- Reaksiyon puanı
- 8,283
- Puanı
- 1,061
Okusan gelip bunu yazmazsın çünkü. En azından iki kelam eder bölümle ilgiliOkudum zaten @pompy de aynısını yazmış ona inanıyorsun da bana mı inanmıyorsun?![]()
Önce yorumsal katkı sağlayıp sonra okuyorum, diss atıp durma işte tiyatro yapıyoruz burda.Okusan gelip bunu yazmazsın çünkü. En azından iki kelam eder bölümle ilgili![]()
Başarısız tiyatrondan dolayı dis atıyorumÖnce yorumsal katkı sağlayıp sonra okuyorum, diss atıp durma işte tiyatro yapıyoruz burda.![]()
100 derecede mi haşlayacaksın.Başarısız tiyatrondan dolayı dis atıyorum
Zaten okuduktan sonra burada 7 satırdan az yazı yazdığını görürsem haşlarım seni![]()
Espri seviyen yıllar geçse de değişmiyor100 derecede mi haşlayacaksın.Neyse okuyup yorum yapayım en iyisi çok saçmaladım.
![]()
Öfff tamam sakin ol yapacağım hepsini.Espri seviyen yıllar geçse de değişmiyor
Müziği dinle. Sondaki resimleri de incele. O kadar uğraştım o fotoğrafı o hale getirmek için![]()
Tamam oku bakalım. Ben de bu arada Kanlı Ay'ı okuyayımÖfff tamam sakin ol yapacağım hepsini.![]()
Özelden ettiğin onca laftan sonra @Tolstoyevski'ye nasıl şirin gözükeceksin merak ediyorum mesajın Yılan Yedili'de yayınlandı malum.Tamam oku bakalım. Ben de bu arada Kanlı Ay'ı okuyayım![]()
Adminlerin özel mesajları okuma yetkisi elinden alınmalı.Özelden ettiğin onca laftan sonra @Tolstoyevski'ye nasıl şirin gözükeceksin merak ediyorum mesajın Yılan Yedili'de yayınlandı malum.![]()
Karısını değil, çocuklarını. Nasıl okuyosun acaba çok merak ettimkarısını kaybetme anları baya okuyana işliyor
birde 90lı yıllardan 2017 günümüze sıçradıngeleceğe gelerek @Tolstoyevski ye bir meydan okuma var sanırım 10 yıl daha yukarı çıkarsan kuru kafanın yanında oluyorsun
ortak bölüm çekebilirsiniz![]()
![]()
@XanTier
10 yıl daha yukarı çık @Tolstoyevski ile ortak bölüm çekin yabancı dizilerde oluyorKarısını değil, çocuklarını. Nasıl okuyosun acaba çok merak ettim
Siz bizi birbirimize düşürmekte kararlısınız herhalde. 4 bir yandan bu konuda bombardıman altında hissediyorum kendimi![]()
Aslında harika bir fikir. 2017 yılında bir paslaşma olabilir @Tolstoyevski10 yıl daha yukarı çık @Tolstoyevski ile ortak bölüm çekin yabancı dizilerde oluyor
sizin ruh hastası herifler bir karşılaşsınlar![]()
![]()
![]()
Bırak şimdi hamsterı falan, dediğini yap100 derecede mi haşlayacaksın.Neyse okuyup yorum yapayım en iyisi çok saçmaladım.
![]()
Aslında harika bir fikir. 2017 yılında bir paslaşma olabilir @TolstoyevskiBunu bir tartışalım aklıma yattı
Tolstoyevski'nin adamının ölümü benim elimden olmalı, ama o 2037'de falan yaşıyor olacak, benimki belli olmaz
Bırak şimdi hamsterı falan, dediğini yap![]()
2017'de çok işim yok aslında, bir detayı ekleyip kapatacağım o kısmı ama eğer duruma göre 2017'den iş çıkarsa düşünülebilir.Diziyi çabuk bitirmek için son olayları hızlı geçtim 4 ve 5'de. Eğer uzatsaydım 10 bölüm sürebilirdi son 2 bölüm ama o kadarına gerek yok tabi.
![]()
sen kendi herifinin o kendi herifinin diyologlarını yazar ortak bölüm altında paylasırsınız tek konudaAslında harika bir fikir. 2017 yılında bir paslaşma olabilir @TolstoyevskiBunu bir tartışalım aklıma yattı
Tolstoyevski'nin adamının ölümü benim elimden olmalı, ama o 2037'de falan yaşıyor olacak, benimki belli olmaz
Bırak şimdi hamsterı falan, dediğini yap![]()
2017'de bir kadın karakter var mı Zehra dışında şöyle 50'li yaşlarda? O işimi görebilir2017'de çok işim yok aslında, bir detayı ekleyip kapatacağım o kısmı ama eğer duruma göre 2017'den iş çıkarsa düşünülebilir.Diziyi çabuk bitirmek için son olayları hızlı geçtim 4 ve 5'de. Eğer uzatsaydım 10 bölüm sürebilirdi son 2 bölüm ama o kadarına gerek yok tabi.
![]()
2017'de çok işim yok aslında, bir detayı ekleyip kapatacağım o kısmı ama eğer duruma göre 2017'den iş çıkarsa düşünülebilir.Diziyi çabuk bitirmek için son olayları hızlı geçtim 4 ve 5'de. Eğer uzatsaydım 10 bölüm sürebilirdi son 2 bölüm ama o kadarına gerek yok tabi.
![]()
2017'de bir kadın karakter var mı Zehra dışında şöyle 50'li yaşlarda? O işimi görebilir![]()
Gerçekten ilginç olabilir dizileriniz buna müsait. Tabi forumda bir ilk olarak reklam yapma fırsatı da cabası.sen kendi herifinin o kendi herifinin diyologlarını yazar ortak bölüm altında paylasırsınız tek konuda
hem @Tolstoyevski nin sınırsız yiyecek içecek var fare yiyor içecek olarakta idrar içiyor buzlu bardaktagitde sanada bir bardak idrar versin
![]()
![]()
![]()