eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 3

@Harunnn60 unutma lütfen
clear.png
:T:
E sen de oku artık okuyacaksan @RüzgarGülü Okumayacaksan söyle etiketleyip durmayayım
clear.png
:D
Cevap bile yazmamışsın @Yiğitt :(
Sen de @denizz19 :( Toplu etiket değil, özellikle etiketlemişiz. Yani insan bi bakar :T:
Sana lafım yok ama yine de etiketliyorum @sokak sanati Maksat gıcıklık :A

Son düzenleme:
@XanTier İlk bölümlere göre kat kat daha iyi olmuş. Özellikle yazı stilin çok iyi. Sonra kendi kendine soru sormaları azaltmışsın. :A

Evin fiyatı 17 Milyar deyince ne ucuz dedim içimden tabi sonra anladım 1999'da olduğumuzu. :A

Parmak olayı kesinlikle beklenmedik bir şey olmuş.😱 Adamın karısını öldürdün ama adamda ölmüş yada intihar süsü verilmiş.

Çok kurgulu bir şekilde gidiyorsun hikaye her yöne kayabilir. İlerleyen bölümlerde bunlar bir rüya desen inanırım. :F

@XanTier İlk bölümlere göre kat kat daha iyi olmuş. Özellikle yazı stilin çok iyi. Sonra kendi kendine soru sormaları azaltmışsın. :A

Evin fiyatı 17 Milyar deyince ne ucuz dedim içimden tabi sonra anladım 1999'da olduğumuzu. :A

Parmak olayı kesinlikle beklenmedik bir şey olmuş.😱 Adamın karısını öldürdün ama adamda ölmüş yada intihar süsü verilmiş.

Çok kurgulu bir şekilde gidiyorsun hikaye her yöne kayabilir. İlerleyen bölümlerde bunlar bir rüya desen inanırım. :F
Sırf bunun için 1999 yılına kadar olan enflasyon farkına, dolar kuruna vs. baktım :F
Olaylar daha karışmaya devam edecek, 4. bölümü oku bakalım :D

Süper bir bölümmüş heyecanla okudum kafam karıştı benim ilk defa katil olan adam kadının kocasını öldürdü ya kadını kim öldürdü peki

4.bölümdeki parmak olaylarını daha iyi anladım şimdi 3.bölümle @XanTier :F

vlla ilginç birazda kafa karıştırıyor beynim yandı biraz :A

öldürdüklerini rüya olarak görmek o kısımlar hekresin bir kafasını karıstırmıstır sanırım :F
Sadece rüya deyip geçebiliriz. Ama parmakların adamın evine gelmesi, öldürmediği adamın da ölümünü rüyasında görmesi vs. Anlatsam sürprizi kaçar :D

3.bölümde bitti doğrusunu istersen okurken yer yer sıkıldım ve aşırı yormaya başladı bu bölüm. Ancak hikayenin sonu güzel bitti orasını beğendim lakin adamın soğuk kanlılığı çok rahatsız edici. :D Haberi izledi ve yemek yemeye başladı. Ben biraz pişmanlık duymasını beklerdim bu kadar kendiyle hesaplaşan bir adamın. :A

Harika atmıyorum sadece beğeniyorum çünkü gerçekten beğendiğim bir bölüme Harika atmak istiyorum. :D @XanTier

Lise fizik bilgimle,
Bumerang gibi fırlattığın acılar geri dönecek ve sana aynı hızla çarpacak.
bu olabilir mi ya? Hava sürtünmesini mi ihmal ettiniz mühendiz bey? :D

Peki ben kendimi mutlu edebilir miyim? Kendi acılarımı nasıl yok edebilirim?
İntihar et?

Banka hesabımda 55 milyar lira var, ama bu para benim başka ne işime yarayacaktı? Ailem için, bu b*ktan geleceğim için biriktirdiğim tonla para.
Bu kadar zengin olması beni şaşırttı. Sonuçta düğün yapmış, 2 çocuğu olmuş, karısı yatalak ve kendisinin ruh sağlığı bozuk. Bunlar hep para. :D

Vaov sonu harika bitti. Bir dizide vardı bu parmak olayı, sanırım Hannibal'dı. :D Aklıma geldi, yaz bitmeden bitireyim onu da.