Forvet gelse Valencia nasıl kesilecek cidden zor. Belki ikinci forvet şeklinde kullanılır Goatcia.Forvet transferi iptal.
FIFA'da da bu taktiği uygulamaya başladım. O zamandan beri çok daha iyi gidiyorum. Vitor tam bir dahi gerçekten.Bence taktiğimizi bulduk, 3-4-3 iyidir. Üçlü hücum olunca daha iyi hücum ediyoruz.
Bence Antalyaspor maçında takımın kanatlardan aktif olduğunu görünce böyle bir taktik uyguladı. Antalyaspor maçında kapalı takımı kanatlardan giderek yıkmaya çalıştı, o şekilde kazandık. Gerçi o zaman da 3-4-3 oynamış. Geçen haftaki taktik tutunca böyle taktik uyguladı.FIFA'da da bu taktiği uygulamaya başladım. O zamandan beri çok daha iyi gidiyorum. Vitor tam bir dahi gerçekten.
Adam geldiğinden beri bu taktiği uyguluyor, ne alakası var Antalyaspor ile falan.Bence Antalyaspor maçında takımın kanatlardan aktif olduğunu görünce böyle bir taktik uyguladı. Antalyaspor maçında kapalı takımı kanatlardan giderek yıkmaya çalıştı, o şekilde kazandık. Gerçi o zaman da 3-4-3 oynamış. Geçen haftaki taktik tutunca böyle taktik uyguladı.
3-4-2-1 ile oynuyordu genelde, 3-4-3 ile oynamıyordu.Adam geldiğinden beri bu taktiği uyguluyor, ne alakası var Antalyaspor ile falan.
Bence pek fark yok ikisi arasında. Şimdi de böyle oynuyoruz gibi.3-4-2-1 ile oynuyordu genelde, 3-4-3 ile oynamıyordu.
Yani tam olarak hücum şöyle oluyordu:
Ekli dosyayı görüntüle 108173
Fazladan 6 maç oynayıp yorulacaklar, elenmelerinden çok daha faydalı bir senaryo bizim için.
Fark eder, o sistemde kanatlar bir tık pasif kalıyor ama 3-4-3 sisteminde kanatlar daha aktif hale geliyor.Fatih'in attığı şu golü Samatta 40 yıl uğraşsa atamaz.
Bence pek fark yok ikisi arasında. Şimdi de böyle oynuyoruz gibi.