kız ne var onda başına bir parlak musallat ederim kendi giderHhahah Aaa yalnız Kaan , Atacan gibi @Yiğitt den öyle kolay kurtulamazsın
Hahah doğru bir parlak ile tatil ayarla gider @Yiğittkız ne var onda başına bir parlak musallat ederim kendi gider
kız bak burada faruk @Forumdash laJenseni bizden daha çok takip ediyorsun @Forumdash
Yine beni kuytu köşelerde düşünmüş @Çiğdem- şuna yuz vermeHahah Aaa @destere ve @Forumdash örneklerin cuk oturmuş gerçekten
Hahahah Aaa jensenin yamacına gelmişsin ne istiyorsun başkaYine beni kuytu köşelerde düşünmüş @Çiğdem- şuna yuz verme
Jensen için demedim köfte @xemrexxx beni hayal etmesin, düşlemesin, düşünmesinHahahah Aaa jensenin yamacına gelmişsin ne istiyorsun başka
Şu Supernatural konusuna bir bakJensen için demedim köfte @xemrexxx beni hayal etmesin, düşlemesin, düşünmesin
@Çiğdem- gelince bunalima girecek
HİLAL neyse de LEONun tipi kadar kimseye gıcık olmadım hele o pis bıyıkları
Boş bir çift. Cevdet ve Azize yerine bunları aday olarak sokan kafadan bende istiyorum.
Ben de oyumu "HiLeon"a kullandım ve son durum %43.8. En yüksek çift olarak gidiyor ve muhtemelen kazanacak.
Leonum ödülü tek almalı yanındakı sarı çiyan hak etmiyor totel onun yüzünden düşük zaten
Hemen kendine pay çıkart zaten
3. tur başladı. Bu sefer @xemrexxx'in Sense8'iyle rakibiz.HiLeon ve Jamie&Claire'e oy verdim.
@xemrexxx Ben vampirlerime kullanınca laf ediyordun şimdi sen napacan bakalım seni görelim yine bu sarısın ecünnüye kullanabilicekmisin3. tur başladı. Bu sefer @xemrexxx'in Sense8'iyle rakibiz.
http://www.eonline.com/news/912768/tv-s-top-couple-2018-vote-in-the-sweet-16-now
3. tur başladı. Bu sefer @xemrexxx'in Sense8'iyle rakibiz.
http://www.eonline.com/news/912768/tv-s-top-couple-2018-vote-in-the-sweet-16-now
Kiz rakipleri lito ile Hernando olmus bakalim LGBT lobisini gecebilecekler mi neyse rakipleri yakindan tanitayim su son fotoda ortadaki kiz sensin resmen lito ya atilmisti ki oglanin gay oldugu ortsya cikti @Forumdash @destere @vadici @cookies @Ahmed @Thequeer @serhatt @YıldırıM@xemrexxx Ben vampirlerime kullanınca laf ediyordun şimdi sen napacan bakalım seni görelim yine bu sarısın ecünnüye kullanabilicekmisin
lgbt tayfa geçer bunları oylamada.Bu dizinin adı ne ben bi göz atiyimKiz rakipleri lito ile Hernando olmus bakalim LGBT lobisini gecebilecekler mi neyse rakipleri yakindan tanitayim su son fotoda ortadaki kiz sensin resmen lito ya atilmisti ki oglanin gay oldugu ortsya cikti @Forumdash @destere @vadici @cookies @Ahmed @Thequeer @serhatt @YıldırıM Ekli dosyayı görüntüle 58462 Ekli dosyayı görüntüle 58461 Ekli dosyayı görüntüle 58460