Hikaye Tamamlamaca

Bir tanıdığa rastladım bir gemiye binip Uganda Cumhuriyeti'ne gittim.

sonra ugandanın denize kıyısı olmadığını hatırladım bu bir tuzaktı

Meğersem beni Uganda diye Brezilya'daki bir uyuşturucu şebekesinin merkezine götürmüşlerdi. Uyuşturucu şebekesi adına çalışmaya başladım.

bir gün şebekeden arkadaşlarla sıkıntıdan futbol kapışırken santosun yetenek avcıları gördü çok beğendi santosta futbola başladım

Artık yıllar geçtiği için polisler beni aramayı bırakmışlardı. Maçlara çıktım. Bir gün Santos teknik direktörü bana şöyle dedi...

kendini çok geliştirdin fenerbahçe diye bi takımdan teklif geldi 6 milyon euroya sattık seni yarın ilk uçakla istanbula uçuosn

ama bank asya da iyidir adu bile orda oynadı denince ikna oldum ertesi gün fener idmanındaydım soyunma odasında dia ve niangı görünce pişman oldum ama

Bank Asya'ya düşürüldük. O sene her şey çok kötü gitti. Bank Asya'da kıl payı kalmayı başardık. Beni de Bucaspor'a kiraladılar. Bucaspor o sene Şampiyonlar Ligi'ndeydi...

bucada beni beğenmediler fenerbahçeye döndüm hırs yapmıştım kendimi kanıtlıcaktım

O sene Spor Toto 1. Lig'in gol kralı oldum. Bank Asya'ya çıktık. Ardından Spor Toto Süper Lig'e... Yıllar geçti. Jubilemi yaptım.

Jubile'den sonra teknik direktörlük teklifi geldi ve o teklifi düşünmeye aldım.

Ama silahlı saldırıya uğradım. Bucaspor'u desteklediğimi sanan bir fanatik kafama sıktı. Son nefesimi veriyordum. O sırada yanıma biri geldi.

Öldüm sanıyordum ama ölmemişim ve uyandığımda onlar geride kaldı, rüyada kaldı yani ama hâlâ şoktaydım.

Bu gördüklerim meğersem bir rüyaymış, deyip Santos'un teknik direktörlük teklifini ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Neymar'ı çalıştırmak büyük bir keyif olacaktı ama Santos diyorduk Brezilya kulübü ne yapacaktım şaşırdım kaldım.

Böyle düşünmem saçmaydı çünkü Brezilya'da top koşturmuştum gençliğimde... Ne yapacağımı bilemiyordum, mutsuzdum bıçağı alıp kalbime sapladım.