eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 5

Okuyup eleştiri yapılmasına tamam da okumadan eleştiri yapılmasına karşıyım.

Emeğine sağlık.

Kafam baya karışmaya başladı. Bağlantıları kurmaya çalışıyorum. Tarihler hikayede çok önemli mi yoksa sadece aradan ne kadar zaman geçtiğini göstermek için mi?

Sokak lambası, 2 başparmak ve foto makinesi..

Teşekkürler

Tarihler önemsiz diyemem, hangi olayın geçmişte ne zaman olduğunu, yani kronolojik olarak ayrım yapabilmek için önemli, ama 18 Eylül 1999 tarihi çok mu önemli? Sanırım pek değil ama bir zaman tüneline dökmüş gibi oluyorum böyle daha kategorileştirilmiş, daha düzenli hissediyorum

Sen düzen kuracaksın diye biz beyni yakıyoruz.

Bekliyorum yeni bölümu. Arada baştan bir daha okuyayım.

Sen düzen kuracaksın diye biz beyni yakıyoruz.

Bekliyorum yeni bölümu. Arada baştan bir daha okuyayım.
Zaman zaman baştan okumak gerekebilir. Çünkü geçmişi daha fazla ziyaret ettikçe daha fazla detay öğreneceğiz. O yüzden unutulmuş ayrıntılar gün yüzüne çıktığında fark edilmiş olur. Atacan da baştan sonra okuyacağını söyledi @mrt-06

Hikaye zorluyor kafayı. Hikayedeki adam gibi tımarhanelik oluruz.

Hikaye zorluyor kafayı. Hikayedeki adam gibi tımarhanelik oluruz.
Onun tımarhanede kalmayı hak edip etmediğini ileride göreceğiz, tıpkı sizde olacağı gibi. Bölümün başındaki psikolojik uyarıyı fark etmişsindir

Onun tımarhanede kalmayı hak edip etmediğini ileride göreceğiz, tıpkı sizde olacağı gibi. Bölümün başındaki psikolojik uyarıyı fark etmişsindir

Uyarı fena tabi de asıl deli edecek cinsten bir müzik koymuşsun okurken korku filmi gibi.

Sırf Hissikablelvuku için Spotify'da playlist oluşturdum, genelde gergin ve melankolik şarkılar barındırran içinde 30'dan fazla.

Spotify'si olmayan ben gibiler o playlist'i dinleyebiliyor mu?

Gerci dinlemek istediğimden tam emin değilim.

Ömer abimi kandırmaya utanmıyor musun? Demedim abicim öyle bir şey. .ss