Aaa ama ben hep birlikte izleriz diye şey ediyorudm sen şimdi benmi yoksa kütük @MasacRE mi diye seç şeyinde bulundunTamamama önce hangisini izlicene karar ver ki ben de ona göre sıra yapım kendimw
Aaa ama ben hep birlikte izleriz diye şey ediyorudm sen şimdi benmi yoksa kütük @MasacRE mi diye seç şeyinde bulundunTamamama önce hangisini izlicene karar ver ki ben de ona göre sıra yapım kendimw
Ahahaha yok be onu sec fialn değilAaa ama ben hep birlikte izleriz diye şey ediyorudm sen şimdi benmi yoksa kütük @MasacRE mi diye seç şeyinde bulundunO kütük geçenlerde bu diziyi henüz başlamadını diğer superkahramanı izleyip bunu izleriz dedini hatırlıyorum ama yine yanlıs anlamısta olabilirim
Sen iki diziyide izlemedin bizim gibi öyle değilmi işte birlikte önce birinden başlayalım diyoruz @MasacREAhahaha yok be onu sec fialn değiltitans da var benim izleyeceğim. Watchmen bu hafta bıtıyor. Materials 22sinde bitiyormuş. Önce watchmeni izle ben de 22sine kadar titans izlerim22sinden sonra bun bşlarız
Kız diyorum ya watchmen son 1 bölüm kldı benimSen iki diziyide izlemedin bizim gibi öyle değilmi işte birlikte önce birinden başlayalım diyoruz @MasacREÇok basit bişiyi bile arap saçına çevriyoruz vlla
Eee sen o diziyi izliyorsan ozaman dizi hakkında niye @MasacRE e soru soruyorsun izleyen sensinKız diyorum ya watchmen son 1 bölüm kldı benimbitek materials izlemedim.
@MasacRE filmi izlemiş. Dizi çok değişik bişey. Filmle aynı mı acaba diyorumEee sen o diziyi izliyorsan ozaman dizi hakkında niye @MasacRE e soru soruyorsun izleyen sensin
Neyse @MasacRE ile biz önce onu izleriz ozaman sende bu diziyi izlemez titans falan oyalanırsın bizi beklersin bunada ozaman birlikte bakarızŞimdi senlede bunu izliyim desem ozaman @MasacRE bu dizide tek kalacak kütükte olsa onuda düşünüyorum
Aaa ozaman diziyi izleyen birisi olarak biraz anlat dizi nasıl beğenip beğenmicemi sen bilirsin@MasacRE filmi izlemiş. Dizi çok değişik bişey. Filmle aynı mı acaba diyorumsen diziyi izle bi görcen aynı soruyu sen de sorcan
Sen çok şikayet etcen onu biliyorumAaa ozaman diziyi izleyen birisi olarak biraz anlat dizi nasıl beğenip beğenmicemi sen bilirsin
@MasacRE Önerdiğinden dolayı h azırlıklıydım zatenSen çok şikayet etcen onu biliyorum
Sen önce diğerlerine de sor@MasacRE Önerdiğinden dolayı h azırlıklıydım zatenAma film afişinden dolayı boşa heves etmişimŞimdi ya bizi beklersin yada kütüğü ikna et önce bunu izleyelim sonra onu biz onla izlerizSizin kararınıza göre bişi ederiz sonra diyorkı benle dizi izlemiyorsunuz diye carlıyor
@Maskeli Fedai i ikna et izleecem söz
Aaa ozaman @Forumdash la bizlik denilebilir dicemde sen seviyorsan o süper kahraman biraz tuhaf bir kahramandır
Ahahahahhaha
Originalsı bak yeterli öbürü kalabilir ama originalsi mutlaka bakO ara foruma ara vermiş sonrasında dahada bakamamıstım aslında şu diziyi tamamalsam iyi olucak final olmasından dolayı sanırım öyle bıraktım : F
Kısmet göreceğiz...Bölüm puanları 9'un üstünde geziyor yarısı falan. Dizinin puanı da ulaşır yakında 8'e merak etme
Rahm etlide yok tek kendi başımı yakamam bari senide yakalım dedim @Maskeli FedaiAhahahahhahaİzleriz bi ara ya(İzlemedi)
Finalde şey olduklarını duymuştum ama izleyecem mutlakaOriginalsı bak yeterli öbürü kalabilir ama originalsi mutlaka bak
Ozaman sen titans mitans bekle bunu birlikte şey ederiz önce @MasacRE ile şu tuhaf şeye bakalımSen önce diğerlerine de sorfark etmez bana ama materiali 4-5 gunde bitiriz ve son 2 bölüm haftalık beklemiş oluruzolay sende bıtıyor bacım
Tmm haftasonu ben de filme bakarım belkiOzaman sen titans mitans bekle bunu birlikte şey ederiz önce @MasacRE ile şu tuhaf şeye bakalım@Harunnn60 da izlicekti
4 Saat diyordunTmm haftasonu ben de filme bakarım belki
@MasacRE bize kötü film önermez..
Aa ben oyunu bırakcam sanırım4 Saat diyordunFilme bak @Harunnn60 oyununu izle bende ikinci bö lüme bakacamda hangi aralıkta bitiyor umarım anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?