Bugün bak, gün bitmeden.Bende yol yorgunuyum
bir ara bakacam dizilere baya dizi yayınlanmış
Sen benden de reyting takıntılı çıktın.Bugün pazar olmasa bekleriz de reyting için hep
Boşa giden reytinge içim acıyor. Hak ettiğimizden azını almayalım dimi?Sen benden de reyting takıntılı çıktın.
Bu haftadan itibaren ölçümlere smileyler den gelen ek reyting de eklenecek kesin geçersin 10 reytingi.Bugün bak, gün bitmeden.
Zaten şu 1. bölüme bakanların yarısı 1 haftadan sonra baktı, sonra dizi 7 reytingte kaldı
Benim hedefim başarılmayanı başarıp yarışmaları geçmek. Ama o uzun vadede olacak bir şeyBu haftadan itibaren ölçümlere smileyler den gelen ek reyting de eklenecek kesin geçersin 10 reytingi.
Bu arada reyting istiyorsan 3. bölüm konusundan konuşmak daha iyi olur.Benim hedefim başarılmayanı başarıp yarışmaları geçmek. Ama o uzun vadede olacak bir şey
Ben geçiyordum yarışmaları.Benim hedefim başarılmayanı başarıp yarışmaları geçmek. Ama o uzun vadede olacak bir şey
Çocuklarını kaybetmiş birisinin ikinci ölümü evet.2.defa ölen bir adamın gözünden baıyormusuz 4.bölümde bahsetmiştim ama burayı okuyunca daha iyi anladım @XanTierodada geliyorlar kısmı biraz ürperticibaya akıcı yazmışsın 2.bölüme bakacam şimdi oda burdada 1 i okudum ikiyi inceliyorum şuan
Teşekkür ediyorumoooo 2.bölüm çok farklı boyutta olmuşkadınla erkeğin sahneleri çok insanın tüylerini diken diken ediyor hele son sahne
3.bölümede gece bakarım gerçekten çok farklı bir senaryo insan okurken kendini orada hissediyor@XanTier
Kafanda kurduğun şeyleri biliyorum, fesat şeylerGüzel ama fazla soru sıkıyor beni daralıyorum gerçek hayatta da bana fazla soru sorulmasından hoşlanmam.Son sahne öyle yerde bitti ki kafamda başka şeyler kurmuştum beklediğim şekilde son olmadı.Eline emeğine sağlık @XanTier
Asıl fesat sensin ama sağ gösterip sol vurdun.Kafanda kurduğun şeyleri biliyorum, fesat şeyler
Aynen, amacım bir yandan oyduAsıl fesat sensin ama sağ gösterip sol vurdun.
Yaptığın eleştirilerin hepsi daha önce yapıldı ve yapmam gereken düzeltmeleri yaptım ileriki bölümlerde ve bu eleştirileri almadım. Demek ki düzeltmişim kendimiİlk 2 bölümü okudum. Bölüm güzel ilerleyiş güzel ama sıkıntılar var kendi açımdan. Öncelikle içeriye giren adamın kendine aşırı derece fazla sorular sorması beni fazlasıyla bunalttı buna dikkat edilmeli. Diğer sıkıntı diyalog tarzı yapmadığın için ve uzun cümleler de kurduğun birbirine karışık hale gelmesi.
Replikler güzel olmuş akıcılığı da yerinde ancak bölüm sonunda bıçağı neden kadına soktu bu adam orası ilgi çekici umarım altı dolu bir hikaye yapmışsındır aksi halde zorlama bir hikaye kıvamına bürünür bence.
Son olarak bölümler umarım daha kısa olur.@XanTier
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?