The_Erinch
Favori Üye
Daha ilk gününde profil gizlemeyi öğrenmişin..ben 4 yıldır keşfetmedim
Başka 1 foruma da üyeyim ben reis 😀 Orası futbolla alakalı ama sitenin içerikleri birbirlerine benzer..Daha ilk gününde profil gizlemeyi öğrenmişin..ben 4 yıldır keşfetmedim
Ömer Karatas'a renktas demissiniz, tanisiyormusunuz? @ömer karataşHoşbuldum reis..
Hoşbuldum..
Teşekkür ederim renktaş.Hoşbuldum sana da iyi forumlar..
Hoşbuldum.Teşekkür ederim sana da iyi forumlar..
Hoşbuldum reis..
Burda daha önceden tanıştığım 2 kişi var.Zaten burayı da bana tavsiye edenler bu tanıdıklarımdan diğeri..Ömer Karatas'a renktas demissiniz, tanisiyormusunuz? @ömer karataş
Kilidi kaldırdım kardeşim 😀Kaldır kilidi de profilinin nur cemalini görelim reis kardeş @taksicigazlabiraz1905
ya kilidi kaldirsin, yada herkesi takip etsin. o kilit takip ettiklerine islemez Bende yetkiler oldugu icin kilit oldugunu bilmiyordum.Kaldır kilidi de profilinin nur cemalini görelim reis kardeş @taksicigazlabiraz1905
anladim. Onlardan biri ömer karatas demek.Burda daha önceden tanıştığım 2 kişi var.Zaten burayı da bana tavsiye edenler bu tanıdıklarımdan diğeri..
Evet ama ona sürpriz yapmış olduk 😀 Teşekkür ederim sana da iyi forumlar..ya kilidi kaldirsin, yada herkesi takip etsin. o kilit takip ettiklerine islemez Bende yetkiler oldugu icin kilit oldugunu bilmiyordum.
anladim. Onlardan biri ömer karatas demek.
iyi forumlar
profil fotoğrafından anlamıştım nerden tanıdığımı doğru hatırlamışımBurda daha önceden tanıştığım 2 kişi var.Zaten burayı da bana tavsiye edenler bu tanıdıklarımdan diğeri..
------
Kilidi kaldırdım kardeşim 😀
Profil fotoğrafım imzama yakın 1 değerdir 😀profil fotoğrafından anlamıştım nerden tanıdığımı doğru hatırlamışım
Ben eski dizileri daha çok severim yeni dizilere göre.Kurtlar Vadisi-Avrupa Yakası-Geniş Aİle-Ezel-Akasya Durağı-Cennet Mahallesi-Arka Sokaklar gibi dizileri severim sıralama yapamam 😀En sevdiğin türk dizisi ?
Ben eski dizileri daha çok severim yeni dizilere göre.Kurtlar Vadisi-Avrupa Yakası-Geniş Aİle-Ezel-Akasya Durağı-Cennet Mahallesi-Arka Sokaklar gibi dizileri severim sıralama yapamam 😀
Gördüm sizin hesabı orada. Aynı program kullanıldığı için yabancılık çekmemişsiniz.Başka 1 foruma da üyeyim ben reis 😀 Orası futbolla alakalı ama sitenin içerikleri birbirlerine benzer..
Tabii ki..Oo demek Kurtlar Vadisi izlediniz
Üye olmadan önce baktım futbol konuları da vardı burda zaten bu nick tam olarak Fifa 2022 Dünya Kupası'nda Fifa'nın kurduğu futbol oyunu sitesindeki nickimle de aynı..Gördüm sizin hesabı orada. Aynı program kullanıldığı için yabancılık çekmemişsiniz.
Bu arada kullanıcı adınız ilginç.
1905 detayına gerek yoktu. (Fenerbahçeliyim ondan yazdım bunu 😀)
Bizdede Kicktipp var. 2 sene yürütüp katılım sağlayıp köşeme çekildim (başarılı grafik çizerek 😀) bu sene başka bir arkadaşımız yürütüyor, belki orayada katılırsın.Tabii ki..
------
Üye olmadan önce baktım futbol konuları da vardı burda zaten bu nick tam olarak Fifa 2022 Dünya Kupası'nda Fifa'nın kurduğu futbol oyunu sitesindeki nickimle de aynı..
Hoşbuldum reis.Teşekkür ederim sana da iyi forumlar..Hoşgeldin Murat reis iyi forumlar dilerim..
İzin varsa bazı futbol konularını açmak isterim..Bizdede Kicktipp var. 2 sene yürütüp katılım sağlayıp köşeme çekildim (başarılı grafik çizerek 😀) bu sene başka bir arkadaşımız yürütüyor, belki orayada katılırsın.
Futbol ile aram iyidir. Gs en sevmediğim takım, bununda altını çizeyim
Onun için favori üye olmayı bekleyeceksiniz. Biraz süre geçmesi gerekir. Aktif olmaya devam edersen ve uyarı falan almazsan zamanı gelince olur inşallah. Sonrasında konuları açarsınız.Hoşbuldum reis.Teşekkür ederim sana da iyi forumlar..
------
İzin varsa bazı futbol konularını açmak isterim..