![]()
Ülke puanı umrumda değil, istediğiniz takımı destekleyebilirsiniz.Biz de gidip Beşiktaş hakkında senin gibi karşı takımı tutmalı yorumlar atabiliriz ama yapmayacağız. Ülke puanını düşünüyoruz.![]()
Kaybetse yine devam ediyordu. Yemedik yineÖyle. 1. ihtimal elenmesi, 2. ihtimal de yoluna devam edip yorulmasıydı. 2. ihtimal gerçekleşti. Gayet yeterli bir senaryo.![]()
Yemediklik bir olay yok. Elenseydi bir alt lige düşeceğini bilmiyordum.Kaybetse yine devam ediyordu. Yemedik yine![]()
Yani boşuna planlar yapmış oldun. Bu hayal kırıklığı sana yeterYemediklik bir olay yok. Elenseydi bir alt lige düşeceğini bilmiyordum.![]()
Kadromuz gençleşti, takımda yaşlı oyuncu yokElenseydi de konferans liginde oynayacaklardı diye biliyorum.
Bu arada Vitor’a helal olsun 17-18 yaşındaki gençleri sürekli oynatıyor. Bizim Terim de Babel’den Arda’dan vazgeçemiyor bir kere Barış Alper’i bile göremedik daha doğru düzgün… @Dosi @Araf @Maskeli Fedai
Takım gençleşsin ama bence daha çok özkaynakarla gençleşsin.Kadromuz gençleşti, takımda yaşlı oyuncu yokTerim'i bu konuda eleştiremem.