Valla bende unuttum ya.geç olsada tebrik edeyim @Harunnn60 kaçırmışım yarışmayı hanı birinci olduğun şevvalın parçası nerde şevvalın parçası değilde şevvalın şarkı şeysi klibowskisi )
Buydu sanırım. @Çiğdem- de yardımcı olmuştu.
Valla bende unuttum ya.geç olsada tebrik edeyim @Harunnn60 kaçırmışım yarışmayı hanı birinci olduğun şevvalın parçası nerde şevvalın parçası değilde şevvalın şarkı şeysi klibowskisi )
bu harikadır ya şevval söylerken insanın kanatlanası geliyor bu kadar duru temiz bir ses birinciliği sonuna kadar haketmiş , yani kısaca birinci hakkıyla zafer elde etmiş kırk kere bu yarışma düzenlensin kırk kerede şevval bu şarkıyla birinci olur
koyverdin gittin beni işte kazım koyuncunun yardımı olmasaydı zor kazanırdı bence bu şarkıda kazım koyuncunun yorumu bence daha ön plandabu harikadır ya şevval söylerken insanın kanatlanası geliyor bu kadar duru temiz bir ses birinciliği sonuna kadar haketmiş , yani kısaca birinci hakkıyla zafer elde etmiş kırk kere bu yarışma düzenlensin kırk kerede şevval bu şarkıyla birinci olur
Aynen çok haklısın ben zaten iyi ki Şevvali daha iyi tanımışım diyorum. Bu yarışma sayesinde bir çok şarkısını tanıdım.bu harikadır ya şevval söylerken insanın kanatlanası geliyor bu kadar duru temiz bir ses birinciliği sonuna kadar haketmiş , yani kısaca birinci hakkıyla zafer elde etmiş kırk kere bu yarışma düzenlensin kırk kerede şevval bu şarkıyla birinci olur
tabi tabi çatla sen emi ) kazım koyuncuyu bende severim muhteşemdir ama bir şevvalin yeri ayrı bende sesindeki güzellik yüzüne gözüne heryerine yansımış resmen ay parçası kıskançlığından çatla sen )koyverdin gittin beni işte kazım koyuncunun yardımı olmasaydı zor kazanırdı bence bu şarkıda kazım koyuncunun yorumu bence daha ön planda
tabi akradeniz yöremizin en önemli eserlerinden birisi
Sen kimle yarıştığını söylesene @destere 'ye.koyverdin gittin beni işte kazım koyuncunun yardımı olmasaydı zor kazanırdı bence bu şarkıda kazım koyuncunun yorumu bence daha ön planda
tabi akradeniz yöremizin en önemli eserlerinden birisi
olmasaydın zaten kendini boğaz köprüsünden atsaydın daha iyi şevvalla yarışıpta birinci olmayan kabahati kendisinde aramalıAynen çok haklısın ben zaten iyi ki Şevvali daha iyi tanımışım diyorum. Bu yarışma sayesinde bir çok şarkısını tanıdım.
Ve şükür ki 1.oldum.
tabi tabi çatla sen emi ) kazım koyuncuyu bende severim muhteşemdir ama bir şevvalin yeri ayrı bende sesindeki güzellik yüzüne gözüne heryerine yansımış resmen ay parçası kıskançlığından çatla sen )
davut güloğlu seçmiştim ben @destere adamın kıymetini bilmediler ayolSen kimle yarıştığını söylesene @destere 'ye.
))davut güloğlu seçmiştim ben @destere adamın kıymetini bilmediler ayol
Kız her hafta eleme potasına girdi bir rahat şarkılarını kullanamadı ki.))
en güzel şarkısı budur katula katula
güloğlu hülya polat ın erkek versiyonudur
gördünmü @Harunnn60 bak @destere davutu biliyor))
en güzel şarkısı budur katula katula
güloğlu hülya polat ın erkek versiyonudur
iyi olmuş onca güzel sanatçı varken gidip kendisine parlak seçerse olacağı buKız her hafta eleme potasına girdi bir rahat şarkılarını kullanamadı ki.
Cidden Çiğdem, Kazım Koyuncu'yu niye seçmedin? Ben hatırlıyorum sen direk ben Davut ile yarışacağım demiştin.iyi olmuş onca güzel sanatçı varken gidip kendisine parlak seçerse olacağı bu
yalnız bu adam karadeniz müziğini katletmiş tüm parçalarında bir roman havası var... biraz cigulilik var gibi bunda
en önemli sorun türkçe pop tarzı söylüyor yanı karadenize uygun şarkı bulmakta zorlandımyalnız bu adam karadeniz müziğini katletmiş tüm parçalarında bir roman havası var... biraz cigulilik var gibi bunda
başta seçerken adamı hata yapmışsın sonradan durumu toparlaman imkansız birde bunların bir iki tane popüler şarkısı olmuş zamanında sanırım yani öyle genelde uzun süreli yarışmalar en popüler şarkısını sona saklayayım diye beklemek zorunda kalırsan zaten ilk turda dandik bir şarkıyla elenirsin çok çeşit yok bunlarda çünkü bunlar sanatçı değil )en önemli sorun türkçe pop tarzı söylüyor yanı karadenize uygun şarkı bulmakta zorlandım
çoğu popüler şarkıları hep türkçe pop tarzı bildiğin slow söylediği şarkılardı onlarda kabul eidlmeyince haliyle çuvalladım yanı