eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 3

Yani hava sürtünmesinden dolayı gide gele gide gele zamanla hafifler diyorsun

Olsun, tatlı bir benzetme bence yine de

Belki eder ileride

Yani hava sürtünmesinden dolayı gide gele gide gele zamanla hafifler diyorsun

Olsun, tatlı bir benzetme bence yine de

Belki eder ileride

Edeceğini düşünmüyorum, yolu tekrar hastaneye düşmedikçe.

Karısı ne hastası ve o nerede? Annesigilde mi kalıyor?

Edeceğini düşünmüyorum, yolu tekrar hastaneye düşmedikçe.

Karısı ne hastası ve o nerede? Annesigilde mi kalıyor?
Ben de henüz çok emin değilim ne olacak

Komaya girmiş, hala çıkamadı. İleriki bölümlerde biraz değinmeye başlıyoruz yavaş yavaş.

Dexter'dan fazlası ile esinlenmişsin bu parmak olayı orada da vardı.

Ben şunu anlamadım Aldatan erkekti, ilk bölüm kadın şikayetçiydi ama kadını suçlu görüp öldürmüş. Kafa karışıklığı olmuş. Pek üzerine düşmemiş gibisin yan hikayenin.

Öyle bir esinlenme falan yok burada

Suçlu bulduğu için öldürmedi çünkü
Neden öldürdü sorusunun altını kurcalamaya çalışsan da şu anda bulamazsın. Onun cevabını net bir şekilde öğrenmemiz uzun sürecek, muhtemelen finalden çok az önce olacak bu. Sığ bir sebep olmadığını düşünüyorum şu anda aklımdakinin. Ki zamanla daha da geliştiririm diye umuyorum bu fikri, ona daha çok var. Şimdilik görünen sadece adamın akıl sağlığı yerinde değil ve öldürererk insanları acılarında kurtarabileceğini düşünüyor

Onun yan hikaye olduğu ne malum? Belki bir gün 1. bölümün hemen öncesine döneriz

Bu nispeten uzun soluklu olacak, o yüzden bir iki bölümden çıkarım yapmak ya da 1-2 bölüme bakarak yargılama yapmak çok uygun olmaz

Şuan bize aktarılanları yorumluyorum ben sadece.

Dexter'ın ilk bölümü aynen böyle. @yatutarsa sende bi teyit etsene. Dexter ilk başta buzdolabına parmak koyan bi şantajcı ile uğraşmıyormuydu

Dexter'ın ilk bölümü aynen böyle. @yatutarsa sende bi teyit etsene. Dexter ilk başta buzdolabına parmak koyan bi şantajcı ile uğraşmıyormuydu
Sıkı bir takipçim olan yatutarsa hiç böyle bir şeyden bahsetmedi

Evet Dexter'da da vardı aynısı. Hatta yazmışımdır dedim ama baktım konu güncellenmiş mi ne olmuş, 4 Ağustos 2017 diyor ilk bölüme.