Abii bu @Yakamoz-Asi Ömer denen tontiş benim yorumuma niye gülmüş sorsana
------
Cevap verir benim melommm laa sizden mi korkacak ver gızzz cevabını @Angelica![]()
Verdim ya işte
Cevap verir benim melommm laa sizden mi korkacak ver gızzz cevabını @Angelica![]()
Hayy senin balık hafızana gızzz onumu diyoz gittin mi randevuya diyoo karşılıklı muhallebi yedinizmi diyo @Yakamoz-Asi muhallebinin parasını kim ödedi diyooVerdim ya işte![]()
Hayy senin balık hafızana gızzz onumu diyoz gittin mi randevuya diyoo karşılıklı muhallebi yedinizmi diyo @Yakamoz-Asi muhallebinin parasını kim ödedi diyoo
![]()
Ne lamba ciniyimdir bennnValla @The_Erinch abi haklısın bizim @Zeyno hemen çakıyor köfteyi bak hemen ödedin mi sorumdan nasılda anladı asıl varmak istediğim olaya.üstüne 10 numara gif ile süslüyor
![]()
İṣte sordum ya ödedin mi![]()
Aldık valla @Yakamoz-AsiCevabı aldık @Zeyno![]()
Adamın gece gece gelip yaptığı yorumErkeleri cüzdan olarak gören kadınlar var onlara sevmiyorum ama yinede onlara gidiyoruz. Parayı yiyen hep birileri olacak. O yüzden hesabı erkek öder diyorum
Parayi yedirmeyi seviyorum kadınlara. Yaşam biçimim. Hiç acımam. Kimisi araba kimisi motor ben ise kadın![]()
Hepsini Melek ödesin... Çıkar gızzzz altınlarıAldık valla @Yakamoz-AsiKızzzz @Angelica seni yemeğe çıkarmayanlar utansın gel sen buraya biz sana Alman usulü Erinç abin ile kese kağıdı bacın olarak yemeklerin kralını yediririz sonrasında sen öde hayır yarı yarıya kavgasına tutuşup saç başa girerekten gecemizi emniyette sonlandırırız öylede misafirperver insanlarızdır
De mi @The_Erinch
Erkeleri cüzdan olarak gören kadınlar var onlara sevmiyorum ama yinede onlara gidiyoruz. Parayı yiyen hep birileri olacak. O yüzden hesabı erkek öder diyorum
Parayi yedirmeyi seviyorum kadınlara. Yaşam biçimim. Hiç acımam. Kimisi araba kimisi motor ben ise kadın![]()
Abi dedik bağrımıza bastık adam tam pinti çıktı @Angelica
Tam. @xdragxx kaleminden... dedim zatenHayal kırıklığı valla @The_Erinch![]()
Oldu olacak sende marklarını çıkar... senin çağdan kalma...Abi dedik bağrımıza bastık adam tam pinti çıktı @AngelicaElin değmişken dolarları da kap gel gızz oradan da İzmir gecelerine akarız
![]()
Ben markları çıkarmasına çıkarırım da senin çağın dan kalma lidyalı arkadaşlarının bulduğu gömdüğün sikkeleri çıkar önce sen Alman usulü fosil seniOldu olacak sende marklarını çıkar... senin çağdan kalma...![]()
gızzzz onları sen nereden biliyorsun.... çift baston melek mi dediBen markları çıkarmasına çıkarırım da senin çağın dan kalma lidyalı arkadaşlarının bulduğu gömdüğün sikkeleri çıkar önce sen![]()
Şiiiit top secret çok gizli melonun taş devrinden ahretliği görmüş o dedigızzzz onları sen nereden biliyorsun.... çift baston melek mi dedi![]()
Aldık valla @Yakamoz-AsiKızzzz @Angelica seni yemeğe çıkarmayanlar utansın gel sen buraya biz sana Alman usulü Erinç abin ile kese kağıdı bacın olarak yemeklerin kralını yediririz sonrasında sen öde hayır yarı yarıya kavgasına tutuşup saç başa girerekten gecemizi emniyette sonlandırırız öylede misafirperver insanlarızdır
De mi @The_Erinch
yolarım ben onu.. buğday çağına yollarımŞiiiit top secret çok gizli melonun taş devrinden ahretliği görmüş o dedi![]()
![]()
Abi dedik bağrımıza bastık adam tam pinti çıktı @AngelicaElin değmişken dolarları da kap gel gızz oradan da İzmir gecelerine akarız
![]()