Herkese Merhabalar Ben Murat

Bizdede Kicktipp var. 2 sene yürütüp katılım sağlayıp köşeme çekildim (başarılı grafik çizerek 😀) bu sene başka bir arkadaşımız yürütüyor, belki orayada katılırsın.
Futbol ile aram iyidir. Gs en sevmediğim takım, bununda altını çizeyim
Gelsin @Dosi gelsin yedibela @hasanca ya yeni
bir rakip lazım.Ona sataşmadan olmaz.

Aramıza hoşgeldin @taksicigazlabiraz1905 taksimetreyi kaçtan açıyorsun?Gece tarifesi var mı? :A

Onun için favori üye olmayı bekleyeceksiniz. Biraz süre geçmesi gerekir. Aktif olmaya devam edersen ve uyarı falan almazsan zamanı gelince olur inşallah. Sonrasında konuları açarsınız.
Olur bana fark etmez..
Gelsin @Dosi gelsin yedibela @hasanca ya yeni
bir rakip lazım.Ona sataşmadan olmaz.

Aramıza hoşgeldin @taksicigazlabiraz1905 taksimetreyi kaçtan açıyorsun?Gece tarifesi var mı? :A
Hoşbuldum.Gece tarifesiz olmaz ama biz yine de kiminin parası kiminin de hayır duası deyip yola koyulalım reis 😀
hoş geldin. iyi forumlar olsun :D
Hoşbuldum.Teşekkür ederim sana da iyi forumlar..
Hoş geldin Murat reis :D
Hoşbuldum reis..

Hoşgeldin sayın meslektaşım ve renktaşım. Bende Almanya'da Taksiciyim.
Hoşbuldum sayın meslektaşım ve renktaşım.Öncelikle kolay gelsin.Güzel 1 yerde yaşıyosunuz.Keşke biz de oralarda olabilsek 🙂
Hoşgeldiniz. Bu nick nereden aklına geldi? Akasya Durağı fanlığı var sanırım. :A
Hoşbuldum.Aynen diziyi ve bu karakteri severim 😀 Bu nick tam olarak Fifa 2022 Dünya Kupası'nda Fifa'nın kurduğu futbol oyunu sitesindeki nickimle de aynı olduğu için seçtim 😀
------

Dostum, bu arkadaşın, senin sadece taziye iletileri dışındada ileti yazdığına tanık ettirdi...

@taksicigazlabiraz1905 vallahi değişik birşeye vesile oldun 😃😊
Ömer sever böyle şeyleri.İyi günleri kutlamayı kötü günlerde ise destek olmayı bilir ve sever.Çokça muhabbetlerin artacağını da düşünüyom ben bu arada 😀

Son düzenleme: