HiLeon'dan Büyük Başarı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,924
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

HiLeon'dan Büyük Başarı!

DDBAzZkW0AAa8Fv-1024x576.jpg

Vatanım Sensin'in fenomen çifti HiLeon'dan büyük başarı!

Amerika'da yayın yapan magazin-reality kanalı E!'nin internet sitesi üzerinden düzenlenen En İyi TV Çifti anketinde yer alan tek Türk çifti Hilal ve Leon oldu. Miray Daner ve Boran Kuzum'un eşsiz uyumuyla izleyicilerle buluşan ikili, 64 çift arasından 2. tura çıkmak için mücadele ediyor.

3'er gün sürecek 3 turdan sonra en iyi çiftin belirleneceği anketin süresi bu akşam sona eriyor. Oy vermek için tıklayın.
Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
HİLAL neyse de LEONun tipi kadar kimseye gıcık olmadım hele o pis bıyıkları

Boş bir çift. Cevdet ve Azize yerine bunları aday olarak sokan kafadan bende istiyorum.

Ben de oyumu "HiLeon"a kullandım ve son durum %43.8. En yüksek çift olarak gidiyor ve muhtemelen kazanacak. :)

Hilal and Leon, Wounded Love
39.9%

Verdim oyumu :A Biz Türklerin en başarılı olduğu alan anket işleri. :F

@Çiğdem- @sokak sanati @destere @xemrexxx @Yiğitt @Ahmed @S.G.A.T.

@Çiğdem- gelince bunalima girecek:A

HİLAL neyse de LEONun tipi kadar kimseye gıcık olmadım hele o pis bıyıkları

Boş bir çift. Cevdet ve Azize yerine bunları aday olarak sokan kafadan bende istiyorum.

Sabah Twiiter'da paylaştım bende, oy verin dedim. :Z

Kanal D dizilerinin çiftleri dünyayı sallıyor. Vay bee. :Z

Ben de oyumu "HiLeon"a kullandım ve son durum %43.8. En yüksek çift olarak gidiyor ve muhtemelen kazanacak. :)

Leonum ödülü tek almalı yanındakı sarı çiyan hak etmiyor totel onun yüzünden düşük zaten :A :A :A

Hemen kendine pay çıkart zaten :A

HiLeon ve Jamie&Claire'e oy verdim.
2. tur başlamış. Bu sefer ikili eşleştirilmiş ve @Çiğdem-'in vampirli dizisine denk gelmişiz. Yine de açık ara öndeyiz. :Z

http://www.eonline.com/news/911112/tv-s-top-couple-2018-vote-in-round-2-now