Hezarfen Galata'dan Uçuyor

Yılmaz'ı da küçümseme şimdi Kavak Yelleri'nde birbiriyle olmayan kalmadı bu kadar çok kombinasyonda ilişki yazmak her babayiğidin harcı değil. :F
Kavak Yelleri Gökhan Horzum sayesinde o kadar başarılı oldu. Gökhan bırakıp diziyi komple Yılmaz'a teslim ettiler senin dediğin oldu :D Telef oldu dizi :D

Kavak Yelleri Gökhan Horzum sayesinde o kadar başarılı oldu. Gökhan bırakıp diziyi komple Yılmaz'a teslim ettiler senin dediğin oldu :D Telef oldu dizi :D
Aslı yurtta kalıyordu, o sezon en beğendiğim sezonudur. Gökhan Horzum var mıydı o sezonda da? :D

Neyse eleştiriyorum ama böyle bir tarihi olayın dizide yer alması iyi bir şey.Kötü çekmişler olabilir. Yine de Cariye kavgası izlemekten iyidir :D

Her konuda elemin kederin dibine vuran sokak totosuna bu konuda katiliyor olman bile sahte bizliginin kaniti totalcan :A olmamıß atsan nolur :A @mrt-06

Evet o bölümleri yazıyordu. Dağhan ayrılınca o da gitti diye hatırlıyorum :D
Aslı yurtta kalıyordu, o sezon en beğendiğim sezonudur. Gökhan Horzum var mıydı o sezonda da? :D
Ben efe ilk ayrıldığında diziyi bırakmıstım sonra mine aslıyı efe yasıyor diye kandırırken tekrar efe çıkacak ortaya diye tekrar izlemeye baslamıstım :A 2.kez diziye gelince tekrar popülelliğini kazanmıstı dizi ama 2. kez efeyi tekrar öldürdüler tekrar bıraktım sonra final bölümünü izlemiştim Efe yine ortaya çıkıcak diye haberler ortaya atılmıstı ama çıkmadı :(

Gerçek bizi bu kadar takip edip bir şeyler kapmaya çalışmanı anlıyorum canım ama kime ne atmışım ona da karışamazsın. :A
Misal ben @Çiğdem- le ayni düşünsen ''biz'' lik makamim tehlikeye girer biz olmanin ilk kurali düzgün kişilerle hareket etmektir deniz marukuna bile ( ki kendisinin total saftirikligini bilirsin) elem yapabilen biriyle ayni düşünmen gerçek biz olmadiginin kaniti :A

Tabi ki de karismiyoruz ama her hareketin bir anlami var neticede:A

Ben efe ilk ayrıldığında diziyi bırakmıstım sonra mine aslıyı efe yasıyor diye kandırırken tekrar efe çıkacak ortaya diye tekrar izlemeye baslamıstım :A 2.kez diziye gelince tekrar popülelliğini kazanmıstı dizi ama 2. kez efeyi tekrar öldürdüler tekrar bıraktım sonra final bölümünü izlemiştim Efe yine ortaya çıkıcak diye haberler ortaya atılmıstı ama çıkmadı :(
Finali saçma sapan bitti zaten hepsi suya atladı bitti. :F

Finali saçma sapan bitti zaten hepsi suya atladı bitti. :F
çok iyi hatırlıyorum ayoll efe final bölümünde olucak diye kesin bilgili haberler çıkmıstı finalin son sahnesine kadar efeyi bekleyerek izledim en son oda suya atlasa iyi olurdu ama kandırılırdık ayoll :A :A :A

Neredeyse bende öyle. 3.sezonu hiç izlememiştim :D Onu da hatırlıyorum herkesi kandırdılar :D

Misal ben @Çiğdem- le ayni düşünsen ''biz'' lik makamim tehlikeye girer biz olmanin ilk kurali düzgün kişilerle hareket etmektir deniz marukuna bile ( ki kendisinin total saftirikligini bilirsin) elem yapabilen biriyle ayni düşünmem gerçek biz olmadiginin kaniti :A

Tabi ki de karismiyoruz ama her hareketin bir anlami var neticede:A
Bunlar senin çakma bizlik kuralların beni bağlamıyor. :A

Ben de zaten onun icin basladim diziye off the map dizisinde amazon ormanlarinda yerel halki tedavi ediyidi yanci rolündrydi baktim burada başrole gelmiş kscirmayayim drdim:A
julia ya sarkmayalım kullanım hakkını zamanında almıştım kızın, her türlü bana aittir :)

Yanlış bilgilendirme yapmayalım tarihte ilk uçan Hezarfen Çelebi değildir :D Endülüslü bir fizik adamı uçmayı başarıyor ilk. :D
sende yanlış biliyorsun:) hazarfen ne ilk nede sonraki uçan kişidir uçtuğuna dair tüm bilgiler dedikodudan ibarettir? herhangi bir tutarlı belge yoktur uçtuğuna dair .. adam sadece uçmaya heves etmiştir o kadar :)

julia ya sarkmayalım kullanım hakkını zamanında almıştım kızın, her türlü bana aittir :)

sende yanlış biliyorsun:) hazarfen ne ilk nede sonraki uçan kişidir uçtuğuna dair tüm bilgiler dedikodudan ibarettir? herhangi bir tutarlı belge yoktur uçtuğuna dair .. adam sadece uçmaya heves etmiştir o kadar :)
Şöyle bir şey var ben ilk kişinin başkası olduğunu söylemeye çalıştım :D Dediğin doğru olabilir. Evliya Çelebi, Seyahatnamesine hiç yaşanmadan kendi aklından eklemiş olabilir. Araştırmadım detayını bilmiyorum. :)

Şöyle bir şey var ben ilk kişinin başkası olduğunu söylemeye çalıştım :D Dediğin doğru olabilir. Evliya Çelebi, Seyahatnamesine hiç yaşanmadan kendi aklından eklemiş olabilir. Araştırmadım detayını bilmiyorum. :)

evliya çelebiyle bu dizide yanyanalar yani yalancının şahidi şıracı misali :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,367
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06