Hissikablelvuku 1. Bölüm

Teşekkürler herkese. :)

Tapatalk

İsmimi yanlış etiketlemişsin. mere nedir yav. :D

Güzel olmuş, adam vicdani yönden epey rahatsız olmuş. :D Yani isminin hakkını vermişsin diziye. :)

Bu arada dizini okuyunca şimdi ismini anladım. :D @XanTier

Hissi - Kablel - Vuku => Beni etkileyen derin olay oluyor. :X

Güzel olmuş, adam vicdani yönden epey rahatsız olmuş. :D Yani isminin hakkını vermişsin diziye. :)
emreermeu'nun nickini yanlış yazanlar derneğine hoşgeldin. :D @XanTier

Kendi ellerimle yazdığım belli oluyor en azından. Kopyala yapıştır değil. @mrt-06 :A

Vicdani yönü nereden anladın? Öyle bi rahatsızlığı yok yani. :D

Tapatalk

Gizemiyle heyecanıyla gerilimiyle herşeyiyle süper olmuş :)

Kopyala yapıştır yapsan daha iyiydi, en azından doğru yazardın. :D

Bana öyle geldi. :D

Ben de çok hata yaptım işte kendim yazıyorum. :(

Kelime anlamı önsezi. Kablel önce demek. Vukuyu önceden hissetme şeklinde yorumlanabilir. :D

Tapatalk

2. bölümü bekliyorum :)

Bende beğendim diziyi ellerine sağlık @XanTier

Diğer bölümleri bekliyoruz.

Elerine sağlık. Çok ilgi çekici ve değişik bir hikaye olmuş. Özellikle sondaki 2 parmak kısmı güzel bir son olmuş. Tebrikler. :D

Kriptex müziğiyle okuyayım dedim acayip güzel olfu ellerine sağlık aga ama bana sorarsan önceki dizin daha iyiydi

Değişik ve çok güzel bir senaryo olmuş.Eline sağlık @XanTier

Muhteşem olmuş eline sağlık

çok akıcı olmuş bence roman tadında bir analtımı var ilk bölüme oranla ben beğendim 🙂
🙂

Çok iyi olmuş. Aslında bu daha çok roman tarzında olmuş. Akıcıydı, karakteri iyi yansıtmışsın. :)

Garip bir senaryo olmuş @XanTier güzel olmuş

Aksiyon ve tepkiler bir numara!

ben beğendim gayet güzel olmuş, ayrıntılar daha bir güzelleştirmiş. :) sondaki parmak olayı da iyi olmuş, ilgi çekici. ellerine sağlık @XanTier :D

Güzel olmuş ben çok beğendim eline sağlık @XanTier :)

Ufff fena bir gerilim olmuş.😱 Bence tam yerinde olmuş.:D

Eline emeğine sağlık Xantier.

Giriş biraz karmaşık olmuş ama genel olarak olağanüstü olmuş. Gerilim ve aksiyonu hissedebilmek insanı hikayenin içine çekiyor..

Devamını bekliyoruz.. ellerine sağlık..
Dizinin ikinci bolumu bugun yayinlacak herkesi bekleriz

@gözlemci @Harunnn60 @sürgünüm @Forumdash @destere @Nisa

Bir kaç bölüm yazacağım elimden geldince bazı arkadaşlar istedi. Başkasının hikayesini devam etirmek zor ama deneyecegim iste)))
aga istediler de niye istediler XanTier bu şekilde geri dönmez boşuna kendinizi yormayın gerçekten bak hiç uğraşma bence

Bence başlarda o kadar iyi değildi sadece betimlemelerde olayı aydınlatmaya çalışmışsın ama sonu çok iyiydi...