- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
Okusan gelip bunu yazmazsın çünkü. En azından iki kelam eder bölümle ilgiliOkudum zaten @pompy de aynısını yazmış ona inanıyorsun da bana mı inanmıyorsun?
Önce yorumsal katkı sağlayıp sonra okuyorum, diss atıp durma işte tiyatro yapıyoruz burda.Okusan gelip bunu yazmazsın çünkü. En azından iki kelam eder bölümle ilgili
Başarısız tiyatrondan dolayı dis atıyorumÖnce yorumsal katkı sağlayıp sonra okuyorum, diss atıp durma işte tiyatro yapıyoruz burda.
100 derecede mi haşlayacaksın. Neyse okuyup yorum yapayım en iyisi çok saçmaladım.Başarısız tiyatrondan dolayı dis atıyorum
Zaten okuduktan sonra burada 7 satırdan az yazı yazdığını görürsem haşlarım seni
Espri seviyen yıllar geçse de değişmiyor100 derecede mi haşlayacaksın. Neyse okuyup yorum yapayım en iyisi çok saçmaladım.
Öfff tamam sakin ol yapacağım hepsini.Espri seviyen yıllar geçse de değişmiyor
Müziği dinle. Sondaki resimleri de incele. O kadar uğraştım o fotoğrafı o hale getirmek için
Tamam oku bakalım. Ben de bu arada Kanlı Ay'ı okuyayımÖfff tamam sakin ol yapacağım hepsini.
Özelden ettiğin onca laftan sonra @Tolstoyevski'ye nasıl şirin gözükeceksin merak ediyorum mesajın Yılan Yedili'de yayınlandı malum.Tamam oku bakalım. Ben de bu arada Kanlı Ay'ı okuyayım
Adminlerin özel mesajları okuma yetkisi elinden alınmalı.Özelden ettiğin onca laftan sonra @Tolstoyevski'ye nasıl şirin gözükeceksin merak ediyorum mesajın Yılan Yedili'de yayınlandı malum.
Karısını değil, çocuklarını. Nasıl okuyosun acaba çok merak ettimkarısını kaybetme anları baya okuyana işliyor
birde 90lı yıllardan 2017 günümüze sıçradın geleceğe gelerek @Tolstoyevski ye bir meydan okuma var sanırım 10 yıl daha yukarı çıkarsan kuru kafanın yanında oluyorsun
ortak bölüm çekebilirsiniz
@XanTier
10 yıl daha yukarı çık @Tolstoyevski ile ortak bölüm çekin yabancı dizilerde oluyorKarısını değil, çocuklarını. Nasıl okuyosun acaba çok merak ettim
Siz bizi birbirimize düşürmekte kararlısınız herhalde. 4 bir yandan bu konuda bombardıman altında hissediyorum kendimi
Aslında harika bir fikir. 2017 yılında bir paslaşma olabilir @Tolstoyevski Bunu bir tartışalım aklıma yattı10 yıl daha yukarı çık @Tolstoyevski ile ortak bölüm çekin yabancı dizilerde oluyor
sizin ruh hastası herifler bir karşılaşsınlar
Bırak şimdi hamsterı falan, dediğini yap100 derecede mi haşlayacaksın. Neyse okuyup yorum yapayım en iyisi çok saçmaladım.
Aslında harika bir fikir. 2017 yılında bir paslaşma olabilir @Tolstoyevski Bunu bir tartışalım aklıma yattı
Tolstoyevski'nin adamının ölümü benim elimden olmalı, ama o 2037'de falan yaşıyor olacak, benimki belli olmaz
Bırak şimdi hamsterı falan, dediğini yap
2017'de çok işim yok aslında, bir detayı ekleyip kapatacağım o kısmı ama eğer duruma göre 2017'den iş çıkarsa düşünülebilir. Diziyi çabuk bitirmek için son olayları hızlı geçtim 4 ve 5'de. Eğer uzatsaydım 10 bölüm sürebilirdi son 2 bölüm ama o kadarına gerek yok tabi.
sen kendi herifinin o kendi herifinin diyologlarını yazar ortak bölüm altında paylasırsınız tek konudaAslında harika bir fikir. 2017 yılında bir paslaşma olabilir @Tolstoyevski Bunu bir tartışalım aklıma yattı
Tolstoyevski'nin adamının ölümü benim elimden olmalı, ama o 2037'de falan yaşıyor olacak, benimki belli olmaz
Bırak şimdi hamsterı falan, dediğini yap
2017'de bir kadın karakter var mı Zehra dışında şöyle 50'li yaşlarda? O işimi görebilir2017'de çok işim yok aslında, bir detayı ekleyip kapatacağım o kısmı ama eğer duruma göre 2017'den iş çıkarsa düşünülebilir. Diziyi çabuk bitirmek için son olayları hızlı geçtim 4 ve 5'de. Eğer uzatsaydım 10 bölüm sürebilirdi son 2 bölüm ama o kadarına gerek yok tabi.
2017'de çok işim yok aslında, bir detayı ekleyip kapatacağım o kısmı ama eğer duruma göre 2017'den iş çıkarsa düşünülebilir. Diziyi çabuk bitirmek için son olayları hızlı geçtim 4 ve 5'de. Eğer uzatsaydım 10 bölüm sürebilirdi son 2 bölüm ama o kadarına gerek yok tabi.
2017'de bir kadın karakter var mı Zehra dışında şöyle 50'li yaşlarda? O işimi görebilir
Gerçekten ilginç olabilir dizileriniz buna müsait. Tabi forumda bir ilk olarak reklam yapma fırsatı da cabası.sen kendi herifinin o kendi herifinin diyologlarını yazar ortak bölüm altında paylasırsınız tek konuda
hem @Tolstoyevski nin sınırsız yiyecek içecek var fare yiyor içecek olarakta idrar içiyor buzlu bardakta gitde sanada bir bardak idrar versin