senin uçan adamdan daha renkli benim zıçan adamhhahah tövbe estafurullah seni etiket yapanda suç bee kafana etsin inş![]()
![]()
![]()
senin uçan adamdan daha renkli benim zıçan adamhhahah tövbe estafurullah seni etiket yapanda suç bee kafana etsin inş![]()
![]()
![]()
Hhahaha @xemrexxx i hedef alır inşsenin uçan adamdan daha renkli benim zıçan adamhem benimkinin yeteneği çok daha fazla tek atışta kırk kişiyi foka boğuyor
![]()
Hhahaha @xemrexxx i hedef alır inş![]()
la ikiz sapiklar under the dome ayeniden başladim sıkıntıdsn neyse desterenin neden diziyi ixzledigini anladim su adamin adi barnie dizide tam totoşun hayalindeki barbie bebek bu galibaharika bir hedef bencede direk @xemrexxx ye konsantre olsun belki foka boğulurda bir daha forumun yolunu bulamaz![]()

dizi harikaydıla ikiz sapiklar under the dome ayeniden başladim sıkıntıdsn neyse desterenin neden diziyi ixzledigini anladim su adamin adi barnie dizide tam totoşun hayalindeki barbie bebek bu galibaangie ölmeyeydi iyiydi.ss
Ekli dosyayı görüntüle 53971
Ben de zaten onun icin basladim diziye off the map dizisinde amazon ormanlarinda yerel halki tedavi ediyidi yanci rolündrydi baktim burada başrole gelmiş kscirmayayim drdimdizi harikaydıyalnız erken bitirdiler ben hala julia (rachelle lefevre) yı görüyorum düşlerimde
![]()
Yilmaz şahinden daha iyi bilecek değilsinYanlış bilgilendirme yapmayalım tarihte ilk uçan Hezarfen Çelebi değildirEndülüslü bir fizik adamı uçmayı başarıyor ilk.
![]()
@sokak sanati haklı bu ne çizgi film gibi olmuş aşırı amatör.![]()
Teve2'de izlemiştim, muhtemelen onu diyorsundur. Evet daha çok duygulandırmıştı beni.Google hazanfer çelebi yaz bi animasyon çıkıyor o daha gerçekçi.![]()
Ya Yılmaz Şahin daha düne kadar saçma sapan diziler yazıyordu o nasıl bilsin asılYilmaz şahinden daha iyi bilecek değilsin![]()
Yanlış bilgilendirme yapmayalım tarihte ilk uçan Hezarfen Çelebi değildirEndülüslü bir fizik adamı uçmayı başarıyor ilk.
![]()
emre 40 yılın bası doğruyu söylüyor kösem senaristi böyle yazmıssa böyledir ayollYilmaz şahinden daha iyi bilecek değilsin![]()
Dalga geciyoruz herhaldeYa Yılmaz Şahin daha düne kadar saçma sapan diziler yazıyordu o nasıl bilsin asıl![]()
Safozsunemre 40 yılın bası doğruyu söylüyor kösem senaristi böyle yazmıssa böyledir ayoll![]()
Tarihte ki ilk kişi mi diyorlar aralarında. Video da hiç öyle bir şey demedileremre 40 yılın bası doğruyu söylüyor kösem senaristi böyle yazmıssa böyledir ayoll![]()
Teve2'de izlemiştim, muhtemelen onu diyorsundur. Evet daha çok duygulandırmıştı beni.![]()
sen bu kıskanc sokak sanatına uyma atacanGoogle hazanfer çelebi yaz bi animasyon çıkıyor o daha gerçekçi.![]()
Yılmaz'ı da küçümseme şimdi Kavak Yelleri'nde birbiriyle olmayan kalmadı bu kadar çok kombinasyonda ilişki yazmak her babayiğidin harcı değil.Ya Yılmaz Şahin daha düne kadar saçma sapan diziler yazıyordu o nasıl bilsin asıl![]()