- Reaksiyon puanı
- 8,283
- Puanı
- 1,061
En son @yatutarsa dizimi avatarına koyacaktı, hala Dexter'ı tutmakta diretiyorYok öyle yağma kısmı yeni bölüm sanırım. Güzel olmuş. Keyifle okudum yine. Sonda fena şaşırdım. Yok bizim adam öyle bir şey yapmamıştır dedim ama yapmış.
@yatutarsa 'nın tarzı aslında bu. Psikopat seri katiller ona göre.
En son dedin zaman kaç ay önceydi hatırlıyor musun Ayrıca dünyanın en iyi seri katili tabii ki avatarımda olacak 😎En son @yatutarsa dizimi avatarına koyacaktı, hala Dexter'ı tutmakta diretiyor
Henüz daha birinci bölüm olduğu için bu önyargın. Kırılacak! 😛En son dedin zaman kaç ay önceydi hatırlıyor musun Ayrıca dünyanın en iyi seri katili tabii ki avatarımda olacak 😎
Bütün üyeler nickimi doğru yazmayı başarınca gelecek ikinci bölümIkinci bölüm sandim bir an. @Amoureux
Yazmisim ya.Bütün üyeler nickimi doğru yazmayı başarınca gelecek ikinci bölüm
dizi rafa kalktı deseneBütün üyeler nickimi doğru yazmayı başarınca gelecek ikinci bölüm
Eşit şartlar altında savaşmıyoruz.Yazmisim ya.
Kim bilir? :/Ayda bir bölüm olmayacaksa devam.
Güzelim Şah Mat'ı yayından kaldırdın bu diziyi de mahvettin böyle yapacaksan hiç başlama sen bu işi bence.Eşit şartlar altında savaşmıyoruz.
Kim bilir? :/
Mahvettin derken? Sadece forumu bıraktım 😛Güzelim Şah Mat'ı yayından kaldırdın bu diziyi de mahvettin böyle yapacaksan hiç başlama sen bu işi bence.
Bırakmadan çok önce ara vermiştin.Mahvettin derken? Sadece forumu bıraktım 😛
İftira! Diziyi yayımlayalı iki hafta olmamış bile gittiğimde. İkinci bölüm neredeyse hazırdı. (hala öyle 😛)Bırakmadan çok önce ara vermiştin.