Sende hep son sahnelerde gülüyorsunyeni okuyabildim başarılı olmuş bence son sahne güldürdü nedense beni 🙂
🙂🙂
🙂
aksionlu senaryoların son sahneleri heyecanlı bitiyor ama butür senaryoların son sahneleride braz gülüsmetici bitiyor 🙂Sende hep son sahnelerde gülüyorsun
Cunku son sahnelerin diger sahnelere gore daha iyi oluyorSende hep son sahnelerde gülüyorsun
aksionlu senaryoların son sahneleri heyecanlı bitiyor ama butür senaryoların son sahneleride braz gülüsmetici bitiyor 🙂
🙂
Yani demem o ki ortalarında da gülün yahuCunku son sahnelerin diger sahnelere gore daha iyi oluyor
Ama sonlari daha komik oluyor ortalari biraz dram gibi oluyor @Çiğdem- senin dizini yine yayinlamayacaksin galiba hasta oldugun icinYani demem o ki ortalarında da gülün yahu
Hasta mı ? ALLAH Şifa VersinAma sonlari daha komik oluyor ortalari biraz dram gibi oluyor @Çiğdem- senin dizini yine yayinlamayacaksin galiba hasta oldugun icin
evet aksilikler çıktı malesef braz ara girdi araya ama bu hafta içi yayınlıcam inş kendime geleyimde önce 🙂Ama sonlari daha komik oluyor ortalari biraz dram gibi oluyor @Çiğdem- senin dizini yine yayinlamayacaksin galiba hasta oldugun icin
Hasta mı ? ALLAH Şifa Versin
O degilde pamuk prenses 1 aydir yayinlanmiyorya yakamoz 15 gun bekle dedi bekleyemem benevet aksilikler çıktı malesef braz ara girdi araya ama bu hafta içi yayınlıcam inş kendime geleyimde önce 🙂
🙂
evet cuma cumartesi hastanede yatmak zorunda kaldım tansiyondan dolayı bu akşam üstü taburcu oldumHasta mı ? ALLAH Şifa Versin
sezon finalinden sonra hemen yayınlaman lazım bence 🙂O degilde pamuk prenses 1 aydir yayinlanmiyorya yakamoz 15 gun bekle dedi bekleyemem ben
Geçmiş Olsunevet cuma cumartesi hastanede yatmak zorunda kaldım tansiyondan dolayı bu akşam üstü taburcu oldum
sezon finalinden sonra hemen yayınlaman lazım bence 🙂
🙂
Iste forumun en sevmedigim yanlari....evet cuma cumartesi hastanede yatmak zorunda kaldım tansiyondan dolayı bu akşam üstü taburcu oldum
sezon finalinden sonra hemen yayınlaman lazım bence 🙂
🙂