Herkese merhabalar. Biz bir yarışma yaptık efendim ismi Hey Gidi Karadeniz idi. Gönül isterdi ki yapımcımız @Mr.At banlanmasın, sunucumuz @mrt-06 yarışmanın sunuculuğunu yarı yolda bırakıp bana devretmesin ama neyse sıkıntı yok olan olmuş, biten bitmiştir.
Kimlerle başlamıştık bu heyecanlı maratona bir hatırlayalım yarışmacılarımızı ve yöneticilerini?
Marsis - denizz19
Kazım Koyuncu - @adımutlulukk
Şevval Sam - @Harunnn60
Volkan Konak - @Bully
Davut Güloğlu - @Çiğdem-
Resul Dindar - @mrt-06 ancak daha sonra yine el değiştirip @Yiğitt devraldı.
Hülya Polat - @OzaN (Yarışmışsın işte bir de bana kuralları öğretirsin diyordu, dalga mı geçiyon benle
Yasemin Yıldız - @Mustafa K
Selçuk Balcı - @Aserat
Bunun dışında yarışma boyunca bizlere oylarıyla destek veren tüm jüri arkadaşlara da ayrıca teşekkürler. Çok jürimiz oldu o yüzden tek tek isimleri yazamıyorum ama onlar zaten biliyorlar kendilerini.
Hey Gidi Karadeniz'in bu kadar yarışmayı eleyerek final başarısı göstererek açık ara şampiyonu @Harunnn60 olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz, son ikiye kalma başarısını gösteren kendimi ve @Bully arkadaşımı da tebrik ediyorum iyi rezil olduk.
Bu da büyük ödülün Harunnn60
Kimlerle başlamıştık bu heyecanlı maratona bir hatırlayalım yarışmacılarımızı ve yöneticilerini?
Marsis - denizz19
Kazım Koyuncu - @adımutlulukk
Şevval Sam - @Harunnn60
Volkan Konak - @Bully
Davut Güloğlu - @Çiğdem-
Resul Dindar - @mrt-06 ancak daha sonra yine el değiştirip @Yiğitt devraldı.
Hülya Polat - @OzaN (Yarışmışsın işte bir de bana kuralları öğretirsin diyordu, dalga mı geçiyon benle
Yasemin Yıldız - @Mustafa K
Selçuk Balcı - @Aserat
Bunun dışında yarışma boyunca bizlere oylarıyla destek veren tüm jüri arkadaşlara da ayrıca teşekkürler. Çok jürimiz oldu o yüzden tek tek isimleri yazamıyorum ama onlar zaten biliyorlar kendilerini.
Hey Gidi Karadeniz'in bu kadar yarışmayı eleyerek final başarısı göstererek açık ara şampiyonu @Harunnn60 olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz, son ikiye kalma başarısını gösteren kendimi ve @Bully arkadaşımı da tebrik ediyorum iyi rezil olduk.
Bu da büyük ödülün Harunnn60