Hikaye Tamamlamaca

dede bana anlamsız bir ifadeyle baktı benim dünya malıyla işim olmaz ben rüyalarda dolaşırım sizin gibi baykuşlara akıl veririm dedi..

tam dede reçel fabrikasının yerini söyleyecekken biranda rüyadan uyanır

ter içinde kalmıştır gidip bir duş alır ttam banyodan çıkarken sabuna basar ciyaklama sesiyle birlikte sırtüstü yere doğru...

Sonra dede geldi ve kurtardı beni.
Evlat bundan sonra uykularını düzene sok dedi.
Sabah uyandığında kimi görürsen günün öyle gidecek diyince sonra tekrar uyuyup kalksam sonuç değişir mi diye sordum.
Evet dedi.

uyudum kalktım karşımda adriana lima yı gördüm dediğinde haklıydı dede günüm muhteşem başlamıştı:))

Bense yatmadan önce ya Halil Sezai'yi görürsem diye düşünmüştüm.
Adriana Lima'yı gördüğümde uyuyordu. Annem görünce "uyusana be sıpa, böyle fırsat bir daha gelmez" dedi.
Mecbur uyudum, uyuyunca dedeyi gördüm. Ve banyoda düşünce dedenin geldiğini hatırlayıp şunu sordum:
-Dede, bir şey görmedin değil mi?

sonra dede bana dedi evladım bu sefer uyu bir daha uyanırsan babanın şarap çanağına...... küfretmesine ramak kaldı kızdığını anladım uykuya daldım sabaha kadarda uyanmadım sabah uyanıp kahvaltımı yaptım artık okula gitme vakti...

Tam çıkarken kapıda Can Bonomo'yu gördüm.
"Morobo" dedikten sonra kendisini dedenin yolladığını öğrendim.
Arabasıyla beni okula bıraktı.

okuldakiler beni görünce çevreme doluştular yanındaki keklik kimdi dediler bonomo dedim:) eurovisionda bizi rezil edecek oğlan dedim ..

neyse iktisat hocası girdi sınıfa:)) primavera bu senin hocan hakan ayseve benziyor:))

hocam aşk bu akıl dinlemiyor dedim hoca kabul etti teklifimi:))