NBC Heroes Reborn - Mini Dizi Yorumları

bu bölüm ben de sıkıldım çok sıkıcı gidiyor atlayarak izledim :(
Senin şu japonu görürüz dedim ama çıkmadı hala. :D O gelse bari yeni bir yüz olur diziye. :)
Birde bu bölümde müslüman bir kadın vardı namaz kıldı o yönden diziyi taktir ettim. :ok:

fraGMANül müthiş sonunda eski karakterler geri geliyor hiro döndü önümüzdeki bölüm mohander ve peterın anası dönüyor :) peterın anası telefonda claire diyor claire pon pon kızdı şöyle bir sallasa @destere nini totosu diziye yapışır @Çiğdem- gibi fandazik hastası olur :oley: @Harunnn60

fraGMANül müthiş sonunda eski karakterler geri geliyor hiro döndü önümüzdeki bölüm mohander ve peterın anası dönüyor :) peterın anası telefonda claire diyor claire pon pon kızdı şöyle bir sallasa @destere nini totosu diziye yapışır @Çiğdem- gibi fandazik hastası olur :oley: @Harunnn60
sizin claire bizim outlanderdaki claire in tırnağı edermi sen onu söyle? tüm claire ler birleşse bizim outlander daki claire etmez :)

kız kazulet mazulet ama akıllı kız bunun kocasına tecavüz etmişler kız zararsız koca seçmiş ekşide okudum :D

yanlış anlatmışlar bir 19. yy da kocası var birde 17. yüzyılda kocası var... her ikisiylede münasebetleri bayağı iyi hiç yataktan çıktıklarını görmedim :) ekşidekiler sallamış sanırım :)

İlk bölüm her dizi için sıkıcı olur yeni karakterler yeni mekanlar sonra alışınca bırakamıyorsun. :D Devam et harika bence. :D
gidip ergenik dizilere tahammül ediyor regl gibi dizilerden sıkılmıyor kaliteli diziye gelince sıkılıyor hernedense ? :))

yanlış anlatmışlar bir 19. yy da kocası var birde 17. yüzyılda kocası var... her ikisiylede münasebetleri bayağı iyi hiç yataktan çıktıklarını görmedim :) ekşidekiler sallamış sanırım :)

gidip ergenik dizilere tahammül ediyor regl gibi dizilerden sıkılmıyor kaliteli diziye gelince sıkılıyor hernedense ? :))
Ben ilk bölümde sıkılmamıştım gayet güzeldi bence. :)

Ben ilk bölümde sıkılmamıştım gayet güzeldi bence. :)
zaten ,ilk bölümde insanı sarıp sarmalıyor claire, devamı zaten geliyor yani... orda ikinci bölüme başlamamak için insanın bamyagül olması gerekiyor :))

kız bildiğin @Çiğdem- in hayalini yaşıyor bir sürü koca :F
aynen @Çiğdem- in hayalini bu gerçekleştiriyor çiğdeminki ise sadece hayalden ibaret 70 yaşına gelecek hala hayallere dalıp dalıp gidecek artık kimsede bakmayacak dönüp :) o yüzden diyorum elini çabuk tut hayallerle yaşanmaz beni kaçırma diyorum son şansım diyorum ama anlat kime ne anlatıcan ne hali varsa görsün :)

zaten ,ilk bölümde insanı sarıp sarmalıyor claire, devamı zaten geliyor yani... orda ikinci bölüme başlamamak için insanın bamyagül olması gerekiyor :))

aynen @Çiğdem- in hayalini bu gerçekleştiriyor çiğdeminki ise sadece hayalden ibaret 70 yaşına gelecek hala hayallere dalıp dalıp gidecek artık kimsede bakmayacak dönüp :) o yüzden diyorum elini çabuk tut hayallerle yaşanmaz beni kaçırma diyorum son şansım diyorum ama anlat kime ne anlatıcan ne hali varsa görsün :)
hahahah ayyy alakasız konuları bile nasıl bu noktaya getiriyorsun pes doğrusu böyle gidişle sana kalıcam diye korkmaya başladım bende :F:F:F

hahahah ayyy alakasız konuları bile nasıl bu noktaya getiriyorsun pes doğrusu böyle gidişle sana kalıcam diye korkmaya başladım bende :F:F:F
özel bir çabayla lafı buraya getirmedim:) laflafı açtı buraya geldi @xemrexxx sana hayalperest dedi bende dedim morali bozulmuştur şimdi bari kızın moralini düzelteyim yani daha treni kaçırmış sayılmazsın hala bir şansın var :))

Hazır destere okuluda bitirdi neden olmasın. :D
he valla yakında 10 yıl içinde kimbilir gül gibi bir mesleğimde olur? sonra gelsin çocuklar torunlar pey pey pey :)) düşündükçe kaçasım geldi :))