kız ne var onda başına bir parlak musallat ederim kendi gider
Hahah doğru bir parlak ile tatil ayarla giderkız ne var onda başına bir parlak musallat ederim kendi gider
kız bak senin jensen oğlan da kaslı seviyor
Hahahah Aaa jensenin yamacına gelmişsin ne istiyorsun başka
Jensen için demedimHahahah Aaa jensenin yamacına gelmişsin ne istiyorsun başka
Şu Supernatural konusuna bir bak
@Çiğdem- gelince bunalima girecek
HİLAL neyse de LEONun tipi kadar kimseye gıcık olmadım hele o pis bıyıkları
Boş bir çift. Cevdet ve Azize yerine bunları aday olarak sokan kafadan bende istiyorum.
Ben de oyumu "HiLeon"a kullandım ve son durum %43.8. En yüksek çift olarak gidiyor ve muhtemelen kazanacak.
Leonum ödülü tek almalı yanındakı sarı çiyan hak etmiyor totel onun yüzünden düşük zaten
Hemen kendine pay çıkart zaten
3. tur başladı.HiLeon ve Jamie&Claire'e oy verdim.
@xemrexxx Ben vampirlerime kullanınca laf ediyordun şimdi sen napacan bakalım seni görelim yine bu sarısın ecünnüye kullanabilicekmisin3. tur başladı.Bu sefer @xemrexxx'in Sense8'iyle rakibiz.
http://www.eonline.com/news/912768/tv-s-top-couple-2018-vote-in-the-sweet-16-now
3. tur başladı.Bu sefer @xemrexxx'in Sense8'iyle rakibiz.
http://www.eonline.com/news/912768/tv-s-top-couple-2018-vote-in-the-sweet-16-now
Kiz rakipleri lito ile Hernando olmus bakalim LGBT lobisini gecebilecekler mi neyse rakipleri yakindan tanitayim su son fotoda ortadaki kiz sensin resmen lito ya atilmisti ki oglanin gay oldugu ortsya cikti@xemrexxx Ben vampirlerime kullanınca laf ediyordun şimdi sen napacan bakalım seni görelim yine bu sarısın ecünnüye kullanabilicekmisin
lgbt tayfa geçer bunları oylamada.Bu dizinin adı ne ben bi göz atiyimKiz rakipleri lito ile Hernando olmus bakalim LGBT lobisini gecebilecekler mi neyse rakipleri yakindan tanitayim su son fotoda ortadaki kiz sensin resmen lito ya atilmisti ki oglanin gay oldugu ortsya cikti@Forumdash @destere @vadici @cookies @Ahmed @Thequeer @serhatt @YıldırıM Ekli dosyayı görüntüle 58462 Ekli dosyayı görüntüle 58461 Ekli dosyayı görüntüle 58460
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?