Senin şu japonu görürüz dedim ama çıkmadı hala. O gelse bari yeni bir yüz olur diziye.bu bölüm ben de sıkıldım çok sıkıcı gidiyor atlayarak izledim
Birde bu bölümde müslüman bir kadın vardı namaz kıldı o yönden diziyi taktir ettim.
Senin şu japonu görürüz dedim ama çıkmadı hala. O gelse bari yeni bir yüz olur diziye.bu bölüm ben de sıkıldım çok sıkıcı gidiyor atlayarak izledim
Sıkıldın mı peki hiç?2x5 i izledim 2x4 e göre daha dolu bir bölümdü asıl heyecan haftaya fragman doğruydsa @Harunnn60
sizin claire bizim outlanderdaki claire in tırnağı edermi sen onu söyle? tüm claire ler birleşse bizim outlander daki claire etmezfraGMANül müthiş sonunda eski karakterler geri geliyor hiro döndü önümüzdeki bölüm mohander ve peterın anası dönüyor peterın anası telefonda claire diyor claire pon pon kızdı şöyle bir sallasa @destere nini totosu diziye yapışır @Çiğdem- gibi fandazik hastası olur @Harunnn60
outlanderdaki çok soğuk kazuletin birisizin claire bizim outlanderdaki claire in tırnağı edermi sen onu söyle? tüm claire ler birleşse bizim outlander daki claire etmez
sen onu ormanın derinliklerinde yeşiller arasında özgürce salınırken görmemişsin o yüzden değerlendirme hatasına giriyorsun )outlanderdaki çok soğuk kazuletin biri
kız kazulet mazulet ama akıllı kız bunun kocasına tecavüz etmişler kız zararsız koca seçmiş ekşide okudumsen onu ormanın derinliklerinde yeşiller arasında özgürce salınırken görmemişsin o yüzden değerlendirme hatasına giriyorsun )
İlk bölüm her dizi için sıkıcı olur yeni karakterler yeni mekanlar sonra alışınca bırakamıyorsun. Devam et harika bence.ilk bölümünü izledim yetti bana
kız kazulet mazulet ama akıllı kız bunun kocasına tecavüz etmişler kız zararsız koca seçmiş ekşide okudum
gidip ergenik dizilere tahammül ediyor regl gibi dizilerden sıkılmıyor kaliteli diziye gelince sıkılıyor hernedense ? )İlk bölüm her dizi için sıkıcı olur yeni karakterler yeni mekanlar sonra alışınca bırakamıyorsun. Devam et harika bence.
kız bildiğin @Çiğdem- in hayalini yaşıyor bir sürü kocayanlış anlatmışlar bir 19. yy da kocası var birde 17. yüzyılda kocası var... her ikisiylede münasebetleri bayağı iyi hiç yataktan çıktıklarını görmedim ekşidekiler sallamış sanırım
Ben ilk bölümde sıkılmamıştım gayet güzeldi bence.yanlış anlatmışlar bir 19. yy da kocası var birde 17. yüzyılda kocası var... her ikisiylede münasebetleri bayağı iyi hiç yataktan çıktıklarını görmedim ekşidekiler sallamış sanırım
gidip ergenik dizilere tahammül ediyor regl gibi dizilerden sıkılmıyor kaliteli diziye gelince sıkılıyor hernedense ? )
zaten ,ilk bölümde insanı sarıp sarmalıyor claire, devamı zaten geliyor yani... orda ikinci bölüme başlamamak için insanın bamyagül olması gerekiyor )Ben ilk bölümde sıkılmamıştım gayet güzeldi bence.
aynen @Çiğdem- in hayalini bu gerçekleştiriyor çiğdeminki ise sadece hayalden ibaret 70 yaşına gelecek hala hayallere dalıp dalıp gidecek artık kimsede bakmayacak dönüp o yüzden diyorum elini çabuk tut hayallerle yaşanmaz beni kaçırma diyorum son şansım diyorum ama anlat kime ne anlatıcan ne hali varsa görsünkız bildiğin @Çiğdem- in hayalini yaşıyor bir sürü koca
hahahah ayyy alakasız konuları bile nasıl bu noktaya getiriyorsun pes doğrusu böyle gidişle sana kalıcam diye korkmaya başladım bendezaten ,ilk bölümde insanı sarıp sarmalıyor claire, devamı zaten geliyor yani... orda ikinci bölüme başlamamak için insanın bamyagül olması gerekiyor )
aynen @Çiğdem- in hayalini bu gerçekleştiriyor çiğdeminki ise sadece hayalden ibaret 70 yaşına gelecek hala hayallere dalıp dalıp gidecek artık kimsede bakmayacak dönüp o yüzden diyorum elini çabuk tut hayallerle yaşanmaz beni kaçırma diyorum son şansım diyorum ama anlat kime ne anlatıcan ne hali varsa görsün
Hazır destere okuluda bitirdi neden olmasın.hahahah ayyy alakasız konuları bile nasıl bu noktaya getiriyorsun pes doğrusu böyle gidişle sana kalıcam diye korkmaya başladım bende
özel bir çabayla lafı buraya getirmedim laflafı açtı buraya geldi @xemrexxx sana hayalperest dedi bende dedim morali bozulmuştur şimdi bari kızın moralini düzelteyim yani daha treni kaçırmış sayılmazsın hala bir şansın var )hahahah ayyy alakasız konuları bile nasıl bu noktaya getiriyorsun pes doğrusu böyle gidişle sana kalıcam diye korkmaya başladım bende
he valla yakında 10 yıl içinde kimbilir gül gibi bir mesleğimde olur? sonra gelsin çocuklar torunlar pey pey pey ) düşündükçe kaçasım geldi )Hazır destere okuluda bitirdi neden olmasın.