HJK Helsinki 2 - 5 Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu - Rövanş Maçı

Stoper olayını tam anlamıyla oturtursak gerisi gelecek. Hücumda da geliştirmeliyiz kendimizi. Daha yolun başındayız, hele takım otursun da, gerisi gelir.

IMG_20210823_021702.jpg

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: bazinga and Araf
Bence taktiğimizi bulduk, 3-4-3 iyidir. Üçlü hücum olunca daha iyi hücum ediyoruz.

FIFA'da da bu taktiği uygulamaya başladım. O zamandan beri çok daha iyi gidiyorum. Vitor tam bir dahi gerçekten. :A
Bence Antalyaspor maçında takımın kanatlardan aktif olduğunu görünce böyle bir taktik uyguladı. Antalyaspor maçında kapalı takımı kanatlardan giderek yıkmaya çalıştı, o şekilde kazandık. Gerçi o zaman da 3-4-3 oynamış. Geçen haftaki taktik tutunca böyle taktik uyguladı. :D

Bence Antalyaspor maçında takımın kanatlardan aktif olduğunu görünce böyle bir taktik uyguladı. Antalyaspor maçında kapalı takımı kanatlardan giderek yıkmaya çalıştı, o şekilde kazandık. Gerçi o zaman da 3-4-3 oynamış. Geçen haftaki taktik tutunca böyle taktik uyguladı. :D
Adam geldiğinden beri bu taktiği uyguluyor, ne alakası var Antalyaspor ile falan. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Genç oyuncular çok iyi :Z
Fatih

Muhammed Gümüşkaya gibi, Fatih Yiğit Şanlıtürk de attı. Helal olsun sana Fatih! Daha ilk maçında atıyor golünü.

Fenerbahçe, deplasmanda 5-2'lik skorla rakibini farklı mağlup ederek kazanan taraf oluyor ve turu atlıyor. İşte budur!