eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 3

@Harunnn60 unutma lütfen

E sen de oku artık okuyacaksan @RüzgarGülü Okumayacaksan söyle etiketleyip durmayayım

Cevap bile yazmamışsın @Yiğitt

Sen de @denizz19
Toplu etiket değil, özellikle etiketlemişiz. Yani insan bi bakar

Sana lafım yok ama yine de etiketliyorum @sokak sanati Maksat gıcıklık

Son düzenleme:
@XanTier İlk bölümlere göre kat kat daha iyi olmuş. Özellikle yazı stilin çok iyi. Sonra kendi kendine soru sormaları azaltmışsın.

Evin fiyatı 17 Milyar deyince ne ucuz dedim içimden tabi sonra anladım 1999'da olduğumuzu.

Parmak olayı kesinlikle beklenmedik bir şey olmuş.😱 Adamın karısını öldürdün ama adamda ölmüş yada intihar süsü verilmiş.

Çok kurgulu bir şekilde gidiyorsun hikaye her yöne kayabilir. İlerleyen bölümlerde bunlar bir rüya desen inanırım.

Sırf bunun için 1999 yılına kadar olan enflasyon farkına, dolar kuruna vs. baktım

Olaylar daha karışmaya devam edecek, 4. bölümü oku bakalım

Süper bir bölümmüş heyecanla okudum kafam karıştı benim ilk defa katil olan adam kadının kocasını öldürdü ya kadını kim öldürdü peki

Süper bir bölümmüş heyecanla okudum kafam karıştı benim ilk defa katil olan adam kadının kocasını öldürdü ya kadını kim öldürdü peki
Kadını öldürmüştü, kocasını değil.
4. Bölüme de beklerim

Son düzenleme:
4.bölümdeki parmak olaylarını daha iyi anladım şimdi 3.bölümle @XanTier

vlla ilginç birazda kafa karıştırıyor beynim yandı biraz

öldürdüklerini rüya olarak görmek o kısımlar hekresin bir kafasını karıstırmıstır sanırım
Sadece rüya deyip geçebiliriz. Ama parmakların adamın evine gelmesi, öldürmediği adamın da ölümünü rüyasında görmesi vs. Anlatsam sürprizi kaçar

3.bölümde bitti doğrusunu istersen okurken yer yer sıkıldım ve aşırı yormaya başladı bu bölüm. Ancak hikayenin sonu güzel bitti orasını beğendim lakin adamın soğuk kanlılığı çok rahatsız edici.
Haberi izledi ve yemek yemeye başladı. Ben biraz pişmanlık duymasını beklerdim bu kadar kendiyle hesaplaşan bir adamın.

Harika atmıyorum sadece beğeniyorum çünkü gerçekten beğendiğim bir bölüme Harika atmak istiyorum.
@XanTier

Lise fizik bilgimle,
Bumerang gibi fırlattığın acılar geri dönecek ve sana aynı hızla çarpacak.
bu olabilir mi ya? Hava sürtünmesini mi ihmal ettiniz mühendiz bey?

Peki ben kendimi mutlu edebilir miyim? Kendi acılarımı nasıl yok edebilirim?
İntihar et?

Banka hesabımda 55 milyar lira var, ama bu para benim başka ne işime yarayacaktı? Ailem için, bu b*ktan geleceğim için biriktirdiğim tonla para.
Bu kadar zengin olması beni şaşırttı. Sonuçta düğün yapmış, 2 çocuğu olmuş, karısı yatalak ve kendisinin ruh sağlığı bozuk. Bunlar hep para.

Vaov sonu harika bitti. Bir dizide vardı bu parmak olayı, sanırım Hannibal'dı.
Aklıma geldi, yaz bitmeden bitireyim onu da.