Hikaye Tamamlamaca

Artık destere'nin intikamını almak herkesten sakladığı oğlu desterecan'a kalmıştır.

Desterecan intikam soğuk yenen bir yemektir diye düşünüp intikam için uzun süre beklemiş ve hac görevini tamamlamasının ardından bir trafik kazası sonucu ölmüştür.

Bu olaydan sonra yaklaşık 2 yıl geçmişti Kenan tekrar sahalara dönüp desterenin karısını yakalamayı kafasına koydu.:D

Ve destere bu aciya daha fazla dayanamayip esyalarini toplayip terk etti

gül gibi hikayeyi ne hale sokmuslar:D

destere öldükten sonra beren burada duramadi ve amerikaya kacti ve burada desterenin siyah ikizi Lestere'yi buldu

Lestere ameliyatla beyaz oldu ve Beren'in karşısına çıktı.

lestereyle beren evlenmeye karar verirken onların izini süren kenan onların kaldıkları odayı öğrendi tam içeri giricekken karşısına çok güzel bir kadın çıktı.

Kenan, bu güzel kadınla birlikte yemek yemek için lokantaya giderken Lestere ikisini gördü ve kadına aşık oldu.

sevgi dörtgeni:D.o an destere'nin aslinda ölmediyi ortaya cikti.bunu ögrenen beren istanbula döndü.kenan da arkasindan gitti.

beren istanbula geldi ama geldiğine pişman oldu çünkü destere 7 parçaya ayrılıp yedi tepeye gömülmüştü berene ölmediğini söyleyen kişi ise kenanın kardeşi küçük osmandı çünkü küçük osmanda abisinin sevdiği kadını seviyordu ve bu planı yaptı.bereni istanbulda sıkıştıran küçük osman berene her şeyi açıkladı ama hesaplamadığı birşey vardı abisi kenanda onunla birlikte istanbula döndüğü için bereni takip ediyordu ve herşeyi duymuştu :D

Beren'in de Osman'a karşı boş olmadığını öğrenen Kenan yıkılmıştı hemen gidip Cuzey Cüney kardeşlerle Osman'ı öldürmesi bi anlaşma yapmak istedi ve kardeşler de bu anlaşmayı 15000 Tl karşılığında kabul etti.

Ama Cuzey Cüney anlaşmanın yapıldığı gece bir kaza yaptılar.Kazayı Cüney yapmıştı ama yarın sınavı olduğu için hapse Cuzey girdi.Cüney ise kendisine asılan Zanu'ların evine yerleşip iç güveysi oldu.Bu olaydan sonra malum yerleri kalkan Cüney "ben katil değilim.Anlaşmayı bozuyorum.Sizin 15000 Tl dediğiniz şeyi ben bozuk para diye cebimde taşımıyorum" dedi.

Düşüşü o düşüş. Cuzey bunu duyunca hapisten kaçmayı düşündü. Cüney'in de anlaşmayı bozduğunu öğrenen Cuzey 3 gardiyanı hastanelik etti ve kaçmayı başardı. Cuzey gidip Osman'ı öldürdü ve Kenan'dan 15.000 TL'yi alıp Cüney'i buldu ve paraları ona yedirdi.

Cüney bütün paraları harcadıktan sonra Zanu'ların evine geri döndü .

Cüney tam kapıdan içeri giricekken kapıya kurulu bombalı saat patladı ve bu olayı yapan kişide Cüneyin Babası Ramiydi.

Rami'ye bunu yapmasını söyleyen Cuzey'di ve Osman'ın öldüğü öğrenen Beren çok üzülmülştü ancak Kenan onu özel uçağına bindirip Mokoko Cumhuriyeti'ndeki gizli şatosuna kaçırırken Maskeli Fedai tarafından uçak kaçırıldı ve Arjantin'e doğru uçuş sırasında yakıt yetmeyeceği için Atlas okyanusu üzerindeki savaş gemisinin üzerine iniş yaptılar ve oradan bir F-16 çalıp Arjantin'e doğru uçtular.

Bunun üzerine maskeli fedai kenanın cins cins hareketlerine daha fazla dayanamadı ve kenanı öldürüp berenede neden böyle çakma şeyleri benim ülkeme getiryosun dedi.

Maskeli Fedai ve Beren Arjantin'e vardıkları sırada karşılarına birden Tuba Büyüküstün çıktı ve Beren'e saldırmaya başladı ama onları Memati ayırdı. Maskeli'nin yüzünü açıp Pusat olduğunu öğrenen Memati Pusat'ı öldürdü ve iki kızı da kucaklayıp F-16'ya bindirdi Mokoko Cumhuriyet'inde ki Kenan'ın şatosuna gitti. Maskeli Fedai'nin öldürdüğü Kenan'ı bahçeye .....