emreermeu'nun nickini yanlış yazanlar derneğine hoşgeldin. @XanTierİsmimi yanlış etiketlemişsin. mere nedir yav.
Güzel olmuş, adam vicdani yönden epey rahatsız olmuş. Yani isminin hakkını vermişsin diziye.
Kendi ellerimle yazdığım belli oluyor en azından. Kopyala yapıştır değil. @mrt-06İsmimi yanlış etiketlemişsin. mere nedir yav.
Güzel olmuş, adam vicdani yönden epey rahatsız olmuş. Yani isminin hakkını vermişsin diziye.
Ben de çok hata yaptım işte kendim yazıyorum.Kendi ellerimle yazdığım belli oluyor en azından. Kopyala yapıştır değil. @mrt-06
Vicdani yönü nereden anladın? Öyle bi rahatsızlığı yok yani.
Tapatalk
Kopyala yapıştır yapsan daha iyiydi, en azından doğru yazardın.Kendi ellerimle yazdığım belli oluyor en azından. Kopyala yapıştır değil. @mrt-06
Vicdani yönü nereden anladın? Öyle bi rahatsızlığı yok yani.
Tapatalk
Gizemiyle heyecanıyla gerilimiyle herşeyiyle süper olmuş
Kopyala yapıştır yapsan daha iyiydi, en azından doğru yazardın.
Bana öyle geldi.
Ben de çok hata yaptım işte kendim yazıyorum.
Kelime anlamı önsezi. Kablel önce demek. Vukuyu önceden hissetme şeklinde yorumlanabilir.
Tapatalk
2. bölümü bekliyorum
Elerine sağlık. Çok ilgi çekici ve değişik bir hikaye olmuş. Özellikle sondaki 2 parmak kısmı güzel bir son olmuş. Tebrikler.
Kriptex müziğiyle okuyayım dedim acayip güzel olfu ellerine sağlık aga ama bana sorarsan önceki dizin daha iyiydi
Değişik ve çok güzel bir senaryo olmuş.Eline sağlık @XanTier
Muhteşem olmuş eline sağlık
çok akıcı olmuş bence roman tadında bir analtımı var ilk bölüme oranla ben beğendim 🙂
🙂
Çok iyi olmuş. Aslında bu daha çok roman tarzında olmuş. Akıcıydı, karakteri iyi yansıtmışsın.
Garip bir senaryo olmuş @XanTier güzel olmuş
Aksiyon ve tepkiler bir numara!
ben beğendim gayet güzel olmuş, ayrıntılar daha bir güzelleştirmiş. sondaki parmak olayı da iyi olmuş, ilgi çekici. ellerine sağlık @XanTier
Güzel olmuş ben çok beğendim eline sağlık @XanTier
Ufff fena bir gerilim olmuş.😱 Bence tam yerinde olmuş.
Eline emeğine sağlık Xantier.
Dizinin ikinci bolumu bugun yayinlacak herkesi beklerizGiriş biraz karmaşık olmuş ama genel olarak olağanüstü olmuş. Gerilim ve aksiyonu hissedebilmek insanı hikayenin içine çekiyor..
Devamını bekliyoruz.. ellerine sağlık..
melih'le iletişime mi geçtin?Dizinin ikinci bolumu bugun yayinlacak herkesi bekleriz
@gözlemci @Harunnn60 @sürgünüm @Forumdash @destere @Nisa
Hayır, bir kac arkadas foruma tekrar gelsin diye devam ettir dedilermelih'le iletişime mi geçtin?
nasıl devam ediyo aga sen mi yazacaksınHayır, bir kac arkadas foruma tekrar gelsin diye devam ettir dediler
Bir kaç bölüm yazacağım elimden geldince bazı arkadaşlar istedi. Başkasının hikayesini devam etirmek zor ama deneyecegim iste)))nasıl devam ediyo aga sen mi yazacaksın
Aga yayınla 2.bölümü istersen )))Bir kaç bölüm yazacağım elimden geldince bazı arkadaşlar istedi. Başkasının hikayesini devam etirmek zor ama deneyecegim iste)))
aga istediler de niye istediler XanTier bu şekilde geri dönmez boşuna kendinizi yormayın gerçekten bak hiç uğraşma benceBir kaç bölüm yazacağım elimden geldince bazı arkadaşlar istedi. Başkasının hikayesini devam etirmek zor ama deneyecegim iste)))
Belli olmaz hacı yazdım zaten hazır ikinci bölümaga istediler de niye istediler XanTier bu şekilde geri dönmez boşuna kendinizi yormayın gerçekten bak hiç uğraşma bence
İmla hatalarını düzeltip yayınlayacağımAga yayınla 2.bölümü istersen )))