Kusura bakmasınlar ya öbürüden aldım diye onları yapmamışım.
Bu arada bn @ufuker in profline girince 0 msj gozukuyor baska bi seyinide goremiyorum sendede oylemiKusura bakmasınlar ya öbürüden aldım diye onları yapmamışım.
Bende "Bu üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi." bu yazıyor.Bu arada bn @ufuker in profline girince 0 msj gozukuyor baska bi seyinide goremiyorum sendede oylemi
Ayol millet bnmkinide görmesin yani ayarlaniyomu oBende "Bu üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi." bu yazıyor.
Evet oluyormuş.Ayol millet bnmkinide görmesin yani ayarlaniyomu oNdn bnmkini görüyorlar onunki gorunmuyor
Nerden ayarlaniyomus acabaEvet oluyormuş.
Böyle haberlerle hit kazanmak istemem.Nerden ayarlaniyomus acaba
Bu arada bn birazdan uyuycam yarin yine dizi hakkinda konusuruz hit kazaniyosun lo
Bu arada forumu kac kisi takip ediyoda 277 hit 8000 hit falan oluyorBöyle haberlerle hit kazanmak istemem.Dizi devam ettiğinde okusalar hit olsa güzel olur.
Bilmiyorum ki.Bu arada forumu kac kisi takip ediyoda 277 hit 8000 hit falan oluyor
Neyse iyi geceler yarin görüşürüz insallah [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42]Bilmiyorum ki.
İyi geceler.Neyse iyi geceler yarin görüşürüz insallah [emoji42] [emoji42] [emoji42] [emoji42]
Ben kararımın arkasındayım hala
2.sezonuda 5 bölüm ayarlayabilirsin 15.bölümle final yapabilirsin yanı 🙂Sizin İstekleriniz Üzerine Dizi Sezon Finali Yaptı.
@pompy , @cookies , @kvp-medya , @Çiğdem- , @eros.
Bakalim inşallah oyle yapar2.sezonuda 5 bölüm ayarlayabilirsin 15.bölümle final yapabilirsin yanı 🙂
Daha iyi yapmışsınSizin İstekleriniz Üzerine Dizi Sezon Finali Yaptı.
@pompy , @cookies , @kvp-medya , @Çiğdem- , @eros.
Gelecek Bölümü Bakalım Beğenecek Misin?Ben kararımın arkasındayım hala
Format değişikliği şart
Zaten Eylül 2015te yada 2015 yaz aylarında başlar.2.sezonuda 5 bölüm ayarlayabilirsin 15.bölümle final yapabilirsin yanı 🙂
Diğer bölümleride okuya bilirsin.Ama temel konusu şöyle:Okuma listeme ekleyeceğimama bana biraz konusundan bahsetsen @EnveR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?