Seni sevmeyen ölsün şeker gibi çocuksun.FAKAT arada hani şu küçükken bir sakız vardı ekşi oluyordu onun gibi olabiliyorsun.
Mutlu mu oldun melun.
Ben sıramı savdım genç adamHiç korkmuyorum görecez kim kimden korkuyo.
Seni sevmeyen ölsün şeker gibi çocuksun.FAKAT arada hani şu küçükken bir sakız vardı ekşi oluyordu onun gibi olabiliyorsun.
Mutlu mu oldun melun.
Ben sıramı savdım genç adamHiç korkmuyorum görecez kim kimden korkuyo.
bu mu
Ben sıramı savdım genç adam
Hile yapamayan bu sefer GunesinOglu önleminin aldı.bu mu
Ben sıramı savdım genç adam
Saftirik önce ekşi oluyor sonra tatlı yoksa niye göz yaşartıcı olsunEvet bu.Galiba önce tatlı sonra ekşi oluyordu ya da tam tersi, işte tam senin gibi yani dengesiz.
Ay insan arkadaşını foruma rezil edermi hiç. Bir de o kadar buluştunuz.Burda da hile yapsam açığa çıkardım o yüzden eleneyim dedim
Saf çocuk birimiz 2 oy diğerimiz 3 oy aldı ikimiz de rezil olmuşuz
Sıkıntı yok canım ben her türlü duruma açığım Sıla'nın en hit 20 parçasıyla buradayızHile yapamayan bu sefer GunesinOglu önleminin aldı.
Bana verdiğin 4 puanın hesabını @denizz19 sordu.Seni sevmeyen ölsün şeker gibi çocuksun.FAKAT arada hani şu küçükken bir sakız vardı ekşi oluyordu onun gibi olabiliyorsun.
Mutlu mu oldun melun.
O kadar iyi parçası varmı acaba görecez.Sıkıntı yok canım ben her türlü duruma açığım Sıla'nın en hit 20 parçasıyla buradayız
Arkadaş dediğin 2 türlü vardır biri aynı anda rezil olanlar, diğeri aynı anda rezil olmayanlarAy insan arkadaşını foruma rezil edermi hiç. Bir de o kadar buluştunuz.
Ben olsam kendimi siper eder rezil oldum derdim.
@Bully bu çocuk seni hiç düşünmüyor makaron'um benim.
Görelim bebişimO kadar iyi parçası varmı acaba görecez.
Ay bu ne biçim felsefe.Arkadaş dediğin 2 türlü vardır biri aynı anda rezil olanlar, diğeri aynı anda rezil olmayanlar
Görelim bebişim
Sanki bilmiyordu şampiyon olduğunu bir de şaşırmış gibi yapması yok muHerkese teşekkürler arkadaşlar günün iyi haberi oldu bu bana.
Yarışmaya katıldığımda ilk 5'e gireririm sonra elenirim diye düşünüyordum ama haftalar ilerleyince final yolumun açık olduğunu gördüm sonra bir şekilde finale gittik düelloya kalmadan.
Özellikle bir bayan sanatçıyı şampiyon yapmak beni daha çok sevindirdi.
Bu yarışma ile Şevval Sam'ın ne kadar güzel şarkılarının olduğunun keşfettim sanırım bana bu yarışmanın en büyük faydası bu oldu.
Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu yarışmanın da sonuna geldik.
Başta @mrt-06 yarışmayı devam ettirdiği için ona teşekkür ederim sonra.@denizz19 bu konu için teşekkür ederim.
@Çiğdem- sende bana destek oldun çok teşekkürler.
@*YıldırıM* teşekkürler.
Bu hafta güzel vereceğim önce bir şarkını göreyim de.
Offf şuan aklım tam kapasite çalışmıyor saat 12'yi geçmedi.Saftirik önce ekşi oluyor sonra tatlı yoksa niye göz yaşartıcı olsunsen de böyle bi dangozsun
Bir de Marsis'i severim diyordun
Teşekkürler.
Tamam Atoşum inşallah afyonun patlarBu hafta güzel vereceğim önce bir şarkını göreyim de.
Offf şuan aklım tam kapasite çalışmıyor saat 12'yi geçmedi.Aşk olsun.
Ay etiket neden gelmiyor kimseye ya.Bu hafta güzel vereceğim önce bir şarkını göreyim de.
Offf şuan aklım tam kapasite çalışmıyor saat 12'yi geçmedi.Aşk olsun.
Geleneğe bizde uyalım dedik.Sanki bilmiyordu şampiyon olduğunu bir de şaşırmış gibi yapması yok mu
Biri rezil olacaksa diğeri de rezil olmalı ki işin komedisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?